Инцидент меѓу Комитите и жителите на Нерези

• Креатор на темата Креатор на темата Ајсшутер
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
А шо мајка барале дури до сарај комитите?

Па едно ГОЛЕМО браво за Комити и навистина убаво од нивна страна:vozbud:

Сведоци на кило, имаш од благиве, кои тврдат дека навивачите нападнале први, имаш и од лутите, кои пак тврдат дека нежниве нападнале први.

Од кои сакаш?

Имаш некој конкретен доказ дека било така како што кажуваш или сега рекла-казала оној видел,овој видел.

Нема никакви докази со кои може да се поткрепи што точно се случило. Полицијата мора да утврди и да каже што точно се случило, тоа дека Комити први нападнале не е потврдено.
Инаку во Тетово кој напаѓа прв постојано тоа очигледно уште не е јасно, па и за таму треба секој пат посебна тема да се отвара за да се "разјасни".

Нема никакви докази со кои може да се поткрепи што точно се случило. Полицијата мора да утврди и да каже што точно се случило, тоа дека Комити први нападнале не е потврдено.
Инаку во Тетово кој напаѓа прв постојано тоа очигледно уште не е јасно, па и за таму треба секој пат посебна тема да се отвара за да се "разјасни".

koga ke se sluci nekoj incident vo Tetovo togas ke se otvori posebna tema...inace sega imas tema za Tetov i pisi tamu ako sakas da kazes nesto

Граѓанска војна
Ќе има или не
прашање е сега
дилема од која не може да се бега
имба сум нели:helou:

А шо мајка барале дури до сарај комитите?

А шо на влез на Сарај да не пишува "Забранет влез за комити"

Граѓанска војна
Ќе има или не
прашање е сега
дилема од која не може да се бега
имба сум нели:helou:

А шо на влез на Сарај да не пишува "Забранет влез за комити"

Дете иди прочитај бе некоја лектира.
И земи гледај филмови со граѓански војни ако тоа те возбудува, не посакувај онаму каде што живееш.

isto kako i nivnoto beganje posle...:vozbud:

Побарај ја целата снимка од а1 и види ти и видете сите кога Комитите се враќаат (иако се 20 души) како твоите топли браќа бегаат како да виделе дух :wink:

Дете иди прочитај бе некоја лектира.
И земи гледај филмови со граѓански војни ако тоа те возбудува, не посакувај онаму каде што живееш.

Не посакувам ама овие етнички препуцавања се
се почести

Побарај ја целата снимка од а1 и види ти и видете сите кога Комитите се враќаат (иако се 20 души) како твоите топли браќа бегаат како да виделе дух :wink:

:lol: a kade go vide ovaa...sonuvase neli!! Priznaj!?

БРАТЧИЊА АЛБАНЧИЊА....ЖИВЕЕТЕ У НАША ДРЖАВА... МАКЕДОНИЈА... МАЛЦИНСТВО СТЕ.. ПОЧНАВТЕ ВОЈНА ВО 2001 ВО КОЈА ГИНЕА НАШИ МЛАДИ НЕДОЛЖНИ МОМЧИЊА.... ШО К*Р САКАТЕ БЕ...ДА ВЕ ГАЛИМЕ..ВО МЕНЕ ИМАЛО И УВЕК КЕ ИМА ОМРАЗА КОН АЕТНИЧКИТЕ АЛБАНЦИ...ПОСЕБНО ВО ВАКВИ МОМЕНТИ...ЖЕНИ И ДЕЦА НЕ СЕ ПИПНАТИ...АМА ДЕКА КМИТИТЕ ПОЧНАЛЕ ПРВИ НЕ Е ТАЧНО...СИ ПОМИНУВАЛЕ И БИЛЕ НАПАДНАТИ ОД ТАМОШНИТЕ ЖИТЕЛИ...ЕПА ГО ЈАДЕЛЕ СЕА ТОА Е... СЕА СКОПЈЕ КЕ БИДЕ БОЈНО ПОЛЕ ШО САКАТЕ...КЕ СЕ НОСАТ ОРУЖЈА ЕДНО ДРУГО КЕ БИДЕ ЖУСТРО...АМА ЖИВЕЕТЕ ВО НАША...ЗАПАМЕТЕТЕ НАША ДРЖАВА...АКО ТОЛКУ ВИ СЕ ЗБОРИ МАЈЧИН ЈАЗИК ИДЕТЕ БЕ У КОСОВА, АЛБАНИЈА...ЕВЕ СЕА ИМАТЕ 2 ДРЖАВИ НЕЛИ...ПА ШО БАРАТЕ ТУКА...СЕДЕТЕ ТУКА АМА НЕ ДИГАЈТЕ ЏЕВА...ТОА Е ТОА .. КРАЈНО СУМ РЕВОЛТИРАН И ГО ПОКАЖУВАМ МОЕТО НЕЗАДОВОЛСТВО...

А бе а, до кога бе ќе се бранат Албанците?

Криви се оти се бранеа дома да не јадат ќотек бе, кој им го дозволи тоа бе! А ?

Факт, нити едните не се во право, нити другите. Јас за овој инцидент гледам само вина во полицијата, а не во тепачите. На сите ни е јасно дека имало провокации и од едната и од другата страна, и мене ми е јасно дека никој не тепа никого без причина.

И ти ја преувеличуваш работава ептен, не би сакал да навлегувам во тие води, но ете граѓани сме на оваа држава и ние најдобро ги знаеме нашите проблеми, исто како што знаеме дека ''невини'' луѓе чуваа арсенал на оружје во домовите во Бродец и ''невини'' луѓе случајно ги паркираа своите автомобили на средина од патот исто така во Бродец.

Ова го зедов како пример и не би сакал да продолжиме да дискутираме околу тоа, поентата ми беше да ти кажам дека ептен ја преувеличи целата работа иако свесен сум дека од двете страни имало провокации, аналогно на тоа, никој не може да ти влезе дома и да те тепа без причина.

БРАТЧИЊА АЛБАНЧИЊА....ЖИВЕЕТЕ У НАША ДРЖАВА... МАКЕДОНИЈА... МАЛЦИНСТВО СТЕ.. ПОЧНАВТЕ ВОЈНА ВО 2001 ВО КОЈА ГИНЕА НАШИ МЛАДИ НЕДОЛЖНИ МОМЧИЊА.... ШО К*Р САКАТЕ БЕ...ДА ВЕ ГАЛИМЕ..ВО МЕНЕ ИМАЛО И УВЕК КЕ ИМА ОМРАЗА КОН АЕТНИЧКИТЕ АЛБАНЦИ...ПОСЕБНО ВО ВАКВИ МОМЕНТИ...ЖЕНИ И ДЕЦА НЕ СЕ ПИПНАТИ...АМА ДЕКА КМИТИТЕ ПОЧНАЛЕ ПРВИ НЕ Е ТАЧНО...СИ ПОМИНУВАЛЕ И БИЛЕ НАПАДНАТИ ОД ТАМОШНИТЕ ЖИТЕЛИ...ЕПА ГО ЈАДЕЛЕ СЕА ТОА Е... СЕА СКОПЈЕ КЕ БИДЕ БОЈНО ПОЛЕ ШО САКАТЕ...КЕ СЕ НОСАТ ОРУЖЈА ЕДНО ДРУГО КЕ БИДЕ ЖУСТРО...АМА ЖИВЕЕТЕ ВО НАША...ЗАПАМЕТЕТЕ НАША ДРЖАВА...АКО ТОЛКУ ВИ СЕ ЗБОРИ МАЈЧИН ЈАЗИК ИДЕТЕ БЕ У КОСОВА, АЛБАНИЈА...ЕВЕ СЕА ИМАТЕ 2 ДРЖАВИ НЕЛИ...ПА ШО БАРАТЕ ТУКА...СЕДЕТЕ ТУКА АМА НЕ ДИГАЈТЕ ЏЕВА...ТОА Е ТОА .. КРАЈНО СУМ РЕВОЛТИРАН И ГО ПОКАЖУВАМ МОЕТО НЕЗАДОВОЛСТВО...

abe jas i ovde zboruvam na majcin jazik...

I nema sto da odam vo druga drzava ovde e moeto mesto...bez razlika dali na nekoj i se dopagja ili ne!

abe jas i ovde zboruvam na majcin jazik...

I nema sto da odam vo druga drzava ovde e moeto mesto...bez razlika dali na nekoj i se dopagja ili ne!

епа шо ондак... ај ебате...не можете нормални да бидат сите албанци ...не дека и ние сме најнормални... али пак... ако сакате да живееме у една држава ондак треба да почнете да ги почитувате законите и прописите на истата...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom