Г
Господ
Гостин
Веќе се зачестени
ама ако смејте се вие кога викам дека
ќе избувне граѓанска војна
ама ако смејте се вие кога викам дека
ќе избувне граѓанска војна
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
само едно нешто,најдете ми жени и деца на клипот...
Моментално клипот се прави во Алсат телевизија:jaj:
еве и ја тоа сакам да знам тони и компанија гледам дека мн си ги браните вашите сограѓани нормално е тоа ама ајде кажи ми кај најдовте дека жена е истепана
само едно нешто,најдете ми жени и деца на клипот...
после ова ке зачестат...![]()
Јас сум домаќин тука едно добри 250+ години. Ми пречи секој што не го почитува законот, ми пречат тие што не го спроведуваат истиот.
pa kazaa na TV deka e istepana edna zena....nejziniot maz raskazuvase se!
No ke vidime vo slednite denovi sto bas tocno se slucilo!
Има неколку деца што маваат со камења и неколку со шипки и секири и ништо повеќе![]()
како тоа чукате и пукате,демек во парк ко излегувате и во широко се облекувате.....но подобро да се разбудите и да не сонувате... зарем требаше да ви се нацрта тоа дека мртов албанец е добар албанец?? јбг,не сум сликар... ( дополнување на текстот од песната)
aj ti ke mi kazes mene od kaj sum...aj gledaj baraj tvoeto poteklo!
Jas sum domakin ovde...i kako sto kazav kolku ke me pocituvaat ke gi pocitvuam!
Кираџија си ти а не домаќин.Домаќин во Албанија или Косове
Многу јасно, истово го поддржувам.
Прекинете со тие малоумни коментари, зад монитор секој е јак, не изигравајте некои ''херои'' кои се борат за чиста Македонија, едно нека ви биде јасно и мора да ви е јасно - никој не може да истера некое малцинство/народ од една држава, во случајов Македонците да ги истераат Албанците, тоа ви се малоумни и излитени коментари.
Сметам дека ако и двете страни се залагаат за добар живот, истиот ќе постои меѓу нас. Со вакви фашистички изјави, реално никој нема никаде да стигне.
Вакви реченици веќе да не прочитам, од двете страни. Дискутирајте и почитувајте ги правилата, можете и без навреда убаво да се изјасните, верувам во тоа.
Продолжете.
a vo ovoj klip e snimeno toa sto se slucilo posle...
A sto se slucilo koga tie komitite otisle vo stadion pominuvajki niz naselbava...
Abe jas vikam, golema srekja sto ne se nasol i nekoj nezdrav aslak od drugata strana pa da raspuka edno desetina od tie kelesi mangupski, pa da gorese skopje vecerva.
А шо мајка барале дури до сарај комитите?