Супер коли низ Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата martint
  • Време на започнување Време на започнување
Kako go kazuvas ova : " vo zivo imam videno porsche 911 " kako da e retka kola .. :)
Не грешка сум не беше 911 беше Boxer денес заминав покрај него и погледнав поубаво.Сепак Порше е знам дека ги има многу ама не се гледа селогаш а Ауди Р8 ми направи највеке мерак неопсливо.

Не грешка сум не беше 911 беше Boxer денес заминав покрај него и погледнав поубаво.Сепак Порше е знам дека ги има многу ама не се гледа селогаш а Ауди Р8 ми направи највеке мерак неопсливо.

Najveke mi se svigja Boxster RUF RK Spyder .. izglea dobro a i em ja cepa do 310kmh :)

P1130246.jpg

P1010238.jpg

P1100016.jpg

Во Охрид луди машини нема што!

На последната слика позади Р8 се гледа битолскиот СЕЦ :wink:

На последната слика позади Р8 се гледа битолскиот СЕЦ :wink:

скопје е сега некаде кај салонот на опел се наоѓал а уште е на битолски таблици и се продава, инаку колата е секс(не нема да се осеќаш ебан освен секако по џепот) се имам возено во таква и стваерно е страшна работа

Сликите се направени во лето 2009.

Денес во Скопје :) Бојата во живо е супер, сликите се од мобилен и не е тоа тоа.
Табличките кажуваат се`.

Е, да, го видов и црвениот Мустанг ГТ паркиран. Не го сликав.

DSC00068.jpg

DSC00069.jpg

Уште едно Ферари купил Леов бе. :nesvest: Па не било кое...599...ццц...

Dear God!:music5::zid::icon_conf

Уште едно Ферари купил Леов бе. :nesvest: Па не било кое...599...ццц...

Dear God!:music5::zid::icon_conf
ама мислам дека тоа старото го нема више он.. не сум сигурен :toe:

Денес во Скопје :) Бојата во живо е супер, сликите се од мобилен и не е тоа тоа.
Табличките кажуваат се`.

Е, да, го видов и црвениот Мустанг ГТ паркиран. Не го сликав.

DSC00068.jpg

DSC00069.jpg

Еее не може да се издишам, одма ми сликат колата, оти не кажаате ке ве извозаах :) :vozbud:.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom