Bin bir gece - Илјада и една ноќ

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.717
Поени од реакции
43.745
Сите околу мене го гледаат..па од понеделникот почнав и јас да го глеам :)

Член од
23 мај 2009
Мислења
958
Поени од реакции
727
Ние у Маседоунија од мали ноѕе сме учени дека е ДОВОЛНО само нешто да правиш (на пример, да учествуваш на олимпијада или еве, да синхронизираш серија) и дека е тоа само по себе добро-па дечките се трудат и као демек тоа што некој се труди да направи нешто мора да биде за пофалба.

Не се битни РЕЗУЛТАТИТЕ. Не е битно тоа што некој само се прошетал и освоил предпоследно место. Не е битно дека некој "трудејќи" се ИСКАСАПИЛ цела серија. Важно е дека се работи.

Епа, НЕ, не е доволно само да работиш. Треба и ДОБРО да изработиш и после да жнееш пофалби (ако заслужиш). Нашиве момци изгледа се добри само во уништување (конкретно еве за серијава). Нема овде ни наговестување на некаков стремеж за добро изработено. И тоа е, просто кажано, ЖАЛНО. Жално е што никој нема доволно храброст да каже гласно дека ова е само добар пример како не треба да се работи...

Член од
26 јули 2009
Мислења
424
Поени од реакции
179
Ние у Маседоунија од мали ноѕе сме учени дека е ДОВОЛНО само нешто да правиш (на пример, да учествуваш на олимпијада или еве, да синхронизираш серија) и дека е тоа само по себе добро-па дечките се трудат и као демек тоа што некој се труди да направи нешто мора да биде за пофалба.

Не се битни РЕЗУЛТАТИТЕ. Не е битно тоа што некој само се прошетал и освоил предпоследно место. Не е битно дека некој "трудејќи" се ИСКАСАПИЛ цела серија. Важно е дека се работи.

Епа, НЕ, не е доволно само да работиш. Треба и ДОБРО да изработиш и после да жнееш пофалби (ако заслужиш). Нашиве момци изгледа се добри само во уништување (конкретно еве за серијава). Нема овде ни наговестување на некаков стремеж за добро изработено. И тоа е, просто кажано, ЖАЛНО. Жално е што никој нема доволно храброст да каже гласно дека ова е само добар пример како не треба да се работи...
точно така, подобро ке беше да си признаат дека згрешиле и да прекинат ама тие уште се фалат за успехот што го постигнале, а сите коментари се негативни

Член од
16 октомври 2009
Мислења
593
Поени од реакции
28
Имам една епизода погледано малце околку 10 минути и не ми се свиѓа нешто додека пак мајка ми едвај чека да почне.

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Не очекувајте да биде на форумов популарна, серијава зема голем замав кај постарата генерација, синхронизација во прајм тајм одлично прифати нашата постара генерација, иднината на оваа земја

Член од
18 октомври 2009
Мислења
13
Поени од реакции
0
Филмот се разликува од сите шпански серии што ги имам гледано (не се многу ама..). Плус тоа ми се допаѓа зошто ние и турците имаме сличен менталитет па... А синхронизацијата е shit:vozbud:
Сеа се сетив на турска синхронизација за филм со Чак Норис:
Чак Норис: Виски?
Шанкер: Јок виски.
Чак Норис: Пу јазк.

Ќе има и кај нас вакви смешки...

Член од
30 март 2009
Мислења
251
Поени од реакции
20
После 30 и кусур изгледани епизоди можам и со лева и со десна рака да потпишам дека е најдобрата серија досега прикажана кај нас, која што прекрасно го опишува животот на Балканот (сакам кажам- и Македонскиот живот)

Преку глава ми е од сериите кои на некој начин го проповедаат блудничкиот живот, скоро во секоја епизода има секс сцени, пцуење, ќотеци, омаловажување на родителите и што ли уште не.

Затоа и многу од форумџиите се фрлате на далеку, демек не сте можеле ја гледате само заради синхронизираниот превод. Научени сте во сериите гледате секс сцени и голотии, на кои можете да :drk:
Не се сериите направени за тоа, треба и некоја поука да се извлече од нив (никогаш не се однесувај лошо со слугинката, таа сигурно ти е мајка) :kez: мала шала
Им се восхитувам на мудроста на Надиде, истрајноста на Шехерезада, силната љубов на Онур, се смеам на завидта на Фјусун, ги жалам Али Кемал, Џензал, Јамал, Фериде, Бану, Керем...

А ако толку ви смета што е на македонски, гледајте си на јутјуб на турски :salut:

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
30 епизоди? Од серијава се поминати само 6 епизоди, се гледа колку убаво си ја гледа:pos2:
Серијава е за постарата генерација која сигурно ја гледа, јас ја имам видено, не е по мој вкус, ниту ми се трошат 2 саати за ова пред телевизор.

Член од
30 март 2009
Мислења
251
Поени од реакции
20
30 епизоди? Од серијава се поминати само 6 епизоди, се гледа колку убаво си ја гледа:pos2:
Серијава е за постарата генерација која сигурно ја гледа, јас ја имам видено, не е по мој вкус, ниту ми се трошат 2 саати за ова пред телевизор.
АЛООО???
Си чула некогаш дека постојат торенти? :pos2:
Какви се не шетаат по светот :tapp::tapp::tapp:

Не за џабе серијата имаше гледаност од 650 000 до 900 000 гледачи по епизода, само во Бугарија, од 7 милиони жители по попис

Член од
28 март 2006
Мислења
17.749
Поени од реакции
12.207
:)
Зависи која постара :wink:, јас немам ниедна гледано цела-само делови. Интересно е ама немам време богами и трепение да гледам серија со многу епизоди-знаќи у старт ќе пропуштам доста од таа серија. Башка...си фали турскиот, оригинале :)

Затоа и многу од форумџиите се фрлате на далеку, демек не сте можеле ја гледате само заради синхронизираниот превод. Научени сте во сериите гледате секс сцени и голотии, на кои можете да :drk:
Сакаш да кажеш дека некои :drk: ова го правеле на Династија, Далас и Касандра? Не ми е јасно баш тоа со сексот и желбата за гледање. Мене ми се гледа и слуша филм, серија вотевер оригинал (дански, руски, банту или шпански, без разлика), а она што го имам гледано по германиите и сличните држави е Терминатор на германски, турски, руски...не иде нели, природно си е природно :)

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Ние најдовме да се мериме со тие земји, ептен летаме високо.
Никоја од нашиве екс ЈУ земји не синхронизира, али А1 си зеде за право да следи некои бугарски трендови

Член од
9 мај 2009
Мислења
605
Поени од реакции
400
Мајка ми,баба ми,татко ми, комшиите, тетките, другата баба...ма целата фамилија одвај чека да почне оваа серија.А и не ја гледаат само постарите има и од помлади кои ја гледаат серијата. Од нивното зборување серијата е баш убава. Јас фатив една епизода и ја гледав, ама неможам да ја гледам целата серија зошто многу време ќе изгубам на серијата.

Член од
22 октомври 2009
Мислења
1
Поени од реакции
0
Дали може некој да ги најде сите тие 11 песни на " Binbir Gece - 1001 Ноќ " ?
Aj Ве Молам .. :tapp: !

Kajgana Shop

На врв Bottom