- Член од
- 8 јануари 2010
- Мислења
- 58
- Поени од реакции
- 18
онаа од мак народни приказни, као тема што е , соундтрак... трм трм т т т т т т т нешто така да не ја знае некој ?
pobaraj od Enigma mnogu od nivnite pesni bea koristeni vo prikaznite
онаа од мак народни приказни, као тема што е , соундтрак... трм трм т т т т т т т нешто така да не ја знае некој ?
Оваа ја бараш ти. Од 0:48 па натака...онаа од мак народни приказни, као тема што е , соундтрак... трм трм т т т т т т т нешто така да не ја знае некој ?
Дали ја знае некој песната што иде во позадина за рекламата на Reno megan што иде на А1???
фак сејк, после децении минати барајќи ја конечно ја најдов благодарејќи на самиот себеима една песна нон-стоп кај што ќе седнам на кафе ја пуштаат на радио... иде вака некако, every body move your body... после два-три збора се спомнува нешто sunshine... веројатно е нова али неможам да ја најдам по топ листиве..
знае некој за која трака се работи
Cik pogodi sta imam za veceru,
А текстот од песната?
Riblja Chorba - Neshto je trulo u drzhavi Danskoj.Песната иде во стил:Има нешт труло у држави Данској, сви као живе у сапуници Шпанској....се утепавме од барање на нет,не може да ја надеме песнава, а едниствено по радио што ја имаме слушано..