ManUtdChampions
Lleyton Hewitt
- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 32.717
- Поени од реакции
- 43.745
Сите околу мене го гледаат..па од понеделникот почнав и јас да го глеам
точно така, подобро ке беше да си признаат дека згрешиле и да прекинат ама тие уште се фалат за успехот што го постигнале, а сите коментари се негативниНие у Маседоунија од мали ноѕе сме учени дека е ДОВОЛНО само нешто да правиш (на пример, да учествуваш на олимпијада или еве, да синхронизираш серија) и дека е тоа само по себе добро-па дечките се трудат и као демек тоа што некој се труди да направи нешто мора да биде за пофалба.
Не се битни РЕЗУЛТАТИТЕ. Не е битно тоа што некој само се прошетал и освоил предпоследно место. Не е битно дека некој "трудејќи" се ИСКАСАПИЛ цела серија. Важно е дека се работи.
Епа, НЕ, не е доволно само да работиш. Треба и ДОБРО да изработиш и после да жнееш пофалби (ако заслужиш). Нашиве момци изгледа се добри само во уништување (конкретно еве за серијава). Нема овде ни наговестување на некаков стремеж за добро изработено. И тоа е, просто кажано, ЖАЛНО. Жално е што никој нема доволно храброст да каже гласно дека ова е само добар пример како не треба да се работи...
АЛООО???30 епизоди? Од серијава се поминати само 6 епизоди, се гледа колку убаво си ја гледа:pos2:
Серијава е за постарата генерација која сигурно ја гледа, јас ја имам видено, не е по мој вкус, ниту ми се трошат 2 саати за ова пред телевизор.
30 епизоди? Од серијава се поминати само 6 епизоди, се гледа колку убаво си ја гледа:pos2:
Серијава е за постарата генерација која сигурно ја гледа, јас ја имам видено, не е по мој вкус, ниту ми се трошат 2 саати за ова пред телевизор.
Сакаш да кажеш дека некои ова го правеле на Династија, Далас и Касандра? Не ми е јасно баш тоа со сексот и желбата за гледање. Мене ми се гледа и слуша филм, серија вотевер оригинал (дански, руски, банту или шпански, без разлика), а она што го имам гледано по германиите и сличните држави е Терминатор на германски, турски, руски...не иде нели, природно си е природноЗатоа и многу од форумџиите се фрлате на далеку, демек не сте можеле ја гледате само заради синхронизираниот превод. Научени сте во сериите гледате секс сцени и голотии, на кои можете да