Crysis 2

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување
Се решив да го пробам и мултиплеерот, сабајлево ја завршив кампањата, ама не ми наоѓа сервер. Го оставив 5 минути и ништо не најде. Ми заличе на MW2 систем :)

Има ли некој ваков "проблем"?

не, јас го играм веќе 3-4 дена некаде... меѓутоа не често па само 6ти левел сум. Инаку ти треба 1.1 пач и таков крак(во случај да ги немаш).

Се решив да го пробам и мултиплеерот, сабајлево ја завршив кампањата, ама не ми наоѓа сервер. Го оставив 5 минути и ништо не најде. Ми заличе на MW2 систем :)

Има ли некој ваков "проблем"?
А зошто чекаш сам да најде?
Досега не сум оставил сам да најде..се уклучувам на сервер каде што има место за уштре играчи и то.

не, јас го играм веќе 3-4 дена некаде... меѓутоа не често па само 6ти левел сум. Инаку ти треба 1.1 пач и таков крак(во случај да ги немаш).

Го имам 1.1 пачот и кракот.

А зошто чекаш сам да најде?
Досега не сум оставил сам да најде..се уклучувам на сервер каде што има место за уштре играчи и то.

Ај ќе пробам попосле прееска пред да искачам немав време.

a pacot kade da go najdam ? aj nekoj neka dade link za pacot i za krakot

--- надополнето ---

Го имам 1.1 пачот и кракот.

Ај ќе пробам попосле прееска пред да искачам немав време.

a pacot kade da go najdam ? aj nekoj neka dade link za pacot i za krakot

--- надополнето ---

ej se snajdov ja igram online igrata super e samo da ne ima nekoj da mi pusti SAVE GAME so site leveli otvoreni vo myltiplayer

Да се радуваме за мултиплејеров додека можеме, кај и да е, ќе пуштат пач и ќе не заебат :)

Ја играв сега 1 саат, добар е мултиплеерот, не е копија од CoD само со додаден наносјут. Само нервира малце aim-от, некако чуден ми е, ама ваљда сето тоа е ствар на навика.

svm24n.jpg

Бооо мене на High на 1280x1024 играва ми иде со 55 фпс, а разлика има само во осветлувањето и водата и тоа мала, а пак има god rays и остало eye candy :) А на Extreme иде со 30 фпс константно и пак е доста игриво.

Конечно ја извртев.Страшна приказна :vozbud:.Само уште не ми е јасно како може да биде потешко да отепаш човек (CELL) отколку вонземјанин?

Конечно ја извртев.Страшна приказна :vozbud:.Само уште не ми е јасно како може да биде потешко да отепаш човек (CELL) отколку вонземјанин?

Какво е ова прашање, CELL одма се тепаат, со headshot...

Какво е ова прашање, CELL одма се тепаат, со headshot...
Хех.Мака мачев јас со CELL-овите.Од CELL-oвите гинев како крушка,а последната мисија ја поминав без муниција па сега ти види.

Хех.Мака мачев јас со CELL-овите.Од CELL-oвите гинев како крушка,а последната мисија ја поминав без муниција па сега ти види.

Па да, ако си идел со stealth можеби, јас CELL ги тепав вака, ќе се доближев до нив у stealth, таман да стрелам у главата armor mode, и одма у stealth пак...како и да е сеа сум таман до последен левел па ќе видиме...иначе до сега прекрасна приказна, кој што сака нека збори али ремек дело според мене. Во синглплеер рамо до рамо со MW и MW2...

Па да, ако си идел со stealth можеби, јас CELL ги тепав вака, ќе се доближев до нив у stealth, таман да стрелам у главата armor mode, и одма у stealth пак...како и да е сеа сум таман до последен левел па ќе видиме...иначе до сега прекрасна приказна, кој што сака нека збори али ремек дело според мене. Во синглплеер рамо до рамо со MW и MW2...
Јас цело време бев во cloack кога се тепав против CELL-овите преферирав да не ги тепам бидејќи се собираа како глувци на сирење откога ќе те видат.

Паа генерално би се сложил со Phoenix дека CELL се потешки за убивање, пошто ги има во поголем број, ама она Heavy-то од алиените е факинг тешко да се убие (освен ако немаш два-три JAW-а :)) Полесно ми беше Pinger-ите да ги убивам отколку нив.

А да приказната е многу добра, само сеуште се чудам дали и Номад и Psycho се заразиле од Ceph вирусот како Пропет и умреле или не умреле и се борат против Ceph на друга локација? И што се деси со Хелена Розентал?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom