Шалвари

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
Ова не се баш типични шалвари, ама дефинитивно се многу грди и многу лошо стојат!!! Ова е типичен пример дека за мода се ке се облече, макар личеле, да не речам, како посрани. Досега немам видено некоја да и стојат добро. Добри се за оние кои сакаат да се истакнат, да бидат поинакви, впечатливи, ама не по убавината, за жал. Сепак, de gustabimus non diskutabant, па така ова лето се изнагледав лоша гардероба.

Изгледаат како црвени штикли на малолетничка , т.е одвратно .
Изгледаат не како да се посрани , него како целата веце шолја со нив како да ја носат.
Едноставно премногу ми се одбивни исто така имам видено и машки со вакви што е уше погадно.

Би сакал девојка ми некогаш,
чисто за промена да се облече како Niran Unsal во клипов:
Ќе ме збесне.... :vozbud:

Изгледаат како црвени штикли на малолетничка , т.е одвратно .
Изгледаат не како да се посрани , него како целата веце шолја со нив како да ја носат.
Едноставно премногу ми се одбивни исто така имам видено и машки со вакви што е уше погадно.
Машки???? Каде ова? Епа отиде младинава, готово....

мнооооогу лоша мода, никаков увид на ѓотката не дозволува. :)

97_miss_sixty.jpg

E вака нешто барам, не мора баш исти да бидат, ама ако има слични обавезно кажи ми ;)

:vozbud::vozbud:
Многу се јаки,се заљубив!И јас сакам вакви,ако некој налета нека каже каде има.
Имам слични со дополнителен дел кој од едната страна ја покрива другата,како вишок материјал му доаѓа.Незнам дали ме сфати,ама се трудам :)

лелее нешто нај грдо шо испаднало во нашава мода :nesvest:
незнам многу се лесни за носење(една другарка има) ама мене ми се многу одвратни само ја промовираме турција, тоа е ниво они нека си ги носат, си иаме ние наше......

:vozbud::vozbud:
Многу се јаки,се заљубив!И јас сакам вакви,ако некој налета нека каже каде има.
Имам слични со дополнителен дел кој од едната страна ја покрива другата,како вишок материјал му доаѓа.Незнам дали ме сфати,ама се трудам :)

Јас пробав и да си сошијам вакви, ама џабе не можи, треба и материјалот да го погодиш ептен за вака да стојат. Се откажав од барање вакви, ете ми рекоја дека има Тетово такви, па прва прилика одам и си купвам :):pipi:

Мене шалварите ми се топ, закон се. Толку се лесни и пријатни за носење, што не се ни чувствуваат. Имам еден пар црни, кои можат и за вечерно излегување да се носат, а и ги носам понекогаш и едни розеви едноделни шалвари кои ги утепав од носење, бидејќи не се замарам воопшто, толку ми се опуштени, лабаво се осеќам ич не ми е гајле за ништо...:plete::plete:

Шалвари :)

Тука некако голема омраза ми владее, а надвор секоја втора е во нив... :)
У принцип се многу смешни и прават да изгледаш посрано, ама кога ќе ти навикне окото, наоѓаш нешто убаво во нив. Има девојки што знаат да ги искомбинираат и мене ми делуват привлечни, а нормално, има еден куп и од другите.

Имам еден пар, ленени кремасти, ги носам дење за натака-навака. Многу ми се удобни и лесни, ги носам често зошто ми се најладниот пар долги панталони, евр. Ги комбинирам со рамбовки и светли маички и мислам дека ми стојат во ред.

Ме нервираат оние целосните. Цел град излагаше во такви летово, лесно достапни беа, ефтини, и некако... сите ги носеа на ист начин, и затоа ниедна не ми беше убава. Еднаш видов една девојка, носеше темно-виолетови шалвари до под колена, штикли и некоја маичка. Толку убаво и стоеја што посакав да имам такви, иако реално не беа ништо посебно. Тука веројатно се потврдува теоријата дека ако убаво стојат и ако се знае како да се искомбинираат, shahlvars can be sexy too! :vozbud:

Не носам немам ниту еден пар купено, ама не верувам и дека ке ми стојат.Од толку што премногу ги носат ми се смачи најискрено.Секој втор е облечен во нив.И тие на кои им стојат добро и на тије што не им стојат.

Не носам немам ниту еден пар купено, ама не верувам и дека ке ми стојат.Од толку што премногу ги носат ми се смачи најискрено.Секој втор е облечен во нив.И тие на кои им стојат добро и на тије што не им стојат.

Турска мода , како лани со марамите турски сите што ги носеа.
Патем има и машка верзија која изгледа горе-доле исто како женската , ама неможам да најдам слики .
Не верувам дека има толку „храбри“ машки кој би ги носеле.

Турска мода , како лани со марамите турски сите што ги носеа.
Патем има и машка верзија која изгледа горе-доле исто како женската , ама неможам да најдам слики .
Не верувам дека има толку „храбри“ машки кој би ги носеле.

blogpost_att_02042008-012511_0.bmp

7119_o.jpg

:ubijam:

да, ја си ги викам пумпарици и ги носам од поодамна... таков ми е стилот...

едит: дечко ми ги вика пижами :) сеедно, мене супер ми лежат

Имам еден пар и летово ги облеков само 2-3 пати кога вежбав танцување ама не ми се многу удобни за тоа, ниту пак се нешто посебно. Едноставно, по-лежерно парче кое лично не ми се допаѓа, бидејќи гледам дека буквално сите ги носат и ми дава одлик на копи-пејст кај луѓево :/:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom