Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе сите голови беа постигната од играчи на Барса, ама сите голови ги спаси играч на Реал и плус тоа пехарот - она најбитното го крена играч на Реал..!!!! :pehar::costumed4

Абе сите голови беа постигната од играчи на Барса, ама сите голови ги спаси играч на Реал и плус тоа пехарот - она најбитното го крена играч на Реал..!!!! :pehar::costumed4
Да,тоа е најбитно,кој го крена пехарот.

Мои мили Каталонци...
Јас ќе отсустувам од фан клубов точно 9 дена :)

Ве поздравувам...бидете ми живи и здрави!

:pos::pos::pos::pos::pos:

--- надополнето ---

Мои мили Каталонци...
Јас ќе отсустувам од фан клубов точно 9 дена :)

Ве поздравувам...бидете ми живи и здрави!

Поздрав и до тебе. Убо да си поминеш, кај и да одиш. И кога се вратиш, очекувам да имаме купено 2-3 играчи.:):):):)

А другите не го кренаа а? :) оф леле

37555_1548792642468_1314646305_1484738_800035_n.jpg

ЅВЕРОВИИ ЕЈЈЈ!!!! СО КАТАЛОНСКОТО ЗНАМЕ:vozbud:

браво за шпанија браво за сите играчи шо дадоа максимум за да стигни таму кај шо е сеа шпанија на самиот врв браво и за играчите како и на реал така и на барса не се крајте кој бил подобар сепак ова е репрезентација а не клуб

Да да, и ја мислим дека многу е битно тоа. Не е битно кој играл до сеа и по чија заслуга дошле до пехар, она што е најбитно е кој го дигнал (=

ејјјјјјјјјјј,овие со пивата хахахахах Дел Боске и Иниеста давале интервју кое било прекинато од Пујол,Пике и Фабрегас,нормално со гајба пиво муахахаха

МОРА, МОРА, МОРА, МОРА, МОРА да го погледнете следното видео:

Пике и Пујол му облекоа на Цеск дрес од Барса на прославата.
:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::v ozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

--- надополнето ---

На сите шпански познати весници(марка, спорт, ас, елмундодепортиво) тоа е ударна вест. :):):):):):):):):):):):)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom