Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако живееме во минатото ќе треба уште една војна да направиме,баш ми е гајле за тоа кој не признава или не,се е тоа политика,незначи тоа дека сите граѓани на Бугарија не мразат или не не признаваат.Треба сите политичари во кланица да се однесат,бетер од свињи се.Се испокаравме сите измеѓу.Бугарите исто како грците користат наша земја-територија и ни ја крадат историјата, не ги признаваат Македонците во Бугарија
за почеток доволно е?
Ако живееме во минатото ќе треба уште една војна да направиме,баш ми е гајле за тоа кој не признава или не,се е тоа политика,незначи тоа дека сите граѓани на Бугарија не мразат или не не признаваат.Треба сите политичари во кланица да се однесат,бетер од свињи се.Се испокаравме сите измеѓу.
Па што сакаш да ти кажам,колку што си ти македонец толку сум и јас,само што јас не глумам патриот.и не очекував пематен одговор од тебе
тие што се непризнати се исто Македонци колку и ние, ти мислам и дека не беше македонка затоа и не те засегаат овие работи
Па што сакаш да ти кажам,колку што си ти македонец толку сум и јас,само што јас не глумам патриот.
Па ние па никој не сакаме,не ги сакаме грците зашо не ни го признаа името,не ги сакаме србите зашо не ни ја признаваат црквата,не ги сакаме албанците,од милион причини,не ги сакаме бугарите за бог знае шо.А нас па кој не сака???
А извини кај виде дека мене ми е испран мозокот од татарски пропаганди.Едноставно не ми е јасно зашто толку ви пречат бугарите,идам на одмор скоро секоја година таму,никогаш не сум се почувствувала омаловажено или навредено,барем не те шурат ко Охриѓани(ти набабрат цени коса да ти побеле само затоа што си од Скопје,оти наводно си им го мочал енѕерото).Башка грубо земено тоа се 20 милиона народ,ти си ги запознал 20-те милиона да тврдиш дека сите серат за македонската историја???јас сум србин и не ми е важно дали црквата е македонска српска руска или грчка важно да е православна но кога некој народ ти краде територија,национална историја ,име, јазик и се друго, незнам како може да го почитуваш. Како прво тој тебе те омаловажува со тоа што те негира,изгледа татарскиве пропаганди ти го испрале мозокот тебе.
А извини кај виде дека мене ми е испран мозокот од татарски пропаганди.Едноставно не ми е јасно зашто толку ви пречат бугарите,идам на одмор скоро секоја година таму,никогаш не сум се почувствувала омаловажено или навредено,барем не те шурат ко Охриѓани(ти набабрат цени коса да ти побеле само затоа што си од Скопје,оти наводно си им го мочал енѕерото).Башка грубо земено тоа се 20 милиона народ,ти си ги запознал 20-те милиона да тврдиш дека сите серат за македонската историја???