Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Тоа би требало да значи дека ако заврши на 30ти Јануари, би требало да стигнат околу 15ти Февруари?
Да околу 15. Уствари не чекај. На 30 заврши? Или на 30 кажаа дека го праќаат.

StiFFy

Курминистратор
Член од
10 јануари 2010
Мислења
36
Поени од реакции
0
Абе а за овие од трет натпревар што не стигнаа до сега...има надеж или слабо нешто...за некој ден ќе направи 30 дена од кога е пратен?!?!?!

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892
Штом не ти дошол коа на сите дојде , нема надеж не чекај џабе

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Абе а за овие од трет натпревар што не стигнаа до сега...има надеж или слабо нешто...за некој ден ќе направи 30 дена од кога е пратен?!?!?!
Тој е дојден за 15-тина дена. Откако ќе пристигне во македонија и ако не се достави до крајната адреса поштата го враќа назад. (за 5 дена мислам) но не губете надеж барем уште некој ден

А

Ајсшутер

Гостин
А едно прашање значи не ги рачунаат оние акаунти кои се регистрирани од исти IP адреси ?

Член од
22 јуни 2008
Мислења
457
Поени од реакции
52
^ По се изгледа не, пошто ако беше така лесно може да направиш 20 акаунта за 3 минути.

StiFFy

Курминистратор
Член од
10 јануари 2010
Мислења
36
Поени од реакции
0
Абе бачко а овој што се радуваше што му стигнал еден од втор контест сега! ко ќе проверам јас мојот трак нумбер но инфо...а што имаше едни сат4иња за без пари сеа ми стигна на врата со ПОТПОЛНО ИСТО НАПИШАНАТА АДРЕСА а знам уште 2-ца од гостивар што уште не им е стигнат :S А ко ќе проверам на УСПС вика постои пратката...кај е проблемот не знам :S Чекам одговор...поздрав

StiFFy

Курминистратор
Член од
10 јануари 2010
Мислења
36
Поени од реакции
0
Хммм Не би рекол браат...сега зборев со еден човек од пошта од скопје таму ме насочија кога се јавив за пошта за информации...и тој кодот што сите го имаме е од некој победник од скопје ми кажа и име и адреса јас му реков дека сум од Гостивар и ми рече дека проверил дека имало само два слични трацк намбери од Гостивар...епа ја не бев еден од нив...сега му го пишав трацк намберот од јор деталс xD и чекам да го провери па да ми каже...а од тоа до сега што го трпев мислам дека од ВК праќаат рандом победници а не 50 иподи...зошто знам уште 2 деца од ГВ што немаат добиено...само ќе појдам пак до пошта...и пратка во пошта седи од 15 до 30 дена а не 5 дена...ајде поздрав па ако има нешто ново кажете! ПоЗЗ

DayAn

DayAn
Член од
4 февруари 2010
Мислења
43
Поени од реакции
0
Joey! Тој вториот сопствен број за следење на пратката што е... На македонска пошта не вади никакви информации за тој број. Може да е тоа ради што уште не е стигнат пакетот или...? Кога вади информации за тој број на мк пошта? Треба прво да стигне пратката во македонија па после или...? Дај ако знаеш нешто повеќе за ова пиши...

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Joey! Тој вториот сопствен број за следење на пратката што е... На македонска пошта не вади никакви информации за тој број. Може да е тоа ради што уште не е стигнат пакетот или...? Кога вади информации за тој број на мк пошта? Треба прво да стигне пратката во македонија па после или...? Дај ако знаеш нешто повеќе за ова пиши...
Јас кога го проверував тракинг бројот ми пишуваше дека го нема, а на упс ми пишуваше дека е сеуште во америка. А ајподот кај мене дома веќе 1 недела. Од Гостивар и од првиот натревар имаше проблеми и СЕУШТЕ немаат добиено ништо. Очиглено дека пратката е пратена со некој код погрешно. А ви реков праќајте ги кај мене секогаш прво стигват :wink:.

Член од
14 август 2007
Мислења
5
Поени од реакции
0
uste ne mi e stignat od 2 natprevar............i veke ne go cekam ,,tuku si zbiram luge za nov..:D:D:D:D:D

Kajgana Shop

На врв Bottom