Можеби Коентрао. Инаку нема.
Koentao, Luis, Di Maria
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Можеби Коентрао. Инаку нема.
Ди Марија? Дебело преценет, не знам Реал како тргна по него за толку пари. Робињо подобар избор.Koentao, Luis, Di Maria
Ди Марија? Дебело преценет, не знам Реал како тргна по него за толку пари. Робињо подобар избор.
За Луис исто мислам, дебело преценет, ама имајќи во предвид дека уште Неста остана во одбраната на Милан, можеби. Но ако тука се вклучува и Манчестер Сити, ни Свети Петар не помага, камоли Руи Коста. А и не знаеме како Милан гледа на Луис.
Во ред, абе и Рамирес си е во ред (и тој од Бенфика ќе да дојде). Се е во ред со него освен то шо ништо не е во ред.Сите ние од Реал мислевме дека е дебело преценет Ди Мариа, ама не излезе така. Сосема си е во ред дечкото, може не колку шо помпезно се најавуваше ама над нашите очекувања. А колку што знам овде во Челси фан клуб се убивте од пишување за него, го посакувавте како супер талентиран.
http://www.goal.com/en-gb/news/2914...ware-perfection-in-the-champions-league-group
Подобро нерешено да изиграат вечер. Ќе имаме после повеќе шанси да освоиме ЛШ![]()
Со кој состав ќе излеземе вечер?
Каде е Шмуљо, знае некој?![]()
Тоа ако беше глума од Малуда :nenene:Одлична глума на Малуда, правац лондонски театар.
Никакви шанси, никакви акции, мизерија, не турија у шише овие Марсеј, имаа неколку зрели шанси за гол.