Bin bir gece - Илјада и една ноќ

демнач

Неафирмиран кајганџија
Член од
11 август 2008
Мислења
1.621
Поени од реакции
413
Јас од филмот највеќе што запамтив е дека едниов се вика Бурхан:pos2:

Член од
18 ноември 2008
Мислења
85
Поени од реакции
6
Интересен е филмот за разлика од многуте сапуници што се вртат по телевизиите кај кој крајот се знае одма по почетокот т.е. сите се исти! Посебно е интересна синхронизацијата на Македонски.
Во Бугарија заврши со емитување и го има на www.vbox7.com сите 90 епизоди со бугарска синронизација!

Член од
26 јули 2009
Мислења
424
Поени од реакции
179
Едно прашање, помеѓу Онур и Ќерем, кој и зошто?

Јас сум за Ќерем, похаризматичен е и поопуштен во глумењето, овој другиот само зјапа, како лик од Симпсонови ми е :pos2:

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
Сигурно во другана епизода ќе се сврти и онај во мантилон веќе ќе е заминат и ќе сфати дека то шо и се закануваја стварно и се случува.

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.951
Поени од реакции
8.301
Серијата е закон не ја пропуштам, но не ми се допаѓа сихронизацијата мораш да молчиш на цел филм па се да слушнеш, ептен е тоа глупо. :icon_neut
и ја некад ја гледам пошо и мајками ја гледа па морам ок е серијава ама има некој синхронизирани глумци кој зборат толку смешно а некој толку страшно

и коај збори Шехерезад со тој како го викаат што ја сака исто како да си на Струшките вечери на поезијата:pos2:

Јас сум за Ќерем, похаризматичен е и поопуштен во глумењето, овој другиот само зјапа, како лик од Симпсонови ми е :pos2:

Исти е како Хомер у фацата и очите:pos2:

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.352
Поени од реакции
2.247
Еј сега последнава епизода да ја раскажи на кратко бидејки немав време да ја гледам ??

ice_cube

The SexX.
Член од
16 јули 2008
Мислења
2.240
Поени од реакции
309
ШЕЌЕРЕЗАД :vozbud:
Многу ми е смешна серијава, се кинам од смеење кога го слушам преводот :)

oon

Член од
3 ноември 2008
Мислења
3.088
Поени од реакции
1.255
Штета што серијава е синхронизирана:nesvest:
Нај големата грешка на А1:toe:

Srcee

Unforgettable
Член од