Кој е насловот на песнава? (Барам песна)

H

HITCH

Гостин
Вака напамет можи ќе лупнам без везе (неам пристап кон било какво видео/аудио за да видам дали и кој пее), види дал е од оваа група The Kooks
http://www.thekooks.com/
Ако не, здравје. Ќе се најде некој јунак :)
Аааааах не мојата е успорена варијанта :( на club fm, ја слушам ама и оваа ми се допаѓа :smir:

п.с. ЈА НАЈДОВ :) на фб ми ја пратија :)

Член од
28 март 2006
Мислења
17.749
Поени од реакции
12.207
Аааааах не мојата е успорена варијанта :( на club fm, ја слушам ама и оваа ми се допаѓа :smir:

п.с. ЈА НАЈДОВ :) на фб ми ја пратија :)
Еепа, жалам...не знам како звучи ни споро ни брзо... од "големиот брат" иаме блокада на фб и јутуб :)

Член од
21 април 2008
Мислења
264
Поени од реакции
128
има една многу добра италијанска балада,,ја пуштаат на антена 5 во итало хитс делот... уште кој се не прашав....

да не ја знае некој како се вика,од кој е ??

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
има една многу добра италијанска балада,,ја пуштаат на антена 5 во итало хитс делот... уште кој се не прашав....

да не ја знае некој како се вика,од кој е ??
Mondo - Cesare Cremonini е итало хит.

Јас имам прашање. Итало хитовите у колку саат ги пуштаат на Антена?

aleksandarreal

Sport fanatic
Член од
15 мај 2009
Мислења
905
Поени од реакции
276
Mondo - Cesare Cremonini е итало хит.

Јас имам прашање. Итало хитовите у колку саат ги пуштаат на Антена?
абе симни си од страната на антена 5 имаш веб радио цел ден пуштаат итало хитс да ти се напраи меракот хеххе тука
иначе ако не се лажам накај 10 саат сабајле иде итало хитот ,тогаш фаќам обично:wink:

S

Sheldon Cooper

Гостин
На Сити радио пуштаат секоjа вечер една добра електронска-club трака само не успевам да слушнам од кого е..има нешто ко виолини во песнава..даj ако знае некоj нека ми каже it's really important :)

--- надополнето ---

Petar.MK напиша:
На Сити радио пуштаат секоjа вечер една добра електронска-club трака само не успевам да слушнам од кого е..има нешто ко виолини во песнава..даj ако знае некоj нека ми каже it's really important :)
LOL jа наjдов ОКеj е :)

Круме

Life, Get One!
Член од
28 март 2010
Мислења
449
Поени од реакции
32
Си слушам ја радио на ем-пе-тројчето и оп, добра песна. Само касно уклучив да се снима... и фатив само солото со гитара на крај на песната. Ај ако го препознае некој од која песна е ова?!

HINT: Мислам дека црнец пееше (според гласот - бар така мислам)

http://rapidshare.com/files/415422897/REC006.WAV

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.231
Поени од реакции
4.103
Си слушам ја радио на ем-пе-тројчето и оп, добра песна. Само касно уклучив да се снима... и фатив само солото со гитара на крај на песната. Ај ако го препознае некој од која песна е ова?!

HINT: Мислам дека црнец пееше (според гласот - бар така мислам)

http://rapidshare.com/files/415422897/REC006.WAV
Доволни ми беа само 2 секунди да ја препознаам :)

moni <3 real

ти никад нема да влезеш.
Член од
27 јуни 2009
Мислења
1.466
Поени од реакции
667
Значи песнава ја барам пола година веќе. ако не и повеќе, а што е најтрагично незнам ни од кого е, а ни некој дел од песната(само знам дека е преубава):kesa:
Балада е, и ја пуштаат секогаш на Антена во Love songs, ja пее некоја девојка, што во гласот звучи на Мараја Кери...толку.
ај некој ако ја знае или има претстава нека каже, зашто поцркав по песнава:kesa:

soul123

...plAy HaRd GO pRo...
Член од
2 октомври 2008
Мислења
295
Поени од реакции
23
Дечки не знаев каде да пишам, па тука реков. :)
И го знам името на песната ама неможам никаде да ја најдам да ја симнам. На youtube ја нема и по програмчињава за симнување. Само ја најдов на нет, ама неможам да ја симнам. Може некој да ми помогне и да ми ја симне и прати некако. Фала однапред.

Еве го линкот од песната: http://musiclicensingstore.com/musicplayer.shtml?artist=Ming+FS and Northern League&poll_id=generalsearch&id=1062800014&albumname=Singles&song=RIDE&playmode=&im=1062800000

Ming + FS and Northern league - ride

Maryah.C

Be a bee
Член од
9 јуни 2006
Мислења
4.001
Поени од реакции
710
Ај помош околу две песни. Значи не знам ништо освен дека женско ги пее. (ваљда)

Текстот нешто вака иде: не ми треба никој имам своја сенка не се предавам само понекогаш штом ќе те видам кратко запирам но тешко дишам.....

и другата: ме нема ако замре се во мај светлината во мај таму кај што сме...
:pos::pos:

Sassy

sultan instead of the sultan
Член од
5 ноември 2008
Мислења
329
Поени од реакции
72
mi trebaat dve pesni, hausce se leni hitovi se vrtta strasno mn po stanicive i po site kafici, prvata e neso kako spoena postara pesna se glea od 60 pee edna devojka neso zapamtiv vika 72, 73 i prodolzuva posle malce po tehno verzija, a vtrorata ima samo eden del so go pamtam isto hausce devojka ja pee, tekstot odi vaka for you..... the only song to sing??????
plss helppppp:(((

aleksandarreal

Sport fanatic
Член од
15 мај 2009
Мислења
905
Поени од реакции
276
mi trebaat dve pesni, hausce se leni hitovi se vrtta strasno mn po stanicive i po site kafici, prvata e neso kako spoena postara pesna se glea od 60 pee edna devojka neso zapamtiv vika 72, 73 i prodolzuva posle malce po tehno verzija, a vtrorata ima samo eden del so go pamtam isto hausce devojka ja pee, tekstot odi vaka for you..... the only song to sing??????
plss helppppp:(((
ДАли е ова тоа што го бараш хм????? :)

POS-51

Infinity Driver
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.411
Поени од реакции
445
да не знае некој како се вика песнава, овака идеше некако maybe i was wron или baby i was wrong и само тоа го имам запамтено. Инаку house мислам дека е песнава

Kajgana Shop

На врв Bottom