Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А за Калу сум мртов сериозен, ќе биди најдобар стрелец на Челзи следна сезона.
Паметен е шлемов!
Калу ако биде најдобар стрелец/играч наредна сезона во Челзи,јас ќе си каснам од мадето...од левото.

Деко си оди.Не е за во Челзи. Воопшто. Има подобри решенија за Челзи од него, ма да според мене Босингва ќе биде во полн ритам следната сезона. Можеби и во формата во која играше лани. Срна е добар, ама не е за во тим кој се бори за титула во најсилното првенство на светот. Ми се допаѓа кај него тоа што знае да одигра и во одбрана и во напад, но во некои сегменти од играта е одличен, во други пак подпросечен. Колку што сум го гледал, центаршутот и изведувањето на слободни удари му се најсилна страна. Сепак, на Челзи му треба играч на средина, со Деко, Балак, Микел... тешко дека ќе ја повторат оваа сезона.![]()
Ќе ловиме елени, срни, диви свињи![]()
Во шо е паметен?
Не е навреда, па таков е сега.Не го вреѓај феноменот бре, ќе се караме!![]()
Па Калу би требало да е наследникот на Дрогба, дали е достоен да го замени ќе видиме![]()
Незнам што има лошо во тоа Калу да биде прв стрелец во Челзи следната сезона. Ако е така , тоа значи дека Калу , кој е земен како млад надежен играч , почнал да ги оправдува парите вложени во него. Прв стрелец не е мала работа , а ако тоа е Калу , тогаш Челзи се здобил со еден одличен старо-нов играч , за малку пари. Јас сакам конечно од просечко да прерасне во надпросечко. Со тоа тимот на Челзи ќе стане колку толку појак , и ако ништо друго , барем ќе се подмади првиот состав.
Секако дека да.Ајде наредна сезона ќе ви прае лом циганчето.
Делумно си само во право.Уште не ги сфаќате иронијата и сарказмот во постовите на fantomX? Муабетот му е дека сите други ќе бидат толку бедни (подпросечни) што Просечко ќе биде едно ниво погоре од сите. Не дека има нешто лошо во тоа тој да е најдобар стрелец...
....дури ни Анчелоти не можи, кој со Јанкуловски во состав стана Европски шампион.....Калу е ѕвер али нема тренер што може у Челзи да го искористи...