Јас попрво би рекол многу телевизија наеднаш ни дојде.И јас и ти знаеме на која возраст кај нас девојчињата веќе ја губат невиноста.Поразително е едно испитување во едно средно училиште каде повеќето од половината беа стапени во сексуални односи.И сега кај нас некој си земал за право да напаѓа други култури само затоа што си живеат со договорени бракови.Тоа ствара некоја слика кај младинава дека сме ние семоќна раса која диктира култура низ светов,што воопшто не ми се допаѓа.Така да што има разлика полу-државно или како се веќе не си го испротумачивме спонзорирање, и забрана кога кај западнава култура како тргнало педофилијава е мода.Сввештениците педофили ,монструмиве во странство а богами и кај нас ги има на тон,па згора на тоа погледни погоре Фрицл заработи 5 милиони евра од своите мемоари за изживувањата врз ќерката(многу публика и интерес нели?),во вториов случај девојката пријавила во полиција дека таткото ја силува и овие не реагирале за да продолжи уште 3 години со силувањава(ма како сака правно нека не можеле да реагираат ова е лудо!!!!!),во Холандија веќе партија на педофили уште малку, мислам дека доволно говори оти треба да се спуштиме на земја и да оладиме.Без разлика за која култура се работи.