Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Пацери!

--- надополнето ---

Да сум на местото на Чех, вадам кацигата, земам безбол палката од зад гол (или корнам некоја од рекламите) и мавам по сите... Па кој кур гледаа Иванович и Брума?!? Топкава иде према играчов од Марсеј, они ја буљаат. Срамота!

Не е до толку тој крив, криви се овие што немаат мотивација и кој да ги подбере...

Не е до толку тој крив, криви се овие што немаат мотивација и кој да ги подбере...
И пак не е тој толку крив?
Кој да ги подбере, кој да ги мотивира ако не Анчелоти..
И на тоа да надоврзам лошата поставеност на играчите.

Арно што не гледав.
Сега и од Тотенхем ќе изгубиме.

Овие очигледно сакаат да срушат рекорд најмногу утакмици без победа а како што тргнале на добар пат се :kesa:

Толку од групната фаза :) Лесно поминавме..туку,кој ни се можните противници за 1/8 финале ?

оваа утакмица не беше крив анчелоти туку судијата два чисти ко солза пенали не ни досуди промашивме 4-5 добри шанси и мора тоа да се казни
повеке срека наредниот пат!!!

Кога Марсеј не успеавме да ги тепаме тогаш против Тотенхем не очекувам ништо друго освен пораз.

Кога Марсеј не успеавме да ги тепаме тогаш против Тотенхем не очекувам ништо друго освен пораз.
напротив пријателе баш затоа што не ги тепавме марсеј треба да очекуваме победа против тотенхам.јас сум оптимист и велам дека тепаме во недела!!!!

Што се разочаравте одма? Па ја прочитале статијата на гол.ком, и решиле да изгубат денес за да си ги зголемат шансите за освојување на ЛШ. А сите знаеме колку е голема шелбата меѓу играчите на Челзи да го освојат и тој трофеј, па јас сум среќен што дозволија Марсеј да даде само еден гол, можеа да пуштат 5-6 надевајќи се дека со тоа ќе имаат се поголеми шанси за понатамошни успеси во ЛШ.

Може да ни се паднат:
-Inter Milan
-Lyon
-Valencia
-Copenhagen
-Roma
-AC Milan

Освен Копенхаген, другите и не се баш лесни противници.

Ако ништо друго барем го видовме голиот газ на Калу :)
:raz: :)
Што се разочаравте одма? Па ја прочитале статијата на гол.ком, и решиле да изгубат денес за да си ги зголемат шансите за освојување на ЛШ. А сите знаеме колку е голема шелбата меѓу играчите на Челзи да го освојат и тој трофеј, па јас сум среќен што дозволија Марсеј да даде само еден гол, можеа да пуштат 5-6 надевајќи се дека со тоа ќе имаат се поголеми шанси за понатамошни успеси во ЛШ.

Може да ни се паднат:
-Inter Milan
-Lyon
-Valencia
-Copenhagen
-Roma
-AC Milan

Имам претчувство дека Интер ќе ни се падни.

Ако ништо друго барем го видовме голиот газ на Калу :)
:raz: :)

Може да ни се паднат:
-Inter Milan
-Lyon
-Valencia
-Copenhagen
-Roma
-AC Milan

Имам претчувство дека Интер ќе ни се падни.

Ако ни се падне Интер тогаш ќе биде натпревар кој е поголема мизерија.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom