Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

Член од
17 јули 2008
Мислења
704
Поени од реакции
260
Значи имав доволно пари за нарачката заедно со шипинг и пак неможев да нарачам,пратив маил како шо пишав погоре и еве шо ми вратија:

Hello Stefan,

If the amount of your gift card isn't enough to cover the entire order, you'll be asked to select or enter a credit card to pay for the balance of the order.

For security reasons, we also require credit card verification when you place a first order or whenever an order is being sent to a new address.

You can pay with credit or debit cards from American Express, Diners Club (U.S. orders only), Discover, JCB, MasterCard, Eurocard, Visa, or Visa Check Card.

Член од
12 април 2010
Мислења
491
Поени од реакции
143
А ако порачам повеќе работи за сите ке ми зима shipping?

Член од
17 јули 2008
Мислења
704
Поени од реакции
260
Значи вака,видов шо е проблемот средив,значи моја грешка било...можеш одма да ги користиш парите од мтурк немора никаква потврда или слично,огигледно torres-lfc немаш доволно пари за да го купиш тоа шо го сакаш,пошто тие пари се израчунати заедно со шипинг.

Член од
12 април 2010
Мислења
491
Поени од реакции
143
Значи вака,видов шо е проблемот средив,значи моја грешка било...можеш одма да ги користиш парите од мтурк немора никаква потврда или слично,огигледно torres-lfc немаш доволно пари за да го купиш тоа шо го сакаш,пошто тие пари се израчунати заедно со шипинг.
Да да знам, само незз дали ако порачувам повеќе работи дали за сите ке ми земе shipping..

Член од
23 јуни 2007
Мислења
368
Поени од реакции
333
Ќе си видиш кај конкретната продавница каква им е политиката на достава и колку се наплаќа. Различни начини на пресметка имаат. Некои се со фиксна цена на достава, некои наплаќаат по парче, некои наплаќаат по тежина на пакетот. Значи, ова мора да се види кај самата продавница.

Член од
12 април 2010
Мислења
491
Поени од реакции
143
Пак неможе:S собрав 5 долари а за тоа е $1.99 + $2.50 shipping??

Член од
23 јуни 2007
Мислења
368
Поени од реакции
333
Пак неможе:S собрав 5 долари а за тоа е $1.99 + $2.50 shipping??
Па не може дури не прочиташ убаво се што ти треба. Таа достава што си ја прочитал се однесува на Америка, за Европа постои посебна тарифа, ако воопшто доставува тој продавач наваму. Значи, мораш да ја отвориш страната на продавачот, да провериш во ценовникот за достава, дали постои Европа во табелата, и колку чини таа достава. Ама, со 5 долари не можеш ништо да купиш од Амазон и да ти биде доставено до Македонија.

D-Wade

Miami Heat
Член од
13 октомври 2009
Мислења
597
Поени од реакции
69
Dear Lockerz Member:
We're writing about your recent redemption request. We've reviewed your order and are unable to fulfill your redemption request. We've found some issues with your account, which may include a lack of legitimate PTZ or a violation of our Terms. We are deducting points from your account as a penalty.
Thank you!
The Lockerz Crew

ги отерав у пм преку меил :) готово веќе не се логирам на ова срање

T

Tetro

Гостин
јас им земав два термоси, колку за толку имав поени само. и сега ретко ѓи кликам дејли птз, а клипови не гледам ич

ептен затупија :)

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.070
Oooooooh no! You just lost -319,915 on LIGA BBVA › Mallorca vs. Real Madrid .

Don't worry, we will automatically feed your wallet if you go under the 10,000 limit (excluding your current exposure) :) Be patient, the BZ Witch only works by night...

Ах реале, реале. Како успеаа да ме је*ат тоа е нешто не видено.

Член од
3 март 2010
Мислења
656
Поени од реакции
444
eve strana za besplatni vauceri od razlicni prodavnici kako amazon, nike, target i.t.n. Se sto treba da pravite e da sobirate poeni i da gi razmenite za vaucer, 100 poeni e eden dolar. Poeni se zarabotuvaat so odgovaranje anketi, prebaruvanje ima i specijalen prebaruvac se instalira vo firefox, registriranje na strani, referiranje lugje i slicno. Pa ako sakate eve link od mene kliknete na banerot i registrirajte se ako ve interesira nesto slobodno prasajte

dragansk

хелоу...
Член од
2 февруари 2008
Мислења
271
Поени од реакции
4
вчера имаше redemptions , имам 400 поени и ми викаше Sorry you are not in this redemptions.
што е проблемот? дали за да земеш некој од наградите треба да имаш нешто купено од кај нив или не?

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
вчера имаше redemptions , имам 400 поени и ми викаше Sorry you are not in this redemptions.
што е проблемот? дали за да земеш некој од наградите треба да имаш нешто купено од кај нив или не?

Toj е за американциве,за нив имат маме нивно .

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
Абре чоек тој ридим е за американциве, не за нас од европа,ние не можиме да порачвиме на тој ридим.За нас колку што слупнав од другар ке имало на 13-ти.

Kajgana Shop

На врв Bottom