Mafia Wars

А

Ајсшутер

Гостин
Me interesira nekoj dali igra moskva ?
Јас играм сега го играм третото Brigadir иначе на предходните неможам да го завршам последното на првото ми фали Dossier on Dmitri а на Boets ми фали Set of Photos of Karpov и ги имам собрано првите 3 колекции што се во Russia поточно тетоважите, руските кукли и медали на руските лидери.. моментално сум 213 левел.

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.502
Поени од реакции
8.066
Имаш мисии на кои се паѓаат Досиеја, и фотки, само сеа сум на работа и блокиран ми е ФБ да ти кажам точно кои мисии беа. Јас првите две поглавја ги комплетирав. Третото го терам за сребрена ѕвездичка, а го почнав и четвртото (пред да видам дека имам само бронѕена ѕвездичка на третото поглавје).

Инаку да се пофалам дека КУБА е комплетирана :je:

p.s. Левел 430 мислам дека бев :)

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.534
Поени од реакции
7.058
да се пофалам од април ја играм и како што кажа ајсшутер за 2 клика на ден и не е толку тешко!
левел 342.
досега ја комплетирав цела куба, цел њу-јорк и 2 левела се целосно комплетирани од русија(сите мисии по 3 пати ги имам поминато за да земам различни предмети).
сега работам во Русија, Бригадир мисии 2 чаптер прв пат ги минам мисиите.
Jobs Completed 11669

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.775
Поени од реакции
5.104
Ако му треба на некој нешто за колекција ..некоја трампа .нека каже =) ,,најверојатно повеќето . ..сте енерџи плеери и затоа помалку замарања и кликања .. јас одбрав фајт плеер па затоа сум само 253 левел ...а и + во клан не бараат енерџи плеери .... секое прашање во врска со играва ..и информации за сите работи во неа .прашајте ако не е јасно ќе одговорам =)

Член од
26 јуни 2009
Мислења
562
Поени од реакции
10
Aj ako ima nekoj Dossier on Dmitri neka dade aj stajte me u mafia Бобан Трпкоски 119 lvl sum:smir:

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.502
Поени од реакции
8.066
само врши ја Buy Mafiya Intel On Dmitri работата и сами ќе ти доаѓаат досиејата.

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.534
Поени од реакции
7.058
да се пофалам од април ја играм и како што кажа ајсшутер за 2 клика на ден и не е толку тешко!
левел 342.
досега ја комплетирав цела куба, цел њу-јорк и 2 левела се целосно комплетирани од русија(сите мисии по 3 пати ги имам поминато за да земам различни предмети).
сега работам во Русија, Бригадир мисии 2 чаптер прв пат ги минам мисиите.
Jobs Completed 11669
update.

lvl 403
Jobs Completed 13270
сега сум уште русија, VOR мисии 2 пат ги минам. првите 4 се скроз на скроз поминати.
уште Pakhan мисиите и завршив со русија, дотогаш ќе се преселам во Банкок, нови мисии ќе има таму.

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Од пакхан мене уште Assault The Mansion Walls и Take Out Viktor "Sibirchik" Titov ми останаа.И дајте ако има некој златен покер чип,сребрени обетки,мајмун склуптура и овца склуптура да ми прате.

А

Ајсшутер

Гостин
Во последно време послабо го играм ова, инаку не се борам никогаш ме мрзи така да ме имаат сигурно 3x повеќе отколку што јас ги имам истепано на играва, инаку имам бајги уникатни работи повеќе такви гледам да соберам него ова да ми значат фајтови, работи итн.

Работи завршени - 5958
Војни победено - 16
Војни изгубено - 0

И да моментално сум на мисиите во Бангкок на втората мисија и собрана колекцијата за фигурите шаховски, ми фали уште коњ за да го земам Boost-от ако го има некој нека пише.

Г

Грејвдигер

Гостин
Во последно време послабо го играм ова, инаку не се борам никогаш ме мрзи така да ме имаат сигурно 3x повеќе отколку што јас ги имам истепано на играва, инаку имам бајги уникатни работи повеќе такви гледам да соберам него ова да ми значат фајтови, работи итн.

Работи завршени - 5958
Војни победено - 16
Војни изгубено - 0

И да моментално сум на мисиите во Бангкок на втората мисија и собрана колекцијата за фигурите шаховски, ми фали уште коњ за да го земам Boost-от ако го има некој нека пише.
И јас глупо ми е битките, али кога ме напаѓат многу морам и ја да напаѓам пошто ми цицат парите, поготово сега на почетокот на Бангкок откога ги уклучија борбите...

До Епизода 4 сум на Бангкок, чаптер 2... Ќе видам ако имам вишок фигури од шахот ќе ти ги пратам после...

Иначе кој нема инсталирано, нека си го инсталира Zynga bar-от на секој 7 часа дава гратис 15% (не сум сигурен, не можам да видам сега на школо сум) стамина и енергија, добро служи за тие што имат голема енергија и нема шанси да се наполни во еден ден...

Работи завршени - 5958
Војни победено - 16
Војни изгубено - 0

You gave a Knight to Don Davitkovski.

Kajgana Shop

На врв Bottom