Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

visa-classic-credit-card.jpg

visa.gif

кој од овие? ако мозиш едитирај слика фала од напред или мозеби мислис на пин?:

не бе тие 4-те бројки од трансакцијата треба да се јавиш во тутунска банка и да ти ги кажат ....

i kaj treba tie da gi napisam?/Cvv imat brojot od napred imat kaj da go napisam ama toa kade ako mozis nekako so screanshot objasnimi pls fala

редим има ајде збрзнете, можите да земите само нешто за пејпал или декстоп позадина. Се е потрошено.

1 минута пред да почни немаше ништо, уште пишеше коминг соон, и за 1 минута гледам ме известуват на мобилен дека почнала, влегвање на страната се потрошено. Фала за тие што ме известиа.

PayPal само ништо друго нема
не е потрошено тоа има само не стаиле други работи

PayPal 25$ само незнам како ке ги подигнам :toe: само тоа можеше

Читам на фацевоок НИКОЈ НИШТО НЕ ЗЕЛ само paypal ни е остаено да се мамиме.

Го пропуштив заради огејм. Ај нема врска, земав од 25$

Ај сега некој по пп да ми објасни како да направам paypal.

е да знаете дека ке не зезнат ке опнат вечер све да има ама не ке можеме да нарачаме зашто еднаш веќе си нарачал така да ке си останеме со 25$ хахаххахаа тоа болје ишта него ништа Ништо не се знае со овие

Наместено е ова вака сигурно. Уште има од 25$. Зема некој нешто друго?

Не да е местенка туку ај се улетавме сите тоа е ум за друг пат

зошто бе местенка од 10 е почнат рестокот сигурно! а ние пробваме во 10 и 30 и како сакаме ништо не ке ни остаат имати попаметни од нас! бтв др-от пат порацвам паѕпал 500$:baeh::nenene:a џои ти шо порача?дечки порачав бекграунд ама не ми има земено поени изгледа дека се преместив на др ком? или зш?и да џои мозиш малце да ми објасниш за пејпал прв побарав

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom