Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
Najkrivo mi e za Bojan, deteto zasluzhi slava!
[quote
Ali od druga strana pa milo mi e za navivacite na Real koi si najdoa nekoja satisfakcija preku nastanov, zimi sve, na niv im treba edna gushka sezonava... ;)[/quote]

Пики

amazing happens
Член од
10 март 2007
Мислења
1.923
Поени од реакции
37
4 FINALS LEFT
Villarreal – Barça/ Barça – Tenerife / Sevilla – Barça / Barça – Valladolid

најтежок натпревар убедливо е на Ел Мадригал у сабота у 10,ако победиме на Ел Мадригал титулата не ни бега

Член од
21 април 2010
Мислења
165
Поени од реакции
16
Каков идиотизам од страна на шпанската федерација. Игравме во среда со Интер и мечот со Вилареал го ставиле одма во сабота, а реал игра во недела. После мечот со Вилареал играме во вторник со Тенерифе.

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
не е страшен толку згуснатиот распоред(веќе се знаеше) отколку отсуството на форма на некои играчи,пред се Ибра кој го нема речиси цела сезона

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Пеп им го подари Ето за да го земе ова дрво..
Ништо не покажа Ибра оваа сезона, само ги кочи акциите, нити трча нити се замара.:toe:

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
веќе денес објавени шпекулации за трансфер на Виља во Барса.....таков играч ни е потребен-Виља или Торес.....се разбира се е во рамки на шпекулација.....

Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
Живи патетики сте еееејјјјј не ми се верува колку луѓе има без живот...Мадридовци вие сте за жива греота, се радувате на комшијата козата ако му умре и од вас утре задутре луѓе ќе биде?!?! Малограѓански работи колку ти душа сака се натпреваруваат кој поголем идиот е ц ц ц. Вие сте стварно без мозок порадо вакви како вас веќе и не доаѓам на форумов...Дојде ред најбедните навивачи да се радуваат на наш неуспех, Интераши и Мадридисти :tapp::tapp:
Ако некои навивачи се бедни,очигледно имаш кусо паметење.Респект до вистинските фанови на Барселона,но ти не спаѓаш меѓу нив.
Ах,ќе заборавев да те потсетам.Фановите на Интер,фрлаа со секакви предмети врз вашиот автобус кој ве возеше низ милано,врз автомобилот со кој се враќаше пеп од прес конференцијата,и замисли цела вечер фановите на интер фрлаа со распрскувачки материјали и петарди во Хотелот во кој беа сместени играчите на барселона.
И најглавното,некаде околу 24 часот,чичкото инспектор дојде во хотелот за да му побара пари за данок на Ибрахимович.
Па сега ти сфати ако си доволно паметен кој навивачи се најбедни за да пуштаат прскалки со вода и да ја слават победата на барселона над ИНТЕР од 1-0.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Непотребен,требаше лани да го земеме,а не сега.

Уствари може,ако го измаваат коњот.:tv:

Член од
18 декември 2008
Мислења
1.277
Поени од реакции
323
Абе најпрво титулава да ја истераме до крај, па после шо че земаме, че земаме!

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.827
Поени од реакции
10.196
Ова со Виља делува сериозно како да е завршена работата. Шпекулациите се дека би потрошиле 40 милиони а можеби и Бојан/Хлеб ќе бидат вклучени. Искрено незнам дали сум за или против ваков трансфер. Го оправдував и трансферот на Ибра бидејќи мислев дека ќе растура во Барса ама ете што излезе на крајот (барем оваа сезона).

Член од
8 октомври 2007
Мислења
4.680
Поени од реакции
8.511
Којзнае како ќе биде сега...после испаѓањето од ЛШ...психолошки може да се одрази и на примера..па не дај Боже да изиграат некој лош натпревар. Се надевам ќе ме демантираат.

Член од
18 декември 2008
Мислења
1.277
Поени од реакции
323
Којзнае како ќе биде сега...после испаѓањето од ЛШ...психолошки може да се одрази и на примера..па не дај Боже да изиграат некој лош натпревар. Се надевам ќе ме демантираат.
Мора да те демантираат, сезонава мора да има некоја позитива, а единствена останата е Примера. + треба да се затнат Задридските муцки, некако многу се опуштија после полуфиналето во ЛШ.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom