Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

не ми е тоа проблемот :) прашањето ми е дали можат да ги префрлат парите, без јас да линкувам картица? без картица, нејкам да ги вадам, сакам да ги трошам онлајн.

Ехее и тоа како можеш да ги потрошиш. :)

Колку земаат на граница 20% така

Колку пари е таму ПСП 3000?? да си пресметам(или пресметајтеми ако сакате :smir:)

Ај пуштете инвајт да видиме шо чудо е ова :)

сега отворив пејпал сега како да напрам ако ми речат немаме награта(или не можиме да ја пратми) шо да им кажам јас??? и мејл адресата ???

сега отворив пејпал сега како да напрам ако ми речат немаме награта(или не можиме да ја пратми) шо да им кажам јас??? и мејл адресата ???
aбе ти глеј да нарачаш, не спиј на тоа увце со пејпал...не ја прават истата грешка пак.

Слушнав дека царинувањево од 3.000 денари било во согласност со некој закон кој нашава сакана и до гроб предана Влада го донела пред Нова Година. Се јавив во црина за да прашам да не е некоја грешка со бројките и ми рекоа дека го царинеле во согласност со цената во САД (се разбира типката однапред имаше подготвено целосен реферат бидејќи во ист миг кога се јавив и текна дека iPod-от во САД чини 150$). Од друга страна слушнав дека царинеле според Македонски каталог на цени (што е поверојатно, удриле 20 - 30% од цената). И последно, видоа на царина дека на неколку пати доаѓа пратка, па ај да удриме царина од ракав... и опа биднаа 3.000 денари.

Се прашувам наредниот круг наградиве колку ќе ги царинат, ѓавол_и_пол денари... кретеноиди :tapp:

Може да го сменат законов и да маваат после 60% :smee::smee:

Денеска ми стига мајцата после 2 месеци :vozbud:
Зашто не можам да се логирам на мојот акаунт на локерз ? пробувам со forgot your pass не ми праќаат меил за да го сменам :S

Мајцата ти направила проблем.Иначе добив мејл од пред 5 дена дека ми е пуштена мајцата за колку време да ја очекувам?

Најмалку за 3 недели. Јас чекав 2 месеци, но поради дека немале во залиха, па се чекаше да се печатат.

се исплати правењето fake мајлови. Стигнав до 1000 па им пишав дека сгрешив и ме вратија на 500 колку е прекрасно сето тоа :smee::smee:.

Утре некаде ова време јас очекувам ресток

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom