Општи дискусии околу eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Toneh
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Еј, абе партијата во Бугарија што е а преседател е крос фајр мислам дека е македонец има за сега освоени 15 конгреснички места...
Пазете што правите таму:jaj:

Еј, абе партијата во Бугарија што е а преседател е крос фајр мислам дека е македонец има за сега освоени 15 конгреснички места...
Пазете што правите таму:jaj:

Ништо што да правиме само 3-ца македонци сме од партијата, Eddie Rebel и Boyan во друга партија значи 5 ама Boyan му даваат други државјанство и слично се кандидира кај други значи има поверење и даваат 40 државјанств а не можеме да им правиме ТО со толку.

станав само за еРЕпублик олку рано еј...:vozbud:

македонеро 21-2-0

победив во Fujian,со ептен голема разлика,али сигурно си е сигурно... Фала на сите што гласаа за мене... докоолку на некој му должам нешто, карти и слично а сум му кажал,нека ми пише...

и во булгарија добивме конгресмени, 3-4...:vozbud::vozbud:

Јас 20-ти левел денеска и 2 пат конгресмен станувам :)

Значи сеа ваќа ми требаат организации коишто имаат слободни места, ќе купувам едно 150-200 леба па да има кај да ги складирам за 2-3 дена ќе бидат испразнети кој има нека пише.

Јас 20-ти левел денеска и 2 пат конгресмен станувам :)

Значи сеа ваќа ми требаат организации коишто имаат слободни места, ќе купувам едно 150-200 леба па да има кај да ги складирам за 2-3 дена ќе бидат испразнети кој има нека пише.

Честитки до сите нови конгресмени...!!!

18-19 празни места... знаеш која организација

Честитки до сите нови конгресмени...!!!

18-19 празни места... знаеш која организација

Ок ако можеш 20-ка да ја напраиш, ако имаш место на профил стави ако не ќе се снајдам.

Засега имам 2 мои и 1 твоја, ми требаат уште 5-6 ајде некој друг што има ?

I jas ke ti ja dadam zoso ne ja koristam a ja prodadov kompanijata samo kazi mi kako ako sakas mislam deka ja znaes pisi mi pp.

Dali nekoj gi saka moite kompanii?
Ke s otkazvam od igrava pocna da e dosadna.

Провери ПП, иначе во USA сите кандидати 174 добиле конгременски медал, бугови на кило :pos2:

sadas.bmp

И јас станав конгресмен,честитки до сите други што станаа исто така :)

Што компании?Јас би сакал да земам некоја компанија,ама немам доволно пари,а ако се откажуваш и ги делиш јас сум заинтересиран.

Ок ако можеш 20-ка да ја напраиш, ако имаш место на профил стави ако не ќе се снајдам.

Засега имам 2 мои и 1 твоја, ми требаат уште 5-6 ајде некој друг што има ?

пратив тоа шо ми стигна... и дај тоа овозможи комм на профил,или мсн нешо ова она...

6 конгресмениво 2 држави, браво, браво

хрватска за малце, за неколку гласови и русија исто така не добивме.

За Индонезија можеби по игра на случајот испадна само 1 кандидат и ме радува што доби убедливо. Поука од претходните избори кога гласовите се поделија на 3 кандидати + разликата со временските зони, сега барем новите играчи ќе имаат на кого да се обратат.

Русија: Се кандидирав за претседател на партија во една мала партија со 11 членови, For Freedom and Peace, линк, па кој е во Русија и има руско државјанство, ако сака може да се зачлени во партијата. Изборите се за 18 дена.

Ако стварно се откажуваш барем донирај ги парите во црвениот крст што е за помош на нови играчи...

И проверувај на 1-2 месеци дали не ставиле и нас па кога ќе не стават оживеј го пак никот оти ќе ни требаат луѓе за правење штета, еден си од тие со најголем левел ...

А уште поубаво прај барем work, train, 5 пати fight и толку......кажи ама интересно? :pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom