Општи дискусии околу eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Toneh
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Види ги гладни вуци ејјј.
Кад је гага и киселина е блага. :icon_lol:

Честитки до новите конгресмени, ме радува сега што во Индонезија имаме конгресмен.

Види ги гладни вуци ејјј.
Кад је гага и киселина е блага. :icon_lol:

Честитки до новите конгресмени, ме радува сега што во Индонезија имаме конгресмен.

хехехе... а незнам зашто во турција не се обидоа,таму порано земавме конгресмени... али бидна, и овие избори не бевме добро организирани... јас до последен момент незнаев дали ке ми признаат кандидатура,ама бев единствен од партијата у тој регион,и изгледа не требало потврда од претседателот на партијата...али бидна помина,уште еднаш честитки до сите,и благодарам на соте што дојдоа да гласаат за мене... на заповед

-македонеро:vozbud:

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
хехехе... а незнам зашто во турција не се обидоа,таму порано земавме конгресмени... али бидна, и овие избори не бевме добро организирани... јас до последен момент незнаев дали ке ми признаат кандидатура,ама бев единствен од партијата у тој регион,и изгледа не требало потврда од претседателот на партијата...али бидна помина,уште еднаш честитки до сите,и благодарам на соте што дојдоа да гласаат за мене... на заповед

-македонеро:vozbud:

Кај и да е за ден-два ќе ти пратам еден за државјанство. :)

македонеро дај му државјанство на KlimentMKD.

Ок ако можеш 20-ка да ја напраиш, ако имаш место на профил стави ако не ќе се снајдам.

Засега имам 2 мои и 1 твоја, ми требаат уште 5-6 ајде некој друг што има ?
prati na makedonski oruzja mislam deka ima 17-19 mesto

Ај не сум во тек деновиви. Дај пишете ги сите конгресмени и во кои земји земаа место.

Ај не сум во тек деновиви. Дај пишете ги сите конгресмени и во кои земји земаа место.

makedonero-indonesia
koljo92-bulgaria
martin davitkovski-bulgaria
cross fire-bulgaria
eddie rebel-bulgaria
cyril of macedon-bulgaria
stjepan pokupec-croatia

тие мислам дека се...

makedonero-indonesia
koljo92-bulgaria
martin davitkovski-bulgaria
cross fire-bulgaria
eddie rebel-bulgaria
cyril of macedon-bulgaria
stjepan pokupec-croatia

тие мислам дека се...
Не земав ебате тоа психопатите(тие од ХДС) у петок навечер и цело сабајле у саботата делеле државјанства и носеле гласачи од странство да гласаат за нив:uvo:,иначе до 12 и 30 вечерта имав гласови за во конгрес,за после незнам.:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom