Нови телефони од Т-мобиле!

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
Напрајв споредба на gsmarena и ги имаат иститие карактеристики.
Би требало да се работи за истиот, само шо ме кочи то шо малку е накрив и незнам колку ќе е удобен за в џеб да го носиш.

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
epa decki go zemav telefonot i sum prezadovolen od nego , nema sto nema btw ovaa poraka e napisana preku telefonot:pos2:
Ја само шо го видов телефонот се заинтересирав.. глеав шо се има и на јутуб глеав клипови и од тоа шо го видов задоволен сум.. не сум видел уше у живо да го расчепкам.. инаку колку му е цената на прпејд некој знае ???

Член од
8 декември 2008
Мислења
28
Поени од реакции
0
луге телефонцето е топ според мене .... глеав мн клипови на youtube и според тоа што е приказано е топ сеа мал недостаток е блицот...али АНДРОИД алоо...големина е нешто слична на iPhone ...
и ја се улетав мислејки дека е 1 денар ама тоа е ако земеш еден број со претплата 1000 ден месечно...а пошто ја сум Relax Family 1000 ке треба да потсоберам некои 5000 ден :vozbud: така да кој мозе нека зема

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
За да го зејш за 1 денар, треба да имаш број на претплата минимум 6 месеци.
Колку шо знам,немора да значи дека треба да прајш над 1000 денари, пошо претходниов телефон шо го зедов, не праев толкава сметка.
btw колку шо гледам во каталогов pulse е 14 450 во припејд.
За g2 не пиши.

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
За да го зејш за 1 денар, треба да имаш број на претплата минимум 6 месеци.
Колку шо знам,немора да значи дека треба да прајш над 1000 денари, пошо претходниов телефон шо го зедов, не праев толкава сметка.
btw колку шо гледам во каталогов pulse е 14 450 во припејд.
За g2 не пиши.
Точно за г2 не пиши и вика дека ќе го има наскоро и уште незнаат ни во т-мобиле колкава ќе му биде цената нити кога ќе го имаат на лагер

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Ех , би го земал G2 ама зависи до цената колку ќе ми биде во Buisiness 2500.
Како и да е , одлични понуди започнаа да даваат.

Член од
8 декември 2008
Мислења
28
Поени од реакции
0
абе за Г2 тач збориме ?? е добар али што се мени тичеее...малце ми е грд на изглед....што к.р им текнално на крај да го напраат свиткан да немозе у џеб да влезе??? тапааа .... а др е топ

G-Ms|

I'm Popeye the sailor man
Член од
2 ноември 2009
Мислења
60
Поени од реакции
3
Пред некој ден купих си vairy text арно ама симнињам игри ставам у телефоно и не се играт? Т.е само 3Д не се играт а 2д одат, нели не се разбирам ногу у телефони па да си прашам :kesa::kesa::kesa:

zive_te

system a.d.m.i.n.........
Член од
9 април 2009
Мислења
386
Поени од реакции
4
Бесплатни разговори со сите T-Mobile корисници

Исполни ги деновите до крајот на годинава со бесплатни разговори кон сите T-Mobile пријатели. Доколку си постојан корисник обнови го твојот договор за Доверба или склучи нов договор како наш нов постпејд корисник и разговарај опуштено со сите T-Mobile корисници.

Бесплатните минути ти се достапни за користење од моментот на обнова односно склучување договор за Доверба и можеш да ги користиш за разговори кон сите T-Mobile броеви.

Понудата е достапна во Доверба 12 и Доверба 24, односно со склучување договор во времетраење од 12 или пак 24 месеци. Изборот е твој, а можноста е непроценлива. Побрзај и склучи договор оваа година и разговарај долго во кој било период од денот со најблиските, пријателите, колегите и сите други T-Mobile корисници се до 31 декември 2009 година.

*За бесплатни разговори важи Политика на фер користење.

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363

Исполни ги деновите до крајот на годинава со бесплатни разговори кон сите T-Mobile пријатели. Доколку си постојан корисник обнови го твојот договор за Доверба или склучи нов договор како наш нов постпејд корисник и разговарај опуштено со сите T-Mobile корисници.

Бесплатните минути ти се достапни за користење од моментот на обнова односно склучување договор за Доверба и можеш да ги користиш за разговори кон сите T-Mobile броеви.

Понудата е достапна во Доверба 12 и Доверба 24, односно со склучување договор во времетраење од 12 или пак 24 месеци. Изборот е твој, а можноста е непроценлива. Побрзај и склучи договор оваа година и разговарај долго во кој било период од денот со најблиските, пријателите, колегите и сите други T-Mobile корисници се до 31 декември 2009 година.

Овоа за кој тарифи е бре, дај објасни малце?
Дека ми е слаб интернето па не можам да отворам сам да си проверам!:smir:

Lajce

Не за сркање
Член од
19 април 2006
Мислења
997
Поени од реакции
116

Побрзај и склучи договор оваа година и разговарај долго во кој било период од денот со најблиските, пријателите, колегите и сите други T-Mobile корисници се до 31 декември 2009 година.

:tapp::tapp::tapp: а после 31 декември 2009 ке ти ги наплатиме тројно и тие демек беспатни минути. пссссс.

Кој идиотски маркетинг финти. Месец дена беспатни минути а после 23 месеци покољ:tapp::tapp::tapp:

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
Одлуката падна на Pulse,инаку имав грешка, вистина е дека за овој телефон треба да прајш претплата над 1000 денари 2 години.
Уште да го донесеја Охрид убо ќе беше, 1 месец веќе го чекам.

x7Monster

kajgAnster!
Член од
4 декември 2009
Мислења
325
Поени од реакции
6
T-MOBILE VAIRY TEXT

Ајде и ја да се пофалам, за роденден ми донесеа нов телефон T-MOBILE VAIRY TEXT.Јас мислам дека е добро телефончето, специално тастатурата.Закон е.:)
Еве слика како изгледа T-MOBILE VAIRY TEXT:

Карактеристики:
WAP

MMS

GPRS

КОЛОР ЕКРАН 262к
ПОЛИФОНИ МЕЛОДИИ

JAVA

BLUETOOTH

Е-MAIL

МP3 PLAYER

ИГРИ

ОПЕРАТИВЕН СИСТЕМ

ТЕЛЕФОНСКИ ИМЕНИК

FM РАДИО

ДИГИТАЛНА КАМЕРА 2MP
МЕМОРИСКА КАРТИЧКА

МАКЕДОНСКО МЕНИ

EDGE

3G

GPS

WI-FI

РАБОТИ САМО СО Т-МОБИЛЕ SIM

Само да ми кажете дали има игри други за овој телефон?

DonRistovski

Peace Disturber
Член од
1 септември 2009
Мислења
3.564
Поени од реакции
4.531
МЕМОРИСКА КАРТИЧКА

EDGE

3G

GPS

WI-FI

според овие критериуми телефонот не е закон...не е сета во дизајнот...сета е во карактеристиките

Kajgana Shop

На врв Bottom