В
Вори
Гостин
Тоа е.оф леле
Само Господ може да ни помогне,и лош ден на напаѓачите на Интер.
Тоа е.оф леле
A зош да не одличен ден на Рос..:wink:Тоа е.
Само Господ може да ни помогне,и лош ден на напаѓачите на Интер.
Не бе,во сонов продолжија да напаѓаат и Интер,па така да на 2-1 се повлекоа,ама на контра им дадовме и заврши..!Ако сме губеле 0-1 и после да ја вртиме,поарно да не се оствари тоа што си сањал.
После цел автобус ќе стаат пред гол,и ела дај 3 гола..
Подобро Алекс отколку Карваљо. Башка што во офанзива е далеку поефикасен и подобар од старчето :smir:Елката е исто добра, оти не ја сакам. 4-3-2-1 (елка) и 4-3-3 е многу различно, апсолутно не е исто дали главната позиција на Малуда и Шмунголо е покрај аут-линијата или појќе централно.
Карваљо не знајме во каква состојба е, Алекс ми е спор за напаѓачите на Интер. Ако Карваљо не е на 100% спремност, тогаш Алекс.
Абе и интерашите сонуваа 3:0 за во Милано ама излезе 2:1A зош да не одличен ден на Рос..:wink:
Него..сум сонуел сон дека ќе ги тепаме Интер 3-1,и тоа на полувреме ќе сме губеле 0-1,и во последни 15 минути ќе ја свртиме.
Дај боже да ми се оствари..!
И Интер да игра како против КатанијаМалуда да игра како против Вест Хем,Тери да игра како против Стоук
Абе нема шала таман си е работатаИ Интер да игра како против Катанија
Шала :smir:
Точно, ќе кинисаат Интер, на тоа и се надевамАбе нема шала таман си е работата
Можда многу кукаме пошо сме во негатива ама пораз си е пораз, без разлика дали е 2:1 или 10:9. Притисокот е на наша страна, да постигнеме неколку голови а да не примиме ниеден, или да постигнеме повеќе отколку што ќе примиме.
Мурињо прв ќе посегне по погодок, ова да ми биде запамтено :smir:
Друго е Ливерпул друго е ИнтерДоста веќе!!! Сус керата!!! Вака, така, онака. Мислеше некој дека Мувата ќе го летне Тери, или пак дека Камбијасо ќе даде гол? Никогаш не се знае, топка е, се тркала, не може да се предвиди.
Г-н Џон,дали лани се надеваше на победа 1-3 против Ливерпул, или дека после 0-2, ќе дојдеме на 3-2, на крај 4-4? Никогаш не се знае...
Точно, ќе кинисаат Интер, на тоа и се надевам
Ние сме одамна спремни туку преплатенковци дали се, тоа е вистинското прашањеНинџи како е..се спремате за вторник..??:smir:
Тука и треба дебелиот да ја увиди предноста.Абе нема шала таман си е работата
Можда многу кукаме пошо сме во негатива ама пораз си е пораз, без разлика дали е 2:1 или 10:9. Притисокот е на наша страна, да постигнеме неколку голови а да не примиме ниеден, или да постигнеме повеќе отколку што ќе примиме.
Мурињо прв ќе посегне по погодок, ова да ми биде запамтено :smir:
Доволен е гол јас би бил задоволен 80 минута 1/0 да биде за нас а ако се распуцаме од прво тогаш 3/0 зш 1/0 нула на полувреме е голем ризик да ни пикнат гол и адиос Карлито.Секоја чест за Мурињо ќе го памтам по капутот кој го носеше знам дека сон му е пак да се врати кај нас али тоа за едно 4/5 години :wink: Имам доверба во Анчелоти и мислам дека утре ќе го оправда тоа ако не незнам што да речам две сезони завршуваме во завршницата на ЛШ првата не зезна теренот лизгав,втората Факинг Овеборо сега трета ни е мајката освен сами ако не зезнеме:nesum:Тука и треба дебелиот да ја увиди предноста.
Ако тргне Интер по гол,ако се отвори тоа е подобро за нас.
Добри сме на контри,ќе ги убиеме..
А,д 15-20 минута да дадеме 1 гол,секако притоа и да не примиме,тогаш ќе биде добро.
И ако се даде брз гол,ја би одел на уште еден брз.
Интер коа губи паѓа психички и не е баш као што треба.