Браво и од мене ама што толку виде денес кај него, освен што Вест Хем е тотално незаинтересиран да го спречи да нафрла топки. Човекот си доаѓа до 16 метри и си нафрла непречен од никого, цело време.Малуда единствен комплетен играч браво....
Јас одамна сметам дека Чех треба директно да го трампаме за Џо Харт, пошто дечково е единствен сезонава кој успеа да не прими гол од, о величествените, среден ред и напад на Челзи.fantomX, ти текнува ко ми се смееше ко го спомнав Грин за евентуална замена на Чех? Лом прави денес. Да беше на пример Хиларио на гол на Вест Хем, ќе беше минимум 5-1...
А кој друг прави нешто повредно по ѓаволите?Браво и од мене ама што толку виде денес кај него, освен што Вест Хем е тотално незаинтересиран да го спречи да нафрла топки. Човекот си доаѓа до 16 метри и си нафрла непречен од никого, цело време.
Погрешно се изразив. Мислев замена на Чех (моментално, на местото на Хиларио или Турбуљ), а не како негов наследникЈас одамна сметам дека Чех треба директно да го трампаме за Џо Харт, пошто дечково е единствен сезонава кој успеа да не прими гол од, о величествените, среден ред и напад на Челзи.
10+ милиони фунти за втор голман е голем луксуз. Трнбуљ е добар.Погрешно се изразив. Мислев замена на Чех (моментално, на местото на Хиларио или Турбуљ), а не како негов наследник
Не, па не викам дека е лош, се си е во ред. Само дека е многу чудно што овие не му прават никакви проблеми. После вториот гол почнаа малку да го бркаат кога ќе прими топка.А кој друг прави нешто повредно по ѓаволите?
Не е катастрофален, просечен е. Како на пример лани пред дуелите со Ливерпул.Ко малку проблеми да има, па и Банета е катастрофален денска.... :raz:
Ете зашто....:smir:Браво и од мене ама што толку виде денес кај него, освен што Вест Хем е тотално незаинтересиран да го спречи да нафрла топки. Човекот си доаѓа до 16 метри и си нафрла непречен од никого, цело време.