Супер коли низ Македонија

Член од
2 март 2010
Мислења
7
Поени од реакции
0
Ух во Струга скоро сите коли ги имам видено, носат тоа албанците се и свашта, да издвојам нешто пофенси

Ламбурџини мурчелаго и гаљардо
Мустанг
Доџ вајпер
Ферарија неколку
Поршеа веќе како стоеденки што имаше на времето ги има
Бентли
Хамери неколку
Јагуар еден ептен фенси (од постарите има бајаги)
Лотус
Ројс ролс
Мајбах
Бугати вејрон
Корвета
Кадилак

доволно?:helou:

Брат... бугати? wow дали си сигурен :icon_eek:

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.413
Поени од реакции
2.546
малку сум оф топик ама дај кажете како се става слика и ја да ставам една,ја сликав пред малку

С

Спенсер

Гостин

сликава е ептен лоша...:pos2: сликана од движење... ова е Понтиак:vozbud:

kusi

glory for man utd
Член од
12 мај 2008
Мислења
295
Поени од реакции
3
Има едно ферари F430 црвено го имаше во топ спид на а1 пред некоја емисија паркирано е кај шампионче во кисела вода колата е лудницаааа :vozbud::vozbud:

bama

† Револуционер †
Член од
1 февруари 2007
Мислења
2.040
Поени од реакции
362
Има едно ферари F430 црвено го имаше во топ спид на а1 пред некоја емисија паркирано е кај шампионче во кисела вода колата е лудницаааа :vozbud::vozbud:
тоа ферари мислам дека сега е купено во Струмица ако е тоа што беше на леов

B

BooBojan

Гостин
Јас пред некое време го видов во Штип Поршето Панамера имам видено во живо Порше 911 у Кочани,имам видено Понтиак во Кочани Бугарски табли немам зборови голема кола башка гума шо имаше ако ја ставам на мојо голф4 1.4 бенз 75 коња не верувам и дека ке може да појде со неа.
А највеке мерак ми се направи у Кочани кога седнав во Ауди Р8 чудо од кола неописливо немам зборови.А еднаш кај еден наш мајстор во село во близина докараа Корвета црвена мераци.

Член од
11 јули 2009
Мислења
1.415
Поени од реакции
962
Јас пред некое време го видов во Штип Поршето Панамера имам видено во живо Порше 911 у Кочани,имам видено Понтиак во Кочан и Бугарски табли немам зборови голема кола башка гума шо имаше акоја ставам на мојо голф4 1.4 бенз 75 коња не верувам и декамерак ке може да појде со не наша.
А највеке ми сенапраи у Кочани кога седнав во Ауди Р8 чудо од кола неописливо немам борови.А еднаш кај еден мајстор во село во близина докараа Корвета зцрвенав мераци.

Kako go kazuvas ova : " vo zivo imam videno porsche 911 " kako da e retka kola .. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom