Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Инаку да продолжиме кај шо застанавме...
- Kalou has the first touch of a pedophile and the footballing sense of a monkey.

- Ramires has the body strength of a new born child, pathetic.

- We're going to get a dicking on Sunday.
= Kalou better tie his shorts tight in that case...

- The fact that a 17 year old was by far our best player tonight is very concerning

Even Plan A isn't working for Carlo anymore. We know he doesn't have a Plan B, but got some good results with plan A.
The man is clueless and has obviously lost all interest in doing his job properly as have the players lost all interest in playing for him.
This is the worst run we've been on in years. Not even the failure Scolari did this badly.

Можеби е премногу оштро, ама не е проблем то шо некој го кажал ова. Проблем е шо нема контрааргументи на ова, единствено шо му забележуваат останатите од форумот е шо не го поддржувал тимот, каков навивач бил со то. И секако, неизбежното, Карло освоил двојна круна. Но нема НИЕДЕН РЕАЛЕН КОНТРААРГУМЕНТ!

Even Plan A isn't working for Carlo anymore. We know he doesn't have a Plan B, but got some good results with plan A.
The man is clueless and has obviously lost all interest in doing his job properly as have the players lost all interest in playing for him.
This is the worst run we've been on in years. Not even the failure Scolari did this badly.

Можеби е премногу оштро, ама не е проблем то шо некој го кажал ова. Проблем е шо нема контрааргументи на ова, единствено шо му забележуваат останатите од форумот е шо не го поддржувал тимот, каков навивач бил со то. И секако, неизбежното, Карло освоил двојна круна. Но нема НИЕДЕН РЕАЛЕН КОНТРААРГУМЕНТ!

Епа ај ќе се правиме слепи и глуви и само добри работи ќе кажуваме... тоа е вистински фан?? шо не смее да каже свое мислење, доколку не е позитивно?

И Босингва ќе бил аут за утакмицата со Тотенхем.Кој ќе го гледа Фереира како се влече позади Бејл :(

Има да ни го истурат мозокот,жими се.

И Босингва ќе бил аут за утакмицата со Тотенхем.Кој ќе го гледа Фереира како се влече позади Бејл :(

Има да ни го истурат мозокот,жими се.
Ако не се лажам и минатата година Фереира го чуваше Бејл и не поминавте баш најдобро...:)

Ако не се лажам и минатата година Фереира го чуваше Бејл и не поминавте баш најдобро...:)

Не поминавме ич добро лани.Му го сврти паметот.На Босингва и немаше така лесно да го врти како на овој утов.

Иначе за ова што го зборел Калу само ќе се :pos:

Ај да речеше Лампард или Тери добро,ама овој просеков најде да кажува вакви безсмислени работи...

Ова е во исто време најочајниот, најсмешниот и најтрагичниот коментар на кој шо налетав во целиот овај апсурд кој го имаме моментално...

When he (Kalou) missed that chance after the step-over he pulled that daft face that looks like he is crying, and my lad said to me "Dad why is he crying?" I said "You would if you were that bad son"
Infact I did cry.

Кутар човек... :nesum:

--- надополнето ---

Од премиерлигашките менаџери и очекував иссмевање, ама не очекував Дешамп како поранешен играч најмногу да се иссмева со Челзи... :(
'A team like Chelsea is programmed to win the Champions League, we are not but we want to go as far as we can. Maybe we will have a little bit of luck in the draw. Whoever we get it will be a difficult game.
'Chelsea are not having a successful spell at the moment. Maybe it was a good time to play them tonight. In February they will be a totally different team.'

Неверојатно...:raz:

Е што неверојатно.Можеби до Фебруари ќе се смента работите со Челзи.Не знам дали нов тренер,нови играчи или пак сегашниве ќе се освестат и ќе ја фатат сериозно работава.

Исто како што сум убеден дека и Баерн ќе гази во Европа,и Интер ќе биде многу појак од што е сега.

Иначе најдов една интересна изјава на еден фан на Челзи претпоставувам,на страната на фејсбук:

FOOTBALL IS MY RELIGION
STAMFORD BRIDGE IS MY CHURCH!

-ако изгубиме од тотенхем,навистина ќе се крстиме!

:pos:

Дефинитивно Челзи му дава инспирација и на најнедуховитиот човек на светот.Страшна работа :))

Е што неверојатно.Можеби до Фебруари ќе се смента работите со Челзи.Не знам дали нов тренер,нови играчи или пак сегашниве ќе се освестат и ќе ја фатат сериозно работава.

Исто како што сум убеден дека и Баерн ќе гази во Европа,и Интер ќе биде многу појак од што е сега.
Како не, и во мај Челзи ќе освои ЛШ, исто ко лани. Пошто нели, така е програмиран. :icon_mrgr

Aoooo што ќе ни се деси у недела ... Нека има милост Бејл по таа страна на Фереира. Очекувам мозокот да му биде изместен на Фереира.Ако не игра Босингва,а викате дека нема да игра ( не знам зашто ) очекувам Бејл да го има најдобриот ден у кариерата.

:mist:

Не знам како и зошто, ама Челзи ќе го тепа Тотенхем! Убеден сум во тоа!!! :salut:

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom