во кој регион си?Dignav lvl 5,e gore mi pisuvase deka mozam da se boram za mojata zemja.Kako ? I dali e dobro da se boram na lvl 5 ili rano e ? ^^
Се наоѓам во индонезија,во јава.Имам 42 велнес и залихи од q1 храна.Бтв како да се борам ?во кој регион си?
ако има болница таму и имаш над 40 велнес бори се и лечи се.
ке ти даде толку велнес колку што е ѕвезди болницата
q1-10 велнес
q2-20 велнес и тн до q5.
оди info-military stats-на некоја од војните стисни details и fightСе наоѓам во индонезија,во јава.Имам 42 велнес и залихи од q1 храна.Бтв како да се борам ?
Одам на деталс ама никаде не можам да најдам фајт.оди info-military stats-на некоја од војните стисни details и fight
борисе само еднаш дека имаш 42 велнес и оди после my places-profile под сликата стисни java и после heal,така ке кренес +50 велнес и од утре бори се повеке пати и кревај си велнес цело време со болницата
имаш војна меѓу Русија и САД 100постоОдам на деталс ама никаде не можам да најдам фајт.
Едит: најдоФ во тие војни немало е батерфилд. DD
Едит2 : Може некој да ми даде оружје (било кој qualitiy) ? Danke.
кај профилот во Inventory ќе видиш.Тоисе ми пратил нешто донации ама кај мене не покажува што ми пратил, како да видам? Одам на all donation и ми дава from toise и items 2
Ти пратив јас ајде бори и само еднаш и потоа излечи се мислам дека знаеш како.ај кој може нека ми прати welness за да можам да влезам у борба
http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/1910832