^MooN_RideR^
Blue in HearT
- Член од
- 20 април 2006
- Мислења
- 853
- Поени од реакции
- 48
Zaebavas ili ?ударна вест - челзи прати скаут за играч на ФК Миравци.
Миравци ќе земе некоја пара конечно
izvineta za fontot na toj komp nemam mak podrska
Zaebavas ili ?ударна вест - челзи прати скаут за играч на ФК Миравци.
ударна вест - челзи прати скаут за играч на ФК Миравци.
Zaebavas ili ?
izvineta za fontot na toj komp nemam mak podrska
јесте да сме први втора лига, ама играч за во Челзи нема ни за лек во тимот.Ќе се збогати Миравци,а Челзи ништо посебно нема да добие??
Па кажав кој натпревари ќе ги пропушти.Со Вила и со Спартак очекувам вакво нешто:
----Босингва----Бане------Тери-----Ешли
Дека Жосе се враќа до 16-ти,а Ивановиќ ќе си игра на неговата природна позиција.
Едино нешто што ме плаши сезонава е тенката клупа,ама како и да е верувам во младите.
Иначе Лукаку за неговите 17 години е повеќе од солиден.Времето ќе покаже дали ќе стане како Дрогба(класа напаѓач)или ќе си остане просек во некоја ниско разредна лига како Белгиската.
Нормално дека посакува да го има во својот тим, Венгер знае дека му треба таков корпулентен напајѓач кој ќе ги руши противничките одбрани! Плус детето е веќе докажано и игра како да е 5 години постар не го што е, така да кој тим ќе успее да дојде до неговите услуги, веројатно ќе се осеќа како да ја освоил Лигата на Шампионите!Едит: Силно се шпекулираше дека Челзи е фаворит во трката за ангажман на 17 годишниот Лукаку, кој веќе е сениорски репрезентативец на Белгија.
Но последните извештаи говореа дека Арсен Венгер посакува да го ангажира Ромелу како и неговиот брат, Џордан, кој игра за младинскиот тим на Андерлехт.
“Интересот на клубот од Англија е реален и имаме добар однос со нив, но нема конретна понуда.”
МекЕкран ќе игра против играчи како Пике,Пујол,Лусио,Видиќ,Рамос,и остали ѕверки во одбрана?Нејмар може да дојде но не за сума од 324234234234 милиони...јас не би дал повеќе од 20mil за него...
Бенајун :tv:Нека отсуствува 10 месеци ако сака...гледам позитивно во ова - шанса за МекЕкран
И да игра тој,нема да влезе во некои тешки дуели со звреките што ги спомна.МекЕкран ќе игра против играчи како Пике,Пујол,Лусио,Видиќ,Рамос,и остали ѕверки во одбрана
Точно дека нема искуство,но ако не игра како ќе стекне искуство?Нема доволно искуство да не се заебаваме.
Манчестер Јунајтед го гледав два пати сезонава, против Ренџерс и против Сандерленд и искрено зажалив шо ги гледав. Пред се заради то шо поштено заслужија пораз.ПС: Фантомх баце не сме биле единствени што немаат многу ново да понудат во играта, во моментов мислам дека Арсенал и Ман ју. се во многу полоша ситуација од нас! Што мислиш ти?
Со шо деца игравме? Со Тери и Фереира и Жирков? И Трнбул? Не, игравме со еден исфорсиран, небалансиран тим.Прво воопшто несе согласувам со тебе,можевме ид аго тепаме њукасл ама игравме со деца ,впрочем ид обро почнавме ама децата незнаат да ја контролираат играта незнаат да нагазат на топка,и тоа според тебе е нестабилна игра на Челси,значи прво беше карлинг куп кој многу нее ценет,второ играат деца втор тим на Челсо губат и според тебе веднаш имаме нестабилна игра !?!?...
Мечот со сити сепак според мене сме ги надиграле можеби тие играле на контри и не победиле но ние сме ги надиграле, но според тебе излегол очекуван тим на Челси и сите знаеле дека играме со тој тим,па кажаими во кој подобар тим не се знае кој ке игра,еве ис ега игравме со арсенал со истиот тим и се се знаеше со кој тим ке играме и ги победивме што според мене арсенал е многу поквалитетен од сити барем засега.
За Мекекран се согласувам со тебе дека треба да игра повеќеда мус е даде шанса за докажување ,но сепак јас му верувам на Анчелоти и мислам дека ке извади најдоброто од него,за какута јас и ти како лаици за фудбал барем треба да го прифатиме поширокото мислење на фудбалските експерти дека тој е огромен талент и дека се од него очекива да биде врвен фудбалер,значи кога тоа го вели Арсен Венгер како експерт за фудбалски таленти јас не ни помислувам да не се согласувам со неговото мисчење...
Останими поздравен!Ч)
Нека го носи ебаго.http://www.24fudbal.com.mk/Default.aspx?news=d56429f3-8e0d-40ef-973d-dc6b27cc9466&ln=3&typeBack=default
Стариот изгледа не сака да ја повтори истата грешка ко со Дрогба. Само шо овој пат нема да е 100.000 туку двоцифрен број милиони
Значи имаме едно 17-годишно чудовиште, огромен е, физички силен. Друго не знам за него.дедо мраз , има само 17години што сакаш ти Бетмен да биде по теренот ?
Курназ будала се прај и тој, до вчера беше за Меси и Барселона, а и пак ќе биди, ако веќе не е.Значи имаме нов навивач на Челзи ... Коби Брајант !!!
jea:jea:jea:
„But I can play however they want me to.“http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-1318119/Neymar-admits-playing-Chelsea-Premier-League-honour.html
Во сите англиски медиуми го пишува истово.
А да ја прочиташе прво статијата од линкот, да видиш каква е работата реално, колкави педери се тие споменатите, а Рамос и Пепе глупаци шо не им текнува да почнат да се курназат со Сити?http://www.chelsea.vitalfootball.co.uk/article.asp?a=520628
Колку е потребна една ваква будала како Пепе во одбранава покрај Алекс,Тери и Бане,уфффф!
Има матер да им ебава на напаѓачине..