Песимист
Добро информиран оптимист
- Член од
- 11 ноември 2008
- Мислења
- 1.676
- Поени од реакции
- 181
Изглеа до бескрајДобро бе, до когај?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Изглеа до бескрајДобро бе, до когај?
Не не дечкото сакал да тепа македонци..па што мисли он Чак Норис е...финта е да не дојде до тепачка...после е лесно кој кого стигне маваај.
На клипчето забележав како комитите мирно стојат на едно место а "браќата ни" урлаат,маваат,со мотики со лопати секири алоооо па што мислите бе кај сте во Африка? Не бе братчиња имате среќа што сме добар народ да бевте сега во Србија вакви ствари немаше да се дешаваат али јбг попушта македончето:uvo:
Добро бе, до когај?
А бе а, до кога бе ќе се бранат Албанците?
Криви се оти се бранеа дома да не јадат ќотек бе, кој им го дозволи тоа бе! А ?
Додека не се исселат сите Македонци во Источна Македонија, многу биле запустени таму местата, све у Италија отишло.
абе имало и едница за брзо распоредување а таман и е името распоредат се на тротоаро и уживат у глетката.Kriva e policijata so dozvolila prvo do nesto da dojde neznam so bilo neznam koj prv pocnal ne me interesira dzandarite se krivi so dozvolile. A koa ke pocne nesto vavko da se desava se znae be ima edinici za brzo rasporeduvanje pustaj i neka mlatat se zivo. A ne tuka 5 dzandari trcaat po lugjeno i gi drzat
Kriva e policijata so dozvolila prvo do nesto da dojde neznam so bilo neznam koj prv pocnal ne me interesira dzandarite se krivi so dozvolile. A koa ke pocne nesto vavko da se desava se znae be ima edinici za brzo rasporeduvanje pustaj i neka mlatat se zivo. A ne tuka 5 dzandari trcaat po lugjeno i gi drzat
Ма немој.
Оди учи во Автокоманда, да видиш кој мава в гради кога се работи за 50 према 5 ситуации.
Викате дека изреагирале доста бурно нежниве, да? Да те прашам тебе, Македонеро, сограѓанину мој, не би извадил ти пиштол/секира/палка/штрафцигер, за да ме сотреш, ако ти влезам дома и удрам некој женски член од семејството твое?
А бе а, до кога бе ќе се бранат Албанците?
Криви се оти се бранеа дома да не јадат ќотек бе, кој им го дозволи тоа бе! А ?
Дали има сведоци дека Комити први нападнале? Или сосема е различна сликата. Сепак секој си гледа од свој агол.