Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
ја спомнав само бидејќи беше најавуван како пријатно изненадување во таборот на Челзи... тоа дете може и среќно да е што денес дебитираше во ЕПЛ бидејќи ради него Челзи настрада :)
Викам дека не е вреден бидејќи е сеуште почетник во професијоналниот фудбал и нема зад него богата биографија за да дискутираме за тоа што денес придонесе резултатски... ја не го осудив ни како rising legend ни како overated player... времето само ќе покаже :wink:

RIZTETO

Somebody stop me
Член од
3 јуни 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
75
Головите да ги видам ги има некој?

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
moze nekoj da mi kaze kako igral matic ,go gledav so srbija mladi odigra vo vtoroto poluvreme na mnogu visoko nivo pa ako moze nekoj da kaze ke mozeli da go zameni balak vo idnina.

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
ај редно и јас да пишам нешто:
задоволен од играта и резултатот ,со 50% од силите го добивме мечот (не дека вулфс се јаки) кеиф ми е дека какута,борини и матич заиграле и добро се покажаа,
се надевам дека карло ќе им дава повеќе шанса и на брума, жирков,стариџ и осстанатиот младински погон,следната со порто треба да ја играме порелаксирано и да се чуваме за арсенал,нема да биде чудно ако излезиме со ептен изротиран состав со порто:salut:

сте го виделе ова?
одсекогаш сум сакал да го направам ова:cuc:
респект

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
И пак 4-0. И како што читам, доста ми е мило што играле помлади играчи. Од она што го имам видено од Какута по Јутјуб, момакот ќе стане ептен кораво копиле. Има брзина, има талент, му треба усовршување.

http://www.youtube.com/user/chelseafc?blend=2&ob=1#p/a/u/0/C1hFRi2XMBI
Многу јако е кога му се испушти микрофонот :)

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.756
Поени од реакции
52.718
Честито нека ни е победата.
Можам од негде да го симнам целиот натпревар за да го гледам?

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Честито да ни е победата уште еднаш...:smir:Без неколку стандардни првотимци повторно ги торпедираме сите што ќе ни застанат пред патот...Многу ми е мило што и Карло ги пуштил во игра и помладите играчи,тоа е добро да добијат повеќе искуство за натпреварите во премиер лигата..Прво место и понатаму остануваме...Сеа е најважо да се опорават некулкуте првотимци што се аут,па ако има шанси и некој да се врати за со дуелот со Порто,бар да излеземе со некој покомпактибилен тим,што би можел да донесе три бода од Драгао...Се читаме момци...:helou:

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Момци ајде нека ни е честито победата, се почести да се овие од по 3:0 и 4:0 :helou: (скромно) :)
Не го гледав натпреварот ама мило ми е шо играле неколку младичи, кои според вашите критики добро се покажале.
Арсенал загуби и сеа пак ѓаолите се 2ри, но Арсен-ал има и натпревар помалку. Претстои интересна нова година... :wink::tv:

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
Епа ајде нека е честито победава со ден закаснуење:smir:
И мило мие што добиле шанса Какута и Матич..како изиграја солидно?
Убитачна гол разлика имамо :)

Blaster

Sex, Drugs & Rock'n'Roll
Член од
9 ноември 2008
Мислења
1.742
Поени од реакции
44
Не бев во Ск неколку дена, па нека ни е честита победата...

Него, ова е срамота, 3-1 изгубивме од гревчињава, а другиве ги тепавме 3-0. Таков е фудбалот, неикогаш не се знае...
http://livescore.com/default.dll/game?comp=england1&game=322907

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom