Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.

Blaster

Sex, Drugs & Rock'n'Roll
Член од
9 ноември 2008
Мислења
1.742
Поени од реакции
44
Пацери!

--- надополнето ---

Да сум на местото на Чех, вадам кацигата, земам безбол палката од зад гол (или корнам некоја од рекламите) и мавам по сите... Па кој кур гледаа Иванович и Брума?!? Топкава иде према играчов од Марсеј, они ја буљаат. Срамота!

Blaster

Sex, Drugs & Rock'n'Roll
Член од
9 ноември 2008
Мислења
1.742
Поени од реакции
44
Не е до толку тој крив, криви се овие што немаат мотивација и кој да ги подбере...

A

Auditore

Гостин
Не е до толку тој крив, криви се овие што немаат мотивација и кој да ги подбере...
И пак не е тој толку крив?
Кој да ги подбере, кој да ги мотивира ако не Анчелоти..
И на тоа да надоврзам лошата поставеност на играчите.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Арно што не гледав.
Сега и од Тотенхем ќе изгубиме.

Член од
20 јули 2009
Мислења
865
Поени од реакции
600
Овие очигледно сакаат да срушат рекорд најмногу утакмици без победа а како што тргнале на добар пат се :kesa:

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Толку од групната фаза :) Лесно поминавме..туку,кој ни се можните противници за 1/8 финале ?

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.078
Поени од реакции
2.025
оваа утакмица не беше крив анчелоти туку судијата два чисти ко солза пенали не ни досуди промашивме 4-5 добри шанси и мора тоа да се казни
повеке срека наредниот пат!!!

A

Auditore

Гостин
Кога Марсеј не успеавме да ги тепаме тогаш против Тотенхем не очекувам ништо друго освен пораз.

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.078
Поени од реакции
2.025
Кога Марсеј не успеавме да ги тепаме тогаш против Тотенхем не очекувам ништо друго освен пораз.
напротив пријателе баш затоа што не ги тепавме марсеј треба да очекуваме победа против тотенхам.јас сум оптимист и велам дека тепаме во недела!!!!

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.757
Поени од реакции
52.725
Што се разочаравте одма? Па ја прочитале статијата на гол.ком, и решиле да изгубат денес за да си ги зголемат шансите за освојување на ЛШ. А сите знаеме колку е голема шелбата меѓу играчите на Челзи да го освојат и тој трофеј, па јас сум среќен што дозволија Марсеј да даде само еден гол, можеа да пуштат 5-6 надевајќи се дека со тоа ќе имаат се поголеми шанси за понатамошни успеси во ЛШ.

Може да ни се паднат:
-Inter Milan
-Lyon
-Valencia
-Copenhagen
-Roma
-AC Milan

Освен Копенхаген, другите и не се баш лесни противници.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Ако ништо друго барем го видовме голиот газ на Калу :)
:raz: :)
Што се разочаравте одма? Па ја прочитале статијата на гол.ком, и решиле да изгубат денес за да си ги зголемат шансите за освојување на ЛШ. А сите знаеме колку е голема шелбата меѓу играчите на Челзи да го освојат и тој трофеј, па јас сум среќен што дозволија Марсеј да даде само еден гол, можеа да пуштат 5-6 надевајќи се дека со тоа ќе имаат се поголеми шанси за понатамошни успеси во ЛШ.

Може да ни се паднат:
-Inter Milan
-Lyon
-Valencia
-Copenhagen
-Roma
-AC Milan

Имам претчувство дека Интер ќе ни се падни.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Ако ништо друго барем го видовме голиот газ на Калу :)
:raz: :)

Може да ни се паднат:
-Inter Milan
-Lyon
-Valencia
-Copenhagen
-Roma
-AC Milan

Имам претчувство дека Интер ќе ни се падни.

A

Auditore

Гостин
Ако ни се падне Интер тогаш ќе биде натпревар кој е поголема мизерија.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom