Инцидент меѓу Комитите и жителите на Нерези

• Креатор на темата Креатор на темата Ајсшутер
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
А кога ќе размилсиш ова е само почеток
фуче идеалисти со планови за Голема Албанија
ехеее допрва почнува малце по малце ќе се отцепи
гоолемко парче како косово пошо нели ке сакаат своја држава и
така уште еден дел ќе изгубиме

Факт, нити едните не се во право, нити другите. Јас за овој инцидент гледам само вина во полицијата, а не во тепачите. На сите ни е јасно дека имало провокации и од едната и од другата страна, и мене ми е јасно дека никој не тепа никого без причина.

И ти ја преувеличуваш работава ептен, не би сакал да навлегувам во тие води, но ете граѓани сме на оваа држава и ние најдобро ги знаеме нашите проблеми, исто како што знаеме дека ''невини'' луѓе чуваа арсенал на оружје во домовите во Бродец и ''невини'' луѓе случајно ги паркираа своите автомобили на средина од патот исто така во Бродец.

Ова го зедов како пример и не би сакал да продолжиме да дискутираме околу тоа, поентата ми беше да ти кажам дека ептен ја преувеличи целата работа иако свесен сум дека од двете страни имало провокации, аналогно на тоа, никој не може да ти влезе дома и да те тепа без причина.

Не велам НЕ!

Глава нека искршат, ако не ги боли.

Туку некој почна да јаде, па ја почнав да серам, и да придонесам во однос на храна на оној што јаде гомна.

За секоја тепачка и двата се криви, но мме кој прв почна... :)

Кој почнал не е важно сега
Над истурено млеко не се плаче
туку не е лошо да се спроведат
мерки за да се спречат и натамошни
вакви инциденти

епа шо ондак... ај ебате...не можете нормални да бидат сите албанци ...не дека и ние сме најнормални... али пак... ако сакате да живееме у една држава ондак треба да почнете да ги почитувате законите и прописите на истата...

a kakvi zakoni pocituvaa komitite sto vlegoa u albansko maalo i navreduva albanci!

abe jas i ovde zboruvam na majcin jazik...

I nema sto da odam vo druga drzava ovde e moeto mesto...bez razlika dali na nekoj i se dopagja ili ne!

Епа ако е твое место ќе ги почитуваш домаќините на тоа место а не како диво племе ќе правите што сакате и кога сакате...:tapp:

Кој почнал не е важно сега
Над истурено млеко не се плаче
туку не е лошо да се спроведат
мерки за да се спречат и натамошни
вакви инциденти
Какви мерки на секо тротоар на секоја улица у државата да стоат по 2 патроли или шо (мада и тоа нема да помогне) не ми е јасно какви мерки ...

Епа ако е твое место ќе ги почитуваш домаќините на тоа место а не како диво племе ќе се правите што сакате и кога сакате...:tapp:

pa i jas sum domakin ovde be....ako me pocituvaat ke gi pocituvam!

Какви мерки на секо тротоар на секоја улица у државата да стоат по 2 патроли или шо (мада и тоа нема да помогне) не ми е јасно какви мерки ...
нема бе сите по дома ќе седат
затворени насекаде снајпери кој излезе
го стрелаат
Сите фабрики ке се машинизираат ќе нема потреба од работна рака
и секој ден машини ќе ги снабдуваат сите куќи со основни продукти
надвор од дома искачање никако

Ќе се прелее чашата луѓе, дискутирајте без предрасуди инаку џабе од темава...
Само би дополнил. Вакви инциденти за среќа не се чести и се надевам дека така ќе остане.

само едно нешто,најдете ми жени и деца на клипот...

Ќе се прелее чашата луѓе, дискутирајте без предрасуди инаку џабе од темава...
Само би дополнил. Вакви инциденти за среќа не се чести и се надевам дека така ќе остане.

после ова ке зачестат... :vozbud:

Ti si doselenik od Kosova,ne mozes da bides domakin:toe:

Јас сум домаќин тука едно добри 250+ години. Ми пречи секој што не го почитува законот, ми пречат тие што не го спроведуваат истиот.

a kakvi zakoni pocituvaa komitite sto vlegoa u albansko maalo i navreduva albanci!

епа тоа е брат...државата е народот...народот сме ние...котелот се запали и нешто внатре врие ...да се крие не смее...а не можам и јас...затоа на глас ке ви раскажам и ВАС ! ! !ти текнува?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom