A
Alexander Nevsky
Гостин
^ За повеќет фанови на двата клуба ова е финале. Очекувам фер плеј од двете екипи освен црнците ако не се зафатат:pos2: Како и да е нека победи тој што ќе заслужи.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Е, ја друго сонував, како ќе се утепаме од напаѓање у прво полувреме, а у второ ќе ни дадат 3 гола. И сите ќе плачат, а навивачите ќе дивеат на теренот, еден од нив ќе моча на центаротA зош да не одличен ден на Рос..:wink:
Него..сум сонуел сон дека ќе ги тепаме Интер 3-1,и тоа на полувреме ќе сме губеле 0-1,и во последни 15 минути ќе ја свртиме.
Дај боже да ми се оствари..!
Е, ја друго сонував, како ќе се утепаме од напаѓање у прво полувреме, а у второ ќе ни дадат 3 гола. И сите ќе плачат, а навивачите ќе дивеат на теренот, еден од нив ќе моча на центарот![]()
Оу шет, само да не го стаи дебелиот во стартни 11 место Алекс :se_ molamЕдинствената новост е дека Карваљо е спремен за игра. Нема нови повредени, нема ни други повратници - според Анчелоти.
Оу шет, само да не го стаи дебелиот во стартни 11 место Алекс :se_ molam
http://www.24fudbal.com.mk/Default....-4e02-a4d4-bcf6828abdca&ln=3&typeBack=default
Меѓу другите - 1:17![]()
Ти дај утре 3 гола како што си научен па јас сам ќе се дерам колку што ме држи глас...
"Everybody knows Mourinho doesn't lose at Stamford Bridge," Mourinho told the Sun.