Инцидент меѓу Комитите и жителите на Нерези

• Креатор на темата Креатор на темата Ајсшутер
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Веќе се зачестени
ама ако смејте се вие кога викам дека
ќе избувне граѓанска војна

еве и ја тоа сакам да знам тони и компанија гледам дека мн си ги браните вашите сограѓани нормално е тоа ама ајде кажи ми кај најдовте дека жена е истепана

еве и ја тоа сакам да знам тони и компанија гледам дека мн си ги браните вашите сограѓани нормално е тоа ама ајде кажи ми кај најдовте дека жена е истепана

pa kazaa na TV deka e istepana edna zena....nejziniot maz raskazuvase se!

No ke vidime vo slednite denovi sto bas tocno se slucilo!

само едно нешто,најдете ми жени и деца на клипот...

после ова ке зачестат... :vozbud:

Има неколку деца што маваат со камења и неколку со шипки и секири и ништо повеќе:tapp:

Јас сум домаќин тука едно добри 250+ години. Ми пречи секој што не го почитува законот, ми пречат тие што не го спроведуваат истиот.

Многу јасно, истово го поддржувам.

Прекинете со тие малоумни коментари, зад монитор секој е јак, не изигравајте некои ''херои'' кои се борат за чиста Македонија, едно нека ви биде јасно и мора да ви е јасно - никој не може да истера некое малцинство/народ од една држава, во случајов Македонците да ги истераат Албанците, тоа ви се малоумни и излитени коментари.

Сметам дека ако и двете страни се залагаат за добар живот, истиот ќе постои меѓу нас. Со вакви фашистички изјави, реално никој нема никаде да стигне.

pa kazaa na TV deka e istepana edna zena....nejziniot maz raskazuvase se!

No ke vidime vo slednite denovi sto bas tocno se slucilo!

ете така значи кажала една жена и ќе се расчисти се деновиве доста само пуштате некој муабети

како и да е за тепачка се потребни двајца и ако не ги боли нека се испотепаат

Има неколку деца што маваат со камења и неколку со шипки и секири и ништо повеќе:tapp:

a vo ovoj klip e snimeno toa sto se slucilo posle...

A sto se slucilo koga tie komitite otisle vo stadion pominuvajki niz naselbava...

како тоа чукате и пукате,демек во парк ко излегувате и во широко се облекувате.....но подобро да се разбудите и да не сонувате... зарем требаше да ви се нацрта тоа дека мртов албанец е добар албанец?? јбг,не сум сликар... ( дополнување на текстот од песната)

Вакви реченици веќе да не прочитам, од двете страни. Дискутирајте и почитувајте ги правилата, можете и без навреда убаво да се изјасните, верувам во тоа.

Продолжете.

aj ti ke mi kazes mene od kaj sum...aj gledaj baraj tvoeto poteklo!

Jas sum domakin ovde...i kako sto kazav kolku ke me pocituvaat ke gi pocitvuam!

Кираџија си ти а не домаќин.Домаќин во Албанија или Косове

Многу јасно, истово го поддржувам.

Прекинете со тие малоумни коментари, зад монитор секој е јак, не изигравајте некои ''херои'' кои се борат за чиста Македонија, едно нека ви биде јасно и мора да ви е јасно - никој не може да истера некое малцинство/народ од една држава, во случајов Македонците да ги истераат Албанците, тоа ви се малоумни и излитени коментари.

Сметам дека ако и двете страни се залагаат за добар живот, истиот ќе постои меѓу нас. Со вакви фашистички изјави, реално никој нема никаде да стигне.

Полесно е да се најде Светиот Грал отколку да се постигне ова...дури и најситна работа како во овој случај пеењето на комитите предизвикува инциденти да не речам тепачки а камо ли недај боже да има жртви...ќе заратиме бе луѓе...нема веќе трпеливост...:toe:

Вакви реченици веќе да не прочитам, од двете страни. Дискутирајте и почитувајте ги правилата, можете и без навреда убаво да се изјасните, верувам во тоа.

Продолжете.

ЦИТАТ ОД ЕДИНСТВЕНАТА ПЕСНА У МОБИЛЕН Е ! ! ! немој да дааш сеа казнени :)

a vo ovoj klip e snimeno toa sto se slucilo posle...

A sto se slucilo koga tie komitite otisle vo stadion pominuvajki niz naselbava...

Друже би излегле на телевизии да покажат што им е и дали се повредени ? а како што видов јас немаше низ телевизиите жени и деца да излезат и да кажат дека се повредени.:toe:

Abe jas vikam, golema srekja sto ne se nasol i nekoj nezdrav aslak od drugata strana pa da raspuka edno desetina od tie kelesi mangupski, pa da gorese skopje vecerva.

А како тоа да распука бе? Со калаш? Па ти знаеш дека за поседувње на автоматско оружје се лежи затвор? Или не, тебе тоа не ти ни доаѓа до тиква, и преку оваа изјава даваш на знаење дека некој од тие што живеат таму имаат калашњиков. Па да, вие само со насилие знаете да се разберете!

"Да гореше Скопје" - да, полесно е да растуриш него да направиш. Ако сакаш нешто да гори запали си ја куќата/станот, Скопје е на сите нас и ние нејќеме да гори, ако ти сакаш тогаш нешто со тебе не е во ред.

А шо мајка барале дури до сарај комитите?

Зашто? Да не им е забрането таму да идат?

Јас имам израснато во К4, и се ми е јасно. Обично ти доаѓаат пар копињаци, ти се курчат, ги праќаш од кај што дошле со зборови/чврги и после 2-3 секунди ти доаѓаат 15 години постари да те истресат од гаќи од ќутек пошто им е предосадно да кмичат у чајџилница по цел ден.

Прошлото лето истото ми се деси - седев со пар другарки баш до мостот на скалите - група од неколку мали етнички албанчиња не пројдоа, и после 20-30 метри почнаа да не гаѓаа со камења, од нигде-никаде. Ајде Пикасо оправдај ги!

Не викам дека Комитите се цвечки за мирисање, али сепак...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom