Супер е моментално највисока понуда за 5 ланд скил е 19 ИДР, а јас со 6 скил земам 22... не е многу ама си го имам муабетот со газдатаДоволно е 20 идр со 5,52 ланд скил во Индонезија?
Или да барам друга работа..
Од утре официјално сум прецедател на БСД (Bulgarian Social Democrats) и планирам да ја правам македонска партијата.....кој сака да се приклучи на партијата...добредојден е за име...ке се одлучува на управен одбор
И пазете што правите околу кандидати за претседател и слично тоа е веќе ТО и може заради тоа никогаш да не влеземе во Peace и секако окупирани од грците зошто ќе немаме сојузник EDEN нема шанси да не прими, Бугарија е членка на Peace веќе ако сакате да правите ТО одете во друга држава.Само пазите што правите со партијата да не не обвинат дека правиме ТО на Бугарија...
На 25ти има парламентарни избори, едната партија во Бугарија има 35 членови другата 8+ така нешто беа.Парламентарни избори има на 20ти, или 25ти? Сакам конгресменски медал да добијам, па... Убаво би било во Бугарија да има партија која ќе предлага наши кандидати за пратеничките/конгресменските места.
ете во написот од MoredanKantose во написот негов ќе видиш, последниот коментар од CheGrecoЈас го пријавив, иначе Eddie Rebel ме пријавил за навреда, немој не ме радуј и ми дадоа 0.5 казнени поени ехеее додека направам 5 има време, и плус тоа се бришат за еден месец, инаку кај е тоа кај што не вика Monkeydonia не го глеам ?
Овој Che Greco којзнае колку казнени поени добива али после месец се бришат незнам колку или после 2-3 месеци и пак исто почнува, мислам пред една недела беше привремено баниран поради тоа и сега ако му лупнат пак казна ќе лета на парментен бан, инаку мене edi.furk така некако ми пиша на мејлот да им пратам и испратив и сега чекам.ете во написот од MoredanKantose во написот негов ќе видиш, последниот коментар од CheGreco
"(...)
Also our ignoratn friend Igor7 is the reason why this issue has become an issue. For all I care they can be called Republik of Monkeydonia. But when you start stealing my history and cultural identify, you are a thief.
(...)"
добро ќе беше некако да можевме да му наштетиме пошто е Field Marsal. Ја го пријавив на модераторот и тој ми прати еден роботски бирократски одговор "ако не можам да пратам тикети на админите да им го пријавам тоа(дека не можам тикети да праќам) на мејлот што е":pos2: Се потсетив на студентски прашања или ко ќе отидеш во некоја државна институција
Како го пријави, како успевате бе луѓе?!
ја не можам тикет да пратам има повеќе од месец дена...
ќе им испратам и ја сега ем ќе пријавам за багот а успат и за ова. добро ќе биде да добие бан за сталноОвој Che Greco којзнае колку казнени поени добива али после месец се бришат незнам колку или после 2-3 месеци и пак исто почнува, мислам пред една недела беше привремено баниран поради тоа и сега ако му лупнат пак казна ќе лета на парментен бан, инаку мене edi.furk така некако ми пиша на мејлот да им пратам и испратив и сега чекам.
Секоја чест за човекот, претплатено, гласано и коментирано и полека создаваме мала јака армија гледам сите на пат кон генерали за FM's уште далеку сме сите, инаку имам до сега 33110 / 75000 штета од 651 фајтови на нешто повеќе од пола пат сум до FM ама поголема штета правам сега.
cross fire беше единствениот кандидат во партијата UNITED eBULGARIA PARTY и themacedon исто беше единственот кандидат во Bulgarian Social Democrats што им носи победа, после секои избори вака зафркава го решаваат за 2-3 дена така беше и предходните избори кога победив во Турција на изборите.TheMacedon, беше единствен кандидат во БСД ама изгеда има некој баг и не го покажува ко прецедник. А cross fire сигурно победи? Јас колку што следев не беше ни кандидиран, а имаше друг кандидат во United Bulgaria. Ама можеби сум грешка.