Кој е насловот на песнава? (Барам песна)

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
Барам една класична композиција. Памтам од некој композитор од времето на романтизмот, и памтам оти професорот по музичко во средно ми кажа оти станува збор за протитип на хеви метал, иста композиција, исти скали итн...

Ха, не треба, сам си ја најдов:

мислам дека беше германска, пред 7-8 години а може и повеќе, на емтиви ја рокаа....... имаше спот, човек облечен во одело како мече мислам, цел беше бел, и шета низ полиња нешто.......

Dali nekoj ja znae Spanskata pesna sto bese hit na antena pred nekoj mesec, postojano ja pustaa, nezna pesna, balada, zenska ja pee, mislam deka i akusticna muzicka podrska imase....
Blagodaram.

Dali nekoj ja znae Spanskata pesna sto bese hit na antena pred nekoj mesec, postojano ja pustaa, nezna pesna, balada, zenska ja pee, mislam deka i akusticna muzicka podrska imase....
Blagodaram.

Ауу најубава песна у свет. Bebe- Sinsentido

Пред едно 7-8 ја слушав песната ... вака нешто беше ... Збогум мајко збогум татко и ти мила сестричке јас ќе одам на далеку, на далеку во борба... после имаше нешто Поминаа три години мајка писмо не доби... па на крајот вака нешто мајка писмо доби а во писмото два-три збора , мајко син ти загина, тој ни беше верен другар и одличен партизан... ВАКА НЕШТО БЕШЕ, АКО ЈА НАЈДИ НЕКОЈ ПЕСНАТА ИМА ОД МЕНЕ ПИЕЊЕ !!!

И мене ми треба помош :) песната е преработка на All that she wants ја пее некое машко, немам поим кој е типот :( нова верзија е, само толку знам :kesa:

И мене ми треба помош :) песната е преработка на All that she wants ја пее некое машко, немам поим кој е типот :( нова верзија е, само толку знам :kesa:
Вака напамет можи ќе лупнам без везе (неам пристап кон било какво видео/аудио за да видам дали и кој пее), види дал е од оваа група The Kooks
http://www.thekooks.com/
Ако не, здравје. Ќе се најде некој јунак :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom