Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Арно што не гледав.
Сега и од Тотенхем ќе изгубиме.
Е де и ти па не биди дотолку депресивен..гледај на посветлата страна дека таа утакмица е добра за да се фати некој денар.:smir:..(шала)

--- надополнето ---

Ако ни се падне Интер тогаш ќе биде натпревар кој е поголема мизерија.
Анџелоти и Крофната(Бенитез) ако останат на клупите до тогаш ќе си се частат слатки, благо,еклери,тулумби додека ја гледаат мизеријата на теренот..а Морати и Абрамович ќе седат едно до едно и на полувреме ќе стегаат тексас холд ем покер:pos2:

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Ајде ајде ова вечерва беше само тренинг ништо поише:aplauz:..Иначе не чекааат доста тешки утакмици,со Тотенхем незнам стварно како ќе се справиме ептен незгодна екипа,али надежта последна умира:wink:Ја мислам Манчестер ќе биде тој кој најмногу ќе го изеде на Стенфорд,тука треба да се утепа противникот и да се врати самодовербата во тимот..Па господ нека ни е напомош :nesum:

--- надополнето ---

Ако ни се падне Интер тогаш ќе биде натпревар кој е поголема мизерија.
Пак ќе бидеме ние тие што ќе изгубат,бетер сме од Интер..

Според мене Валенсија или Рома,лесно ќе поминеме :pred:

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.774
Поени од реакции
12.110
Абе Јунајтед и Барса кога станаа шампиони во 1/8 финале го елиминираа Лион......па сега.....
а од друга страна во 5 од последниве 6 години тој што ве исфрлил вас станал шампион!!!

--- надополнето ---

Е де и ти па не биди дотолку депресивен..гледај на посветлата страна дека таа утакмица е добра за да се фати некој денар.:smir:..(шала)

--- надополнето ---

Анџелоти и Крофната(Бенитез) ако останат на клупите до тогаш ќе си се частат слатки, благо,еклери,тулумби додека ја гледаат мизеријата на теренот..а Морати и Абрамович ќе седат едно до едно и на полувреме ќе стегаат тексас холд ем покер:pos2:
Ни Бенитез ни Анчелоти се виновни за ситуациите........ а и да се виновни не се повиновни од покерашите

В

Вори

Гостин
Пратев ситуација прво полувреме.Второ не бев во можност,затоа што излегов имав работа.
Гледам сме изгубиле.Ич не ме боли курот дали била битна или небитна утакмицава.Не ме боли дали сме имале 15 или 5 бодови во групата.
Преку глава ми е од тоа што губиме од кого стигнеме.Ееееејј луѓе 2 месеци што се вика немаме победено.Ова е премногу,најозбилни.
Ако наредниве три утакмици Дебелиот ги изгуби,а на добар пат е,тогаш нека се пакува му измина времето.

Ебате дојде време Брандао голови да дава.

Rikal

Тој е тој: Специјалниот
Член од
18 септември 2010
Мислења
363
Поени од реакции
23
:raz: :)

Имам претчувство дека Интер ќе ни се падни.
Чудно, ама и јас го имам истото чуство и тоа уште пред да почне ЛШ! Цело лето трубам за тоа и викам дека ќе им се осветиме, па на тоа останувам и сега и покрај мизеријата со која се соочуваме моментално! Незнам за вас али јас имам страшно предчуство какво шо не сум имал одавна! Дај боже да бидне!!!

Amyntas

LVL
Член од
5 ноември 2007
Мислења
366
Поени од реакции
85
Пацери!

--- надополнето ---

Да сум на местото на Чех, вадам кацигата, земам безбол палката од зад гол (или корнам некоја од рекламите) и мавам по сите... Па кој кур гледаа Иванович и Брума?!? Топкава иде према играчов од Марсеј, они ја буљаат. Срамота!
Комплетно те поддржувам :)) само палицата е лекот во овие времиња .....

А за осмина финале, ми мириса дека ќе ја наместат против Милан да играме...

Rikal

Тој е тој: Специјалниот
Член од
18 септември 2010
Мислења
363
Поени од реакции
23
Ајде ајде ова вечерва беше само тренинг ништо поише:aplauz:..Иначе не чекааат доста тешки утакмици,со Тотенхем незнам стварно како ќе се справиме ептен незгодна екипа,али надежта последна умира:wink:Ја мислам Манчестер ќе биде тој кој најмногу ќе го изеде на Стенфорд,тука треба да се утепа противникот и да се врати самодовербата во тимот..Па господ нека ни е напомош :nesum:

--- надополнето ---

Пак ќе бидеме ние тие што ќе изгубат,бетер сме од Интер..

Според мене Валенсија или Рома,лесно ќе поминеме :pred:
Сумљам дека лесно би поминале со нив! Годинава редовно ја пратам Валенсија и можам да ти кажам дека се страшно добар тим а и Рома не е лоша! Реално гледано најлесно би поминале со Данциве или со Лион, посебно Лион да знаете дека е далеку послаб од лани и со кој и да падне во 1/8 ќе испадне! Али ко шо реков јас си го посакувам Интер!!! :)

Amyntas

LVL
Член од
5 ноември 2007
Мислења
366
Поени од реакции
85
Нема лесно осмина финале, кој и да се падне ќе биде тешко... особено во ваква златна форма како што преживуваме сега......

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Сумљам дека лесно би поминале со нив! Годинава редовно ја пратам Валенсија и можам да ти кажам дека се страшно добар тим а и Рома не е лоша! Реално гледано најлесно би поминале со Данциве или со Лион, посебно Лион да знаете дека е далеку послаб од лани и со кој и да падне во 1/8 ќе испадне! Али ко шо реков јас си го посакувам Интер!!! :)
Валенсија се добри на свој терен,на наш терен ќе ги утепаме веруј,а таму можеме нерешено да играме..Данците не ги сметам ама ич,Рома така така али лошо ќе биде со Милан ако се паднеме..

В

Вори

Гостин
Еј,дај бе поставите некое јако видео за Челзи,онака да се порадувам малце.
Кога не можам сега,добро е да се потсетам на некои убави моменти.

F

fantomX

Гостин
Јас знам дека парите се драги, ама и покрај то редно време е Карло Анчелоти да кажи пред клупскиот борд дека не сака појќе да биди тренер на Челзи и спогодбено да си замини место да прај се поголема и поголема штета и да се надева дека ќе биди избркан.

Абе Јунајтед и Барса кога станаа шампиони во 1/8 финале го елиминираа Лион......па сега.....
а од друга страна во 5 од последниве 6 години тој што ве исфрлил вас станал шампион!!!
--- надополнето ---
Ни Бенитез ни Анчелоти се виновни за ситуациите........ а и да се виновни не се повиновни од покерашите
Баерн лани го елиминира Лион и го изгуби финалето. Која е поентата овде со Лион воопшто?
И шо да прајме ако тој шо не исфрлал станувал шампион?

Не бе, јас сум виновен, не е Анчелоти. Никако не е Анчелоти кој на терен вади бессмислено поставени тимови со вонпозиционирани играчи, чии нови позиции и потенцијални задачи за тие позиции не се аналогни на нивните квалитети. Зошто да е Анчелоти крив тука?

Ја па мислев се сум видел досега од Калу....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom