Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.
F

fantomX

Гостин
Како што кажа некој дека Абрамович ќе чека да заврши Светсково,па тек тогаш ќе почнал да купува.Но што тогаш ако биде прекасно?Ако се посакуваните играчи ни ги земат,и на крај ќе останеме со гол газ!:toe:
Затоа најарно ќе да е,сеа да се договори со некој играч,а не да се чека.
Бар така мислам дека ќе биде подобро..
Тогаш нема да биде касно, уште од сега е јасно дека по СП е прекасно. Освен нели, приказната има и друг агол, од кој се гледа како „таргетите“ нема да играат на СП, Бенајун е прв и многу очигледен пример.

Срна игра офанзивен бек, но одлично се снаоѓа и како крило....Во Шахтјор игра и како крило и како бек во зависност од резултатот и противникот....Срна има одличен центаршут и добри слободни, па веројатно финтата е ако Кол ви си оди, Џо, на негово место да дојде тој....Или нешто како Белети ке игра...Мислам дека овој ке си оди од кај вас ....или се лажам? Па веројатно овој како замена...

Имам почит за овој играч, бидејки ако не се лажам е капитен и на Шахтојр и на Хрватска......и има освоено пехари во неговата кариера...
Срна замена за Џо Кол ко Бентнер шо е замена за Анри. Чисто фигуративно.
Капитен на Шахтор и на Хрватска, преку „таквово“ ми е од „капитеништа“, а импотентни во секој поглед да покренат таму кај сшо треба, во ЛШ; Тери, Балак и Дрогба.
Освоил пехари, Малуда има појќе од него па то не значи дека е способен за то шо го работи моментално (а и не е).

СЛична прикаска ко Жирков, со разлика шо Жирков сега има 25 или 26 години, и следнава сезона па и таа по нејзе можи да биди нешто. А Срна за две-три сезони ќе се плука ко Фереира (иако момаков последно споменат не заслужува, особено шо ќе остани во Челзи подолго и од некои играчи кои ги сметаме за многу потребни, иако одамна се очекува да си оди).

И Бенајун, ај видите го од еден друг агол....
Не крило, туку плејмејкер. Не место Џо Кол, туку место Деко.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Ешли Јанг или Волкот треба да се земат,каков Агуеро,какво трампање на Лампард и Ешли Кол :uvo:
Торес и Пато нема шанси да се земат :toe: Од напаѓачи незнам што ке земат,а може и со празни раце да останеме

В

Вори

Гостин
Ешли Јанг или Волкот треба да се земат,каков Агуеро,какво трампање на Лампард и Ешли Кол :uvo:
Торес и Пато нема шанси да се земат :toe: Од напаѓачи незнам што ке земат,а може и со празни раце да останеме
Значи за првиов болд,Јанг е ништо посебно,обична преценета ветрушка која дава по некој гол во просечната екипа на Астон Вила.
Волкот да замине од Арсенал за нивниот лондонски ривал,невозможно.

Вториот болд,со последниот.Викаш дека ќе останеме со празни раце,а Агуеро не го сакаш..
Трампа и ја не сакам.
За Торес и за Пато си прав.

Stef_12

Player hater
Член од
15 јануари 2009
Мислења
1.024
Поени од реакции
645
Место да испратеа понуда за Ди Мариа или Торес или безброј други, нашиве запнале за Бенајун... Со Бенајун ќе освојуваме Лига на Шампиони :tapp:

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Абе деновиве ме фати Фудбал Менаџер 2010 треска, и најдобри голгетери ми се Стариџ и Дрогба, а асистенти Жирков, Ди Марија и Ешли Јанг , растур праам.

Пато, Мато, Торес, Морес, шо знаете вие бре :icon_mrgr

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Се повеќе мислам дека првото засилување ќе ни биде,Бенајун,второто Срна..
Ај за Срна некако,ама за израелецов,немам коментар.Ми иде да си го каснам левово маде.

Барем и напаѓач да земеме еден,да не останеме со двајцава..

Срна арен е ..ако го замениме Кол со Кака,Срна ке игра на неговото место....

А за Бенајун не знам и јас што да кажам...:kesa:

В

Вори

Гостин
Никако Кол да си замине бе,најдобар лев бек,заедно со Евра во светот.Али ако се полакоми ништо чудно..
Ја стварно не знам зошто не запнеме по Силва или по Ди Мариа,толку ли сме утепани...

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Не знам...јас се мислам дека Кол ке си замине ... ке видиме ...

F

fantomX

Гостин
Место да испратеа понуда за Ди Мариа или Торес или безброј други, нашиве запнале за Бенајун... Со Бенајун ќе освојуваме Лига на Шампиони :tapp:
Со Бенајун и Калу.

Абе деновиве ме фати Фудбал Менаџер 2010 треска, и најдобри голгетери ми се Стариџ и Дрогба, а асистенти Жирков, Ди Марија и Ешли Јанг , растур праам.

Пато, Мато, Торес, Морес, шо знаете вие бре :icon_mrgr
Глеј сега вака.....
-----------------Агбонлахор-----------------
-----------Јанг----Гуркуф---Агуеро---------
------------Лампард------Есиен-------------
--Бертран----Тери---Запата-----Босингва---
--------------------Чех----------------------
Продавај ги Ешли Кол, Дрогба, Калу....дури се уште вредат, Манчестер Сити е тука. Ешли - 25м; Жирков - 40м; Карваљо - 15м. Секогаш е задоволство да се работи со нив. После од Дрогба вадиш едно 13 до 15м.
Во основа ова. :icon_mrgr

А ако Гуркуф е добар стварно ко на менаџеров 2010, со раширени раце го чекам.

Го сакате Lolcott?:)))
Го сакавме многу, на времето, се додека не видовме дека....
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/showbiz/bizarre/2802387/Theo-Walcotts-girl-Melanie-Slade-turns-down-Ferrari-birthday-present.html
...дознал шо е тоа Ферари. Па и шо е тоа женска.

Ја стварно не знам зошто не запнеме по Силва или по Ди Мариа,толку ли сме утепани...
Оти би „утепани“, ај ќе прајме муабет за година дена на Вембли кога Бенајун фантастично ќе асистира до Саломон Калу со акција започната од десно од Срна (кога по ѓаволите играл лев бек шо некој велите да играл место Кол?!) за победничкиот погодок во финалето на ЛШ. :tv:

Ако претходно во нокаут фазата, се разбира, не налетаме на Барселона, или Реал, Интер....или Баерн или Арсенал.... :kesa:

В

Вори

Гостин
^^^^

Или Манчестер или Милан....или Глазгов и Левски..

Без 2-3 квалитетни засилувања,напаѓач,крило и еден асолен плеј,можеме да си се опростиме уште од сега со титулите..

F

fantomX

Гостин
^^^^

Или Манчестер или Милан....или Глазгов и Левски..

Без 2-3 квалитетни засилувања,напаѓач,крило и еден асолен плеј,можеме да си се опростиме уште од сега со титулите..
Да, или Манчестер или Милан. Не Глазгов или Левски. Ако се антиталентирани и пределкани, преистрошени не значи дека се аматери „играчиштава“ наши.

Како ќе се убај и двајцата во плаво...

:pos2:

--- надополнето ---

Ова...како да го речам......чудо, можно е да биди гостински дрес за следна сезона.

:kesa:

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Со Бенајун и Калу.

Глеј сега вака.....
-----------------Агбонлахор-----------------
-----------Јанг----Гуркуф---Агуеро---------
------------Лампард------Есиен-------------
--Бертран----Тери---Запата-----Босингва---
--------------------Чех----------------------
Продавај ги Ешли Кол, Дрогба, Калу....дури се уште вредат, Манчестер Сити е тука. Ешли - 25м; Жирков - 40м; Карваљо - 15м. Секогаш е задоволство да се работи со нив. После од Дрогба вадиш едно 13 до 15м.
Во основа ова. :icon_mrgr

А ако Гуркуф е добар стварно ко на менаџеров 2010, со раширени раце го чекам.

Го сакавме многу, на времето, се додека не видовме дека....
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/showbiz/bizarre/2802387/Theo-Walcotts-girl-Melanie-Slade-turns-down-Ferrari-birthday-present.html
...дознал шо е тоа Ферари. Па и шо е тоа женска.

Оти би „утепани“, ај ќе прајме муабет за година дена на Вембли кога Бенајун фантастично ќе асистира до Саломон Калу со акција започната од десно од Срна (кога по ѓаволите играл лев бек шо некој велите да играл место Кол?!) за победничкиот погодок во финалето на ЛШ. :tv:

Ако претходно во нокаут фазата, се разбира, не налетаме на Барселона, или Реал, Интер....или Баерн или Арсенал.... :kesa:
Го дадов Џо за 25милиони, Малуда и Анелка само по 12-13 им изнудив, за жал.

Ешли ми е меѓу топ 5 играчи, според просек. Засега нека е. Жирков приметив дека има висока цена (официјална, 20м) и Есиен дури 30, најскап играч ми е. Интересно :)

Ди Марија и Луис Фабијано околу 40м, Јанг 17-18м Пандев 20 (нон-стоп ми е повреден, не ни очекував многу од него ама ај си реков да имам некое македончиште) :)

П.С. Погоди што, ми бапнаа бан до крај на сезоната :)

Модератори извинете за оф топиков, нема нишо ново на трансфер пазарот освен лажни и досадни шпекулации, па да утепаме некоја минтука во полноќниве часови

StefanJT26

Captain , Leader , Legend
Член од
11 јануари 2010
Мислења
610
Поени од реакции
7
Работава оди накај 1 година постар тим следната сезона. Каква е таа трансфер политика , со која Абрамович и Анчелоти чекаат да видат кои играчи ќе се покажат на светското првенство , па да ги земат по огромна цена. И после големи долгови , нема ЛШ. Епа нема , пошто овие 1-2 сезони ни се последни во ЛШ , сега треба да се земат квалитетни засилувања и да се освои , пошто после ќе биде касно , и нема да ги исполуваме условите за ферплеј. Еден напаѓач , еден плејмејкер , едно крило ( без разлика дали ќе си отиде Џо ) , еден десен бек. Се на се , со 4-5 нови , квалитетни играчи може да се освои ЛШ. И овие 4-5 играчи не да бидат од академијата. Епа сега , на сите ни е јасно дека од ова ништо нема да се случи , така да , во најдобро сценарио ќе си ги задржиме ФА куп и ПЛ , и можда ќе освоиме Карлинг куп. За ЛШ , повеќе од 1/4 финале не ни очекувам ( ова под услов во 1/8 финале да се паднеме со тим како годинава што беа Штутгард , ЦСКА , Севиља ). Наместо да бараме навистина потребни играчи , ние по Бенајун сме се зацепале , како да е најдобар фудбалер на светот. Бенајун во Челзи може само на клупа да седи. Срна , да го земеме за 1 сезона да игра , а после да го мрзи да трча , и за 3 години веќе остарел ? Не , не треба. Јас повеќе ги сакам Гуркуф , Коларов , Пато/Торес/Игуаин. Ама од овие само некој шпекулации за Торес поминаа , и толку. Не е Челзи за млади играчи. Во Челзи старите , одамна пропаднати играчи стануваат ѕвезди. Ако стварно со трансфериве не направиме ништо , може комотно да се откажеме од ЛШ , колку да немаме збиен распоред , дека стари се играчите неможат да играат Сабота-Среда.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Ова...како да го речам......чудо, можно е да биди гостински дрес за следна сезона.

:kesa:
Kако third kit го пишува овој.... само што дресов појќе личи на виндјакна :nesum:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom