Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
31 март 2008
Мислења
2.572
Поени од реакции
1.864
Zaebavas ili ?

izvineta za fontot na toj komp nemam mak podrska

Ќе се збогати Миравци,а Челзи ништо посебно нема да добие??
јесте да сме први втора лига, ама играч за во Челзи нема ни за лек во тимот.
Заебанција тотална, расположението држи од победата со Арсенал :smir:

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Па кажав кој натпревари ќе ги пропушти.Со Вила и со Спартак очекувам вакво нешто:

----Босингва----Бане------Тери-----Ешли

Дека Жосе се враќа до 16-ти,а Ивановиќ ќе си игра на неговата природна позиција.

Едино нешто што ме плаши сезонава е тенката клупа,ама како и да е верувам во младите.

Иначе Лукаку за неговите 17 години е повеќе од солиден.Времето ќе покаже дали ќе стане како Дрогба(класа напаѓач)или ќе си остане просек во некоја ниско разредна лига како Белгиската.

Едит: Силно се шпекулираше дека Челзи е фаворит во трката за ангажман на 17 годишниот Лукаку, кој веќе е сениорски репрезентативец на Белгија.

Но последните извештаи говореа дека Арсен Венгер посакува да го ангажира Ромелу како и неговиот брат, Џордан, кој игра за младинскиот тим на Андерлехт.

“Интересот на клубот од Англија е реален и имаме добар однос со нив, но нема конретна понуда.”

В

Вори

Гостин
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-1318119/Neymar-admits-playing-Chelsea-Premier-League-honour.html

Во сите англиски медиуми го пишува истово.

Искрено сакам да дојде Нејмар кај нас,иако го испцув летово кога не одби.Може не на зима,ама на лето сакам да не засили.
Таман тогаш ќе има 19 години,печен за кај нас.
Плус сам се нуди,ама уште несфатливо ми е тоа што потпиша нов договор со Сантос...

--- надополнето ---

http://www.skysports.com/story/0,19528,11661_6431139,00.html

Бенајун изгледа нема да се врати толку брзо колку што очекувавме.
Може да отсуствува повеќе месеци..у пизду матер.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Нејмар може да дојде но не за сума од 324234234234 милиони...јас не би дал повеќе од 20mil за него...

Бенајун :tv:Нека отсуствува 10 месеци ако сака...гледам позитивно во ова - шанса за МекЕкран :)

Rikal

Тој е тој: Специјалниот
Член од
18 септември 2010
Мислења
363
Поени од реакции
23
Едит: Силно се шпекулираше дека Челзи е фаворит во трката за ангажман на 17 годишниот Лукаку, кој веќе е сениорски репрезентативец на Белгија.

Но последните извештаи говореа дека Арсен Венгер посакува да го ангажира Ромелу како и неговиот брат, Џордан, кој игра за младинскиот тим на Андерлехт.

“Интересот на клубот од Англија е реален и имаме добар однос со нив, но нема конретна понуда.”
Нормално дека посакува да го има во својот тим, Венгер знае дека му треба таков корпулентен напајѓач кој ќе ги руши противничките одбрани! Плус детето е веќе докажано и игра како да е 5 години постар не го што е, така да кој тим ќе успее да дојде до неговите услуги, веројатно ќе се осеќа како да ја освоил Лигата на Шампионите!

ПС: Во него навистина го гледам Дрогба на помлади години и силно го посакувам во Челси, а дали тоа ќе се оствари останува да видиме!!!

В

Вори

Гостин
Нејмар може да дојде но не за сума од 324234234234 милиони...јас не би дал повеќе од 20mil за него...

Бенајун :tv:Нека отсуствува 10 месеци ако сака...гледам позитивно во ова - шанса за МекЕкран :)
МекЕкран ќе игра против играчи како Пике,Пујол,Лусио,Видиќ,Рамос,и остали ѕверки во одбрана?
Нема доволно искуство да не се заебаваме..а со оглед на тоа дека имаме слаба клупа,тогаш Јоси и те како е потребен.Особено во овој дел од сезоната во кој гледаме да се одлепиме од конкурентите.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
МекЕкран ќе игра против играчи како Пике,Пујол,Лусио,Видиќ,Рамос,и остали ѕверки во одбрана
И да игра тој,нема да влезе во некои тешки дуели со звреките што ги спомна.
Нема доволно искуство да не се заебаваме.
Точно дека нема искуство,но ако не игра како ќе стекне искуство?

Лампард кога ќе се врати ќе играме вака :

Рамирес-Есиен-Лампард

ако нешто притреба тука се Микел,Жирков,а и Малуда да попoлнат.Бенајун непотребен.:tv:шала

В

Вори

Гостин
Не не...Микел е незаменлив сезонава,Рамирес може ќе седне на клупа.
Искрено Џон Оби е столбот на Челзи моментално.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Касно пали...Рамирес е тука.:icon_biggНе бе,се заебавам.

Ќе видиме Карло што ќе одлучи.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Листа на повикани фудбалери за претстојните репрезентативни натпревари

Англија: Џон Тери и Ешли Кол
Чешка: Петр Чех
Србија: Бранислав Ивановиќ
Франција: Флорент Малуда
Нигерија: Џон Оби Микел
Русија: Јури Жирков
Бразил: Рамирес
Дидие Дрогба и Соломон Калу нема да бидат дел од БСК. Френк Лампард поради повреда го пропушта дуелот на Англија.
Исто така и Алекс и Бенајун поради повреда ке ги пропуштат натпреварите за Бразил и Израел.

F

fantomX

Гостин
ПС: Фантомх баце не сме биле единствени што немаат многу ново да понудат во играта, во моментов мислам дека Арсенал и Ман ју. се во многу полоша ситуација од нас! Што мислиш ти?
Манчестер Јунајтед го гледав два пати сезонава, против Ренџерс и против Сандерленд и искрено зажалив шо ги гледав. Пред се заради то шо поштено заслужија пораз.
Арсенал го гледав против нас некни и против Ливерпул на почетокот малку.
Според то, не се осудувам да давам коментари за нив. Јас гледам шо се случува со Челзи, и некои работи не ме бендисуваат, ко шо впрочем пишував претходно.

Прво воопшто несе согласувам со тебе,можевме ид аго тепаме њукасл ама игравме со деца ,впрочем ид обро почнавме ама децата незнаат да ја контролираат играта незнаат да нагазат на топка,и тоа според тебе е нестабилна игра на Челси,значи прво беше карлинг куп кој многу нее ценет,второ играат деца втор тим на Челсо губат и според тебе веднаш имаме нестабилна игра !?!?...
Мечот со сити сепак според мене сме ги надиграле можеби тие играле на контри и не победиле но ние сме ги надиграле, но според тебе излегол очекуван тим на Челси и сите знаеле дека играме со тој тим,па кажаими во кој подобар тим не се знае кој ке игра,еве ис ега игравме со арсенал со истиот тим и се се знаеше со кој тим ке играме и ги победивме што според мене арсенал е многу поквалитетен од сити барем засега.
За Мекекран се согласувам со тебе дека треба да игра повеќеда мус е даде шанса за докажување ,но сепак јас му верувам на Анчелоти и мислам дека ке извади најдоброто од него,за какута јас и ти како лаици за фудбал барем треба да го прифатиме поширокото мислење на фудбалските експерти дека тој е огромен талент и дека се од него очекива да биде врвен фудбалер,значи кога тоа го вели Арсен Венгер како експерт за фудбалски таленти јас не ни помислувам да не се согласувам со неговото мисчење...

Останими поздравен!Ч)
Со шо деца игравме? Со Тери и Фереира и Жирков? И Трнбул? Не, игравме со еден исфорсиран, небалансиран тим.
На средината немаше ниедно „дете“, барем во смисла на години. Кој тоа не знаеше да ја контрилира играта?
Сме го надиграле Сити колку Арсенал нас шо не надигра, ветар сме го надиграле.
Во кој подобар тим? Реал Мадрид прв ми паѓа на памет, од англиските нема пошто моментално Челзи е најдобар. Ама мене таквото ме боли за англиски рамки, јас не ги сакам тие нивни горделиви глупости, мене ме интересира континентална, светска рамка. А таму не стојме ко шо треба. Арсенал е лош пример пошто кој и да игра, се се сведува на бескорисно кружење на топката до 20 метри од противничкиот гол и назад пак од почеток истото.ж
Јас не реков дека на МекЕкран треба да му се даде појќе шанса, сметам дека треба да игра ако е спремен, а не исфорсирано. Реков дека ќе му се даде шанса, особено ко ќе се види оти еврејот наш ојде јабана за сезонава изгледа.
Ја не знам шо рекол Венгер за Какута, знам дека нема одиграно една салам утакмица за Челзи, а има скоро 20 години.
Остани и ти поздравен.

http://www.24fudbal.com.mk/Default.aspx?news=d56429f3-8e0d-40ef-973d-dc6b27cc9466&ln=3&typeBack=default
Стариот изгледа не сака да ја повтори истата грешка ко со Дрогба. Само шо овој пат нема да е 100.000 туку двоцифрен број милиони :)
Нека го носи ебаго.

дедо мраз , има само 17години што сакаш ти Бетмен да биде по теренот ?
Значи имаме едно 17-годишно чудовиште, огромен е, физички силен. Друго не знам за него.
Ако веќе ја има силината, шо тоа можи да биди подобро кај него? Во кој правец можи да напредува? Јас не сум оптимист за него.

Значи имаме нов навивач на Челзи ... Коби Брајант !!!
:eek:jea::eek:jea::eek:jea:
Курназ будала се прај и тој, до вчера беше за Меси и Барселона, а и пак ќе биди, ако веќе не е.

„But I can play however they want me to.“
Ко стасав до ова во читањево, ми дојде следнава мисла:
We want you to fuck yourself. За копилево се разбира. :toe:

http://www.chelsea.vitalfootball.co.uk/article.asp?a=520628

Колку е потребна една ваква будала како Пепе во одбранава покрај Алекс,Тери и Бане,уфффф!
Има матер да им ебава на напаѓачине..
А да ја прочиташе прво статијата од линкот, да видиш каква е работата реално, колкави педери се тие споменатите, а Рамос и Пепе глупаци шо не им текнува да почнат да се курназат со Сити?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom