Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Сите знаеме дека на еден ваш скриен начин ја симпатизирате Барса.:) Него дај како стручњак објасни ми една работа што овие 2-3 дена не ми е јасна.

Кои навивачи се бедни и патетични? Заокружи го точниот одговор !!

а) Тие на Барса што во рок од 4 години 2 пати славеа во ЛШ, за една година освоија 6 титули, што на 4 пати под ред го рушат најлутиот ривал во Шпанија.

б) Тие на реал мадрид што нивниот тим вложи 250 милиони евра, отпадна од купот, отпадна од ЛШ и тоа од просечниот тим на Лион кој што беше декласиран од Баерн Минхен, и 99 посто ќе остане без ниедна титула и оваа сезона.
Хах... пример за патетично прашање.... Ај кажи што имаат врска навивачите со тоа што Барса зела толку трофеи или што Реал потрошил 250 милиони? Да не играле навивачите односно дале пари за трансфери...

Значи Реал губи во осминафинале последниве сезони... да! Но навивачите на Реал Мадрид, го прифаќаат поразот и вината ја бараат во својот клуб, кај своите играчи, кај својот тренер, претседател...

Барса губи... и одеднаш... судењето не чинело, противникот играл антифудбал, сте заслужиле да идете понатаму затоа што ја подавате топката најмногу.... абе ајде... тоа е патетика, фанови кои не признаваат заслужен пораз, кога се надиграни тактички.

Да беа само навивачите ај... али и играчите и сите во клубот не признаваат. Пуштаат прскалки за да ги спречат победниците да се радуваат, голманот ќе го затепа менаџерот кој ги надигра.... таков ви е менталитетот... не признавате пораз!

И да... викате сите биле против Барса... епа со вакво однесување и ќе бидат.

Picasso`

Schizophrenic!
Член од
26 јануари 2007
Мислења
4.149
Поени од реакции
197
ајде објаснете ми како АНТИ ФУТБАЛОТ на интер ви закачи три гола?
Ај објасними ти мене, како интер прима 3 гола од Каљари?

Или како ја врви групата (истото важи и за Баерн), 89 и 90 минута Динамо Киев не можејќи да се (ем) надигра, (ем) победи (со триста маки, СРАМОТА).

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.606
Поени од реакции
14.446
Засега сус (особено навивачите на Реал - изгубивте два пати, не е срамота да се надевате на титула кога два пати ве пердаши главниот конкурент(?)...).
Па ја викам на почеток на сезона Реал и Барса да одиграат еден натпревар, па кој победи, нека ја земе уште тогаш титулата.

И лани Манчестер ми се чини немаа победа против тимовите од големата четворка, на крај земаа титула, и никој оваа сезона не мрчи како тоа Манчестер ја освоил титулата...

Член од
30 октомври 2008
Мислења
1.046
Поени од реакции
35
Ај објасними ти мене, како интер прима 3 гола од Каљари?

Или како ја врви групата (истото важи и за Баерн), 89 и 90 минута Динамо Киев не можејќи да се (ем) надигра, (ем) победи (со триста маки, СРАМОТА).
трипаш??
првата 1-2 тепа интер втората 3-0

и друго беше муабетот...интер анти футбал ова она ајде кажи ми како примија три голови Вонземјанциве твој од АНТИ ФУТБАЛ?

Член од
16 јули 2007
Мислења
2.165
Поени од реакции
134
Со аватарите што ги имате неколку навивачи на Реал, само потврдувате колку сте со опседнати со Барселона. Страшно.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Колку се патетични и колку дркаа на Интер,покажува фактот што пола фан клуб смени аватар.:tv:

Ај нека го казнат Валдес 3/4 утакмици.

Пинто:je:

П.С Срамота е да губиш 4 пати по ред(читај 2:6),од тим кој не е класа.
трипаш??

и друго беше муабетот...интер анти футбал ова она ајде кажи ми како примија три голови Вонземјанциве твој од АНТИ ФУТБАЛ?
Од офсајд....упс ќе заборавев,од контра.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.606
Поени од реакции
14.446
Колку се патетични и колку дркаа на Интер,покажува фактот што пола фан клуб смени аватар.:tv:
Исто како што вие стававте аватари од Пјанич, и секое утро како сигнал за алармот ви беше ставена песната "тако ти је мала моја кад љубиш босанац." :tv:

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Исто како што вие стававте аватари од Пјанич, и секое утро како сигнал за алармот ви беше ставена песната "тако ти је мала моја кад љубиш босанац." :tv:
Кој имаше аватар од Пјаниќ,жити сФе?

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
E тако ти је бе мала моја, како шо мене ми е ќеф да те видам кај шо носиш аватар напишан на каталонски, така и тебе ти е мило шо актуелниот шампион во ЛШ и екипата која ти нанела многу мака последниве години изгуби во натпреварувањето меѓу четирите најдобри екипи во Европа, во кое е четири години по ред.

Па шта се мени тиче, само продолжете така :)

Picasso`

Schizophrenic!
Член од
26 јануари 2007
Мислења
4.149
Поени од реакции
197
трипаш??

Не е Каљари е Катанија. Шо менува?

Не менува ништо. Познавач на фудбалот, овој прдеж од мисла немаше да го чкрапне. Кога една Катанија може на Интер (кој божем поседува најдобра одбрана во светот) му дава 3 гола, што е толку тешко за еден рагби тим како Интер, да му даде на Барселона три гола (еден сумљив - офсајд), чија одбрана патем два пати интервенирала во цела сезона.

Јас пиле, го гледам фудбалот кроз призма, оптика на естетика (знам ќе кажеш "оди гледај балет и опера", ама тоа и го правам, но истите вредности ги применувам и во фудбалот) и како таков Интер бре пиленце не ми праи кеиф да го гледам, пошо секој петок на Јуроспорт има Бокс (и тоа се професионалци) и нив ги гледам, кога сакам да гледам силни мажјаци.

Кога се игра фудбал, се игра фудбал - ЕСТЕТИКА (пред се).

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
-----------------

И иако нејќу вакви муабети од после... чисто нека стојт во архива.

Топката е тркалезна :) Имаме уште една титула за земање годинава, и треба да се фокусираме на таа.

А тоа што било, поминало...

ВИСКА ЕЛ БАРСА!

Член од
14 март 2009
Мислења
276
Поени од реакции
10
neznam koj kur go sakaat ovie od real go primija 2 pati godina i najdoja da ne zafrkavaat :kesa::tapp: aj ovie od inter mozebi mozat do nekade ne pomina vlegoja finale imaat pri4ina ama vie od zadrid neznam kako imate lice da ne zafrkavate koga ve ebavame kako sakame :smir: i da zemite titula vo premiera nema da mi bide krivo najiskreno zasto vi dokazavme deka parite ne go igraat fudbalot za dzabe vi bea i kikica i gomnoto(kaka) i benzema,pa aj zdravje boze vgodina 4e gi zemte riberi,ferdinant,villa i uste 1 do kaj 300 milioni pa 4e go osvoite kuput vo spanija i 4e vlezete 1/4 finale :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: :pusk::pusk::pusk:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom