Аеродром
Faithful :)
- Член од
- 15 август 2008
- Мислења
- 2.217
- Поени од реакции
- 256
Don't be so sure!
Стрпи се до вечерва, сега Татарските хакери му бараат прокси...
Ај ќе се стрпам,али некако ми е празен форумов без него.Не ми стига пп више.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Don't be so sure!
Стрпи се до вечерва, сега Татарските хакери му бараат прокси...
А шо па толку ги мразите бугарите,баш фин и гостопримлив народ се,башка секогаш намалуваат цени коа ќе чујат дека си македонец.
Епа запрочитај малце низ форумов како се понашаа па ќе сватиш заш не ги сакаме бугарите.
IP address одамна не значи Internet Protocol address, туку Ilija Pecov address
ilija_pecov30 напиша:Како мислиш, зошто оваа тема беше избришана веќе повеќе од 25 пати? Дали зашто во неа има нешто што не е точно, или пак можеби зашто сè е точно а тоа некому не му одговара?
И врз основа на 20 припадници на 8 милионски народ извлече заклучок за нивните карактеристики,зрела постапка.
И врз основа на тоа како се понашаа некои владини бугарски лица кон Македонија избрани од тие 8 милиони. Така да не ми кажуај колку ми се зрели постапките.
На крајот на краиштата не ги сакам бугарите де, исто ко останатите од нашето опкружеуење кои ги негираат белезите на државата во која јас живеам.
Па ние па никој не сакаме,не ги сакаме грците зашо не ни го признаа името,не ги сакаме србите зашо не ни ја признаваат црквата,не ги сакаме албанците,од милион причини,не ги сакаме бугарите за бог знае шо.А нас па кој не сака???И врз основа на тоа како се понашаа некои владини бугарски лица кон Македонија избрани од тие 8 милиони. Така да не ми кажуај колку ми се зрели постапките.
На крајот на краиштата не ги сакам бугарите де, исто ко останатите од нашето опкружеуење кои ги негираат белезите на државата во која јас живеам.
Па ние па никој не сакаме,не ги сакаме грците зашо не ни го признаа името,не ги сакаме србите зашо не ни ја признаваат црквата,не ги сакаме албанците,од милион причини,не ги сакаме бугарите за бог знае шо.А нас па кој не сака???