Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Глеам сите ги ставате клиповите од прославата тука,а не у фан клуб Шпанија,па и ја налетав на еден па тука ќе го постирам.
Пепе Реина :zver:
хахаха Чави земја пијан...исто и Реина па и другите хухуху како го заебаваат на Касилас хехехехехехех

--- надополнето ---

Уште вакви видеа ставајте.....

хахаха Чави земја пијан...исто и Реина па и другите хухуху како го заебаваат на Касилас хехехехехехех

--- надополнето ---

Уште вакви видеа ставајте.....

Ај коа си запнал... :)

1:06 е моментот !

Иниеста греота..:)

Пике кур му е двор му е..:)

Пеп утре најверојатно ќе о продолжи договорот за наредните 3 сезони...

Почна цел свет да не мрзи.
Изгледа не е добро да си најдобар :(

Ne e dobro da nemas respekt kon drugite timovi... Sto mislis ve mrazat mnogu oti znaete fudbal da igrate? Ne e toa... I jas do vcera imav respekt kon barsa, ama takvo seljacko ponasanje od vasite igraci, i ne samo ova sto go napravija sega, tuku i nivnite komentari deka Cesc sakal vo barsa and all that bullshit... Sramota.

Не кажуваат ништо лошо... го потврдуваат само тоа што тој го има изјавено 100 пати во весниците. Еднаш вика сакам да играм во Барса, другпат вика јас сум горд играч на Арсенал. На овие им одговара да биде во Барса и го подржуваат:smir:

Добро, толку мајтап не сфаќаат луѓево?

Еве го целиот "говор" на Пепе Реина.

Моментот со Цеск е некаде накај 3-тата минута, ама целото шоу е прекрасно....:vozbud:

Како сакаш да сфатат,кога ќе им го земеме најдоброто од тимот?:)))

или единственото добро што го имаат :):):)

--- надополнето ---

Ne e dobro da nemas respekt kon drugite timovi... Sto mislis ve mrazat mnogu oti znaete fudbal da igrate? Ne e toa... I jas do vcera imav respekt kon barsa, ama takvo seljacko ponasanje od vasite igraci, i ne samo ova sto go napravija sega, tuku i nivnite komentari deka Cesc sakal vo barsa and all that bullshit... Sramota.

е вака да ти кажам наједноставно ми се свиѓа Арсенал ама Фабрегас сака да освојува титули а со политиката на Венгер тешко дека ке биде во блиска иднина така да си сака човекот титули а и прифатете дека оваа година или другата Цеск се враќа дома :)

или единственото добро што го имаат :):):)

--- надополнето ---

е вака да ти кажам наједноставно ми се свиѓа Арсенал ама Фабрегас сака да освојува титули а со политиката на Венгер тешко дека ке биде во блиска иднина така да си сака човекот титули а и прифатете дека оваа година или другата Цеск се враќа дома :)

Поради политиката на Венгер он стана играч и има веќе 2 трофеи европско и светско првенство. Да не беше Венгер можеби сега и ќе се откажеше од фудбалот. И незнам зошто дека во блиска иднина нема да освојат ништо и што е гаранција дека Барселона ќе освојат нешто. Тоа е релативно.

А тоа да прифатиме дека ќе оди ок е нека оди но нека се плати вистинската сума а не за беспаре, мислам што е реално реално е а не да се служат со прљави работи. Нас тоа ни смета повеќе отколку неговото заминување, сигурно Арсенал нема да пропадне поради тоа :smir:

Поради политиката на Венгер он стана играч и има веќе 2 трофеи европско и светско првенство. Да не беше Венгер можеби сега и ќе се откажеше од фудбалот. И незнам зошто дека во блиска иднина нема да освојат ништо и што е гаранција дека Барселона ќе освојат нешто. Тоа е релативно.

А тоа да прифатиме дека ќе оди ок е нека оди но нека се плати вистинската сума а не за беспаре, мислам што е реално реално е а не да се служат со прљави работи. Нас тоа ни смета повеќе отколку неговото заминување, сигурно Арсенал нема да пропадне поради тоа :smir:

Да не беше Венгер, Фабрегас досега ќе извршеше самоубиство. Без Венгер он нема воља за живот.:tapp:

Епа, затоа што сите ја знаат разликата помеѓу класата на Барселона и Арсенал. Ако ти не ја знаеш само да те потсетам.
4-1
20' Messi
36' Messi
41' Messi
86' Messi

Ти значи ова нешто?

Почна цел свет да не мрзи.
Изгледа не е добро да си најдобар :(

Вака сега ќе ти кажам нешто па би требало од тука да сфатиш, ако досега не си сфатил.

Кога бевте најдобри(значи сега не сте најдобри ;)) ве сакав како втора екипа. Во Шпанија навивав за Барса, во ЛШ кога ќе испаднеше Арсенал навивав за Барса и навиваш за Шпанија затоа што костурот на екипата фактички беше од Барса. Е исто како мене ве сакаа и сите други навивачи, освен на Реал и на Челзи(што е и нормално). Ај да речеме дека и сега сте најдобри според играта. Зошто тогаш пола и повеќе се предомислуваат со вас?? Значи работата е тоа што не доликува на екипа како Барса(значи најдобра нели) да се однесува така. Ако нема доволно пари за да ја плати нормалната цена на Цеск(нормална на овој набилдан пазар), тогаш слободно достоинствено нека се откаже, а не со такви подмолни игри колку да се направи намалување на цената. Па да не сакате Венгер да ви го поклони? И не е работата дека го зимате најдобриот наш играч затоа што јас неколку пати имам напишано слободно може да си оди само да се плати нормална цена.

--- надополнето ---

Да не беше Венгер, Фабрегас досега ќе извршеше самоубиство. Без Венгер он нема воља за живот.:tapp:

Епа, затоа што сите ја знаат разликата помеѓу класата на Барселона и Арсенал. Ако ти не ја знаеш само да те потсетам.
4-1
20' Messi
36' Messi
41' Messi
86' Messi

Ти значи ова нешто?

А ти вака ко "страствен" навивач на Барса треба да ти текне дека имавте и вие период од 5 години кога не освоивте ништо, па нагло почнавте да освојувате.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom