A
Alexander Nevsky
Гостин
^ За повеќет фанови на двата клуба ова е финале. Очекувам фер плеј од двете екипи освен црнците ако не се зафатат:pos2: Како и да е нека победи тој што ќе заслужи.
Е, ја друго сонував, како ќе се утепаме од напаѓање у прво полувреме, а у второ ќе ни дадат 3 гола. И сите ќе плачат, а навивачите ќе дивеат на теренот, еден од нив ќе моча на центаротA зош да не одличен ден на Рос..:wink:
Него..сум сонуел сон дека ќе ги тепаме Интер 3-1,и тоа на полувреме ќе сме губеле 0-1,и во последни 15 минути ќе ја свртиме.
Дај боже да ми се оствари..!
Јас па сонував дека ќе влезат жестоко во дуел лусио и дрогба и ќе настане масовна тепачка помеѓу Дрогба,Тери,Бане,Малуда,Балак,Луцио,Самуел,Камбиасо,Мунтари,Мота,Мурињо:pos2::pos2:..Каде подебелиот крај ќе го извлечат ето и ањелка(бидејќи ќе делат) и двете екипи ќе бидат дискфаликувани а на нивно место во 1/4 ќе влези реал Мадрид(уефа ќе му се смилува поради финалето што се игра во Мадрид) :pos2: ..Е, ја друго сонував, како ќе се утепаме од напаѓање у прво полувреме, а у второ ќе ни дадат 3 гола. И сите ќе плачат, а навивачите ќе дивеат на теренот, еден од нив ќе моча на центарот
Оу шет, само да не го стаи дебелиот во стартни 11 место Алекс :se_ molamЕдинствената новост е дека Карваљо е спремен за игра. Нема нови повредени, нема ни други повратници - според Анчелоти.
Деко не е многу сменат,Лампард колку дебел беше ко мал :pos2::pos2: ,да не пишеше немаше да го познам дека е Шмуљо :pos2:, Чех--ученичеОу шет, само да не го стаи дебелиот во стартни 11 место Алекс :se_ molam
http://www.24fudbal.com.mk/Default.aspx?news=3465606f-b636-4e02-a4d4-bcf6828abdca&ln=3&typeBack=default
Меѓу другите - 1:17
Ти дај утре 3 гола како што си научен па јас сам ќе се дерам колку што ме држи глас...
И Мурињо паѓа на кондиција, истата работа ја кажува што ја кажуваше по првиот дуел. Како и да е, ми смета шо Анчелоти не е поголем лајнојадач од него, па да му врати дека единствениот пораз на Мурињо на Стемфорд Бриџ се случи токму во оваа рунда на ЛШ (од Барселона, ако сте забораеле) и треба да се продлжи таквата традиција; ама сепак, јас сум јас, Анчелоти е Анчелоти."Everybody knows Mourinho doesn't lose at Stamford Bridge," Mourinho told the Sun.