Блазесити
![Јазиче :P :P](/styles/default/xenforo/smilies/tongue.png)
Blagojce Dimoski побарај ако ти фалат мафијаши...
Инаку мала финта со која кренав 500 + лвл за нецел месец а можев и повеќе ама ме смрзува псоел 1-2 часа стегање на ден...
Може кој сака да проба ако има доволно стамина и енергија верувам дека ќе успее да непрестано левелира додека не го смрзува
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Потребни услови според мене, +100 членови, +200/300 стамина и повеќе од 2500 енергија.. Мастерирани последните епизоди во Куба или Њујорк... Квалитетен мастермајнд во топ мамафија (лвл+1000 бар кај мене...)
После преминувањето на лвл одите на робинг и правите робинг во њујорк (најлесни се таму а најмалку бараат стамина), од кога ќе го искористите тоа проверувате на профил колку ви треба за наредне лвл EXP. Кај мене тоа е да речеме кога имав 2500 енергија беше околу 5100/5200, одите да речеме во нујорт на босс најдолната бара 46енер. а наградата е 95exp. Џобувате само тоа до некаде 1000 да ви останат , во меѓу време мастермајндот може во неколку наврати да ви даде бонус ехр. проверувате колку ви е потребно за нареден лвл... би требало да е околу 700-800ехр така остатокот од тие реквме околу 1000 го правите на задачи што навистина ви требаат... на последните поени на енергија бар јас обавезно фаќам нов лвл и повторно од ново до непрестано односно додека не ве смрзи... пробајте бар еднаш и видете дали ќе успеете....
поздрав...
Инаку трампам дијамант (тие што имам) за лото итем ако има некој за давање...
HopeDiamond
x1
Koh-I-Noor Diamond
x1
Pair of The Orloff Diamond
x2