Кралот Марко
Не прилепчанецот, ами Јас
- Член од
- 6 ноември 2008
- Мислења
- 3.969
- Поени од реакции
- 278
Еј ке може некој да ми објасни ситуацијава со бум ТВ?Како стои ситуацијава 3 во 1(интернет,телевизија и телефон),колку програми има,и кои од поубавите и дали може да се приклучи на два телевизори ?
Вака значит се 45 програми повеќето со македонски превод од кои 2 се НВО кое до јуни се бесплатни а понатака со доплата? А знае некој колку пари кошта Боом ТВ + Интернет или Боом ТВ + Интернет + Телефон? Го барав ова на страната ама не можев да се снајдам. Ако не ве мрзи мојте дирекно линкче да ми пратите..
Далечинскиот управувач во рака: МЕНИ/ТЕХНИЧКИ ПОДЕСУВАЊА/СКЕНИРАЊЕ НА КАНАЛИ/ОК, сними ги промените и на канал 1 ќе се појави А1, а на канал 7, А2.
ако мислиш дека филмовите ќе може да се земаат си се излажал тие имаат авторско правоethernet vвлезот ке служи за видеотеката и hbo digital која треба да стартува до јуни
Колкав ти е лимитот на разговор и брзината на интернетот?Сакам само да прашам дали може да се менува редоследот на каналите.Јас само што ставив со два ресивера+интернет 20 ГБ+телефон за 1500 денари.
Сето ова што го кажуваш е од високи извори бидејки си на висока позиција :pos2: или онака ??Во врска со hbo digital нема да се симнуваат филмовите туку преку кабелот од интернет ке имаш можност да ја гледаш видеотеката а ке можеш да ја снимаш само програмата.
Точно,само незнам дали ќе има телетекс?Moже да се менува редоследот ке одиш мени - кориснички подесувања-омилени канали-уреди канали од кога ке си ги наместиш стискаш од десно сними ја листата на канали и потоа стискаш на дугмето доле кај што пишува телетекст и ти се појавува стандардната листа стискаш на десно кога ке се појави листата со твоето име како што си ја именувал стискаш на еден канал да го пуштиш и автоматски листата е сејвувана следниот пат кога ке ко пуштиш боом тв приемникот ке биде твојата листа.
Во врска со hbo digital нема да се симнуваат филмовите туку преку кабелот од интернет ке имаш можност да ја гледаш видеотеката а ке можеш да ја снимаш само програмата.
Точно е тоа и ја го знам ова така ми рекоа вработени од Оне.Само незнам дали ќе има нови каналиСето ова што го кажуваш е од високи извори бидејки си на висока позиција :pos2: или онака ??