Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Знаев дека имаме глупа управа, но ако го направат ова, тогаш се ЕКСТРЕМНО глупи! Се молев да замине Мурињо баш поради тоа што не ги остава младите да се докажат (покрај тоа што е препотентен гад), ама изгледа не било само до него...

Изворот е тиња,а чисто сумњам Челзи да го даде Какута,најмалку на Баерн..така да,чил.

Знаев дека имаме глупа управа, но ако го направат ова, тогаш се ЕКСТРЕМНО глупи! Се молев да замине Мурињо баш поради тоа што не ги остава младите да се докажат (покрај тоа што е препотентен гад), ама изгледа не било само до него...

Тие The People деновиве искачаат со мн бош информации,така да не би им верувал многу. Уживај си,додека не видиш на официјалната на Челзи,а ако веќе има и таму тогаш треба да се нервирате.

Всушност и тоа е проблемот.
Премногу е млад за да направи таков чекор,да се пресели во Лондон и да игра за друг тим.
Освен ако не ја земе фамилијата со него во Англија.

А,плус и Пеле му јадел гомна,да не иде во Челзи,тоа и те како може да влијае врз детево.

Дрогба: Почекајте, сеуште не сум во топ форма

Дефинитивно репрезентативецот на Брегот на Слоновата Коска Дидие Дрогба фантастично ја започна новата сезона во Премиер лигата со актуелниот шампион на Англија Челзи.

Напаѓачот на „сините“ ги постигна трите од вкупно шесте погодоци што лондончани ги запишаа на премиерниот натпревар од новата сезона против новајлијата Вест Бромвич Албион во саботата.

Сепак, херојот на натпреварот, Дидие Дрогба е убеден дека тоа не е најдоброто што може да го види англиската и светската фудбалска јавност од него.

„И покрај тоа што Вест Бромвич го совладавме со високи 6:0 сметам дека не се наоѓаме во идеална форма, но може да претставиме добар фудбал.“

„Сигурно ќе има тешки моменти, но поседуваме квалитет и можеме да се справиме со секој притисок. Можам да најавам уште многу добри партии од моја страна затоа што сеуште не се наоѓам во топ форма.“ - изјави Дрогба.

Ѕвер!!

Околу Пеле и фудбалот. Човекот е легенда, ама кога дава претпоставки во фудбалот нема врска. Да ве израдувам малце, околу неговите предвидувања:

Pele Prediction: China will qualify for the next round from their 2002 World Cup group.
Веројатно памтите како заврши Кина таа година на Светско нели? На дното на групата, без победи и без нерешени, со ниту еден даден гол.
Ѕвер.

Чекајте има уште,

Pele Prediction:
Argentina & France will both reach the final. (Светско 2002)
Двете држави елминирани во првата рунда, Франција без да постигне гол.

Ова морам цело да ви го ставам.

Pele Prediction: During the famous film starring Sylvester Stallone and Michael Caine, Allies star Pele is brutally fouled in the first half by the Nazi opponents. The injured Brazilian claims there is no way he can continue and is carried off. The Allies are 4-0 down, and a recovery is deemed impossible.

Outcome: Pele returns in the second half and inspires his team to an improbable comeback, even scoring a stunning bicycle kick. Even in fiction, Pele's predictions go wrong.

.......

Pele Prediction: Nicky Barmby will become a world class star.

Outcome: Nicky Barmby becomes nothing more than an average player, winning 23 England caps, and never even appearing in a World Cup.

..

Pele Prediction: An African nation will win the World Cup before the year 2000.

Outcome: It is now 2010, and an African country has still yet to get past the quarter-final.

..

И нормално, numero 1,

Pele Prediction:
Brazil won’t even get past the group stages. (Светско 2002)

Outcome: Brazil win the World Cup.

Ако Нејмар го знае сево ова, ќе сфати дека кога Пеле ќе му вика да не иде у Челзи, у ствари му посакува се најдобро кај нас :)

Е ако го дат Какута..не знам..:tapp::tapp::tapp:ќе ги бојкотирам цела сезона..

ramires ja zede 7 so znaci nebarajte napajgac

--- надополнето ---

SO VELITE KE IMA USTE NEKOE ZASILUVAJNE ILI NE AZA KAKUTA DANEVISE VERUVA SO GOLEMI MAKI GO ZEDE CELZI I NEMA DAGO PUSTI TAKA LESNO NEGO MORA ANCELOTI POJKE DAGO KLAVA

А што договор сте склучиле со Флуминезе за да зимате играчи од нивната академија?

Среќа што веќе имаме потпишано со Велингтон од кај нив :)

Се надевам Рамирес нема да заврши како претходните двајца кои го носеа бр. 7 - Муту и Шева :)

Рамирес ја зеде 7-мицата,а боље ќе беше да ја земеше 4-ката на Макелеле или пак 6-ката на Рики,ама тоа е.
Ова е показател дека Челзи нема да купи везњак или некој од среден ред,а чисто сумњам и напаѓач.

А,некој ја спомна 9-ката...Ди Санто ја има колку што знам.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom