Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Не ми е јасно какви слепци има на форумов, најдоа да јадат бурек за Барса, за екипа која во последните 5 години има 4 полуфиналиња, екипа која 2 пати го освојува трофејот во ЛШ за ова кратко време, екипа со континуитет на секое поле.
Дај бе глејтеси ја вашата черга, не мрсете муда за Барса, напишете нешто издржано а не само да плукате и да ја покажувате вашата патетичност.

Него, очекувам до крај во Примера да одиграме 4 финалиња, да ја покажеме упорнаста и мотивацијата која го краси овој тим и заслужено да си ја одбраниме титулата во Шпанија.

Наредната сезона верувајте дека ќе бидеме 2 пати посилни.

Член од
2 јули 2009
Мислења
495
Поени од реакции
83
Имавме подобри и поизгледни шанси, заслуживме ние да одиме во финале со нашиот тотал - фудбал, а не нивното катанаџо, но барем следниот пат кога ќе има финале во Мадрид, ние ќе бидеме таму !
(пробувам да се ставам во кожата на играчите на барса, онаа која ја оставија по теренот):helou:

Член од
21 април 2010
Мислења
165
Поени од реакции
16
Имавме подобри и поизгледни шанси, заслуживме ние да одиме во финале со нашиот тотал - фудбал, а не нивното катанаџо, но барем следниот пат кога ќе има финале во Мадрид, ние ќе бидеме таму !
(пробувам да се ставам во кожата на играчите на барса, онаа која ја оставија по теренот):helou:
Сите знаеме дека на еден ваш скриен начин ја симпатизирате Барса.:) Него дај како стручњак објасни ми една работа што овие 2-3 дена не ми е јасна.

Кои навивачи се бедни и патетични? Заокружи го точниот одговор !!

а) Тие на Барса што во рок од 4 години 2 пати славеа во ЛШ, за една година освоија 6 титули, што на 4 пати под ред го рушат најлутиот ривал во Шпанија.

б) Тие на реал мадрид што нивниот тим вложи 250 милиони евра, отпадна од купот, отпадна од ЛШ и тоа од просечниот тим на Лион кој што беше декласиран од Баерн Минхен, и 99 посто ќе остане без ниедна титула и оваа сезона.

Член од
16 јули 2007
Мислења
2.165
Поени од реакции
134
Требаше да ги поминеме тие ебени третолигаши во купот. Требаше барем гол да постигнеме во меѓусебните дуели со Барса. Не смеевме да испадниме во ЛШ од тим како Лион. Знаев дека Перез требаше да ги купи и Руни, Рибери и Евра.
(пробувам да се ставам во кожата на навивачите на реал, оние кој ќе домимираа во светот на фудбалот после „страшните“ засилувања):salut:

Член од
2 јули 2009
Мислења
495
Поени од реакции
83
Сите знаеме дека на еден ваш скриен начин ја симпатизирате Барса.:) Него дај како стручњак објасни ми една работа што овие 2-3 дена не ми е јасна.

Кои навивачи се бедни и патетични? Заокружи го точниот одговор !!

а) Тие на Барса што во рок од 4 години 2 пати славеа во ЛШ, за една година освоија 6 титули, што на 4 пати под ред го рушат најлутиот ривал во Шпанија.

б) Тие на реал мадрид што нивниот тим вложи 250 милиони евра, отпадна од купот, отпадна од ЛШ и тоа од просечниот тим на Лион кој што беше декласиран од Баерн Минхен, и 99 посто ќе остане без ниедна титула и оваа сезона.
Одгорворот е под а)... Едноставно, вашата опсесија да славите ЛШ на наш терен покажа колку големи пи*ки сте кога губите...Ние изгубивме лани, изгубивме годинава, ви честитавме и вината ја бараме во нашиот тим и нашите играчи/тренер, сеедно. Додека вие, истите оние на кои им беа опростени два пенали во полуфинале, сега се жалите на судиите кои повторно ви подарија гол од офсајд (иста беше ситуацијата со Милито на првиот натпревар, кога повеќето плачевте како немало пенал) Реал Мадрид има класа и кога губи, не фрлаат навивачите со канти - каначки по играчи/тренер и не ги пуштаат прскалките одма после натпреварот како да тревата ќе се исушеше.
Благодарам :smir:

Член од
21 април 2010
Мислења
165
Поени од реакции
16
Неточен одговор, нула поени. Сето тоа не е ништо во споредба со вашата радост дека Барса нема да игра во финалето. Кој е тука опседнат? Сношти повеќе се славеше во Мадрид отколку во Милано.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Одгорворот е под а)... Едноставно, вашата опсесија да славите ЛШ на наш терен покажа колку големи пи*ки сте кога губите...Ние изгубивме лани, изгубивме годинава, ви честитавме и вината ја бараме во нашиот тим и нашите играчи/тренер, сеедно. Додека вие, истите оние на кои им беа опростени два пенали во полуфинале, сега се жалите на судиите кои повторно ви подарија гол од офсајд (иста беше ситуацијата со Милито на првиот натпревар, кога повеќето плачевте како немало пенал) Реал Мадрид има класа и кога губи, не фрлаат навивачите со канти - каначки по играчи/тренер и не ги пуштаат прскалките одма после натпреварот како да тревата ќе се исушеше.
Благодарам :smir:
ИЗВИНИ ОВАКА ЗА КОЈА КЛАСА ЗБОРУВАШ???

За оваа ли???

Член од
2 јули 2009
Мислења
495
Поени од реакции
83
Требаше да ги поминеме тие ебени третолигаши во купот. Требаше барем гол да постигнеме во меѓусебните дуели со Барса. Не смеевме да испадниме во ЛШ од тим како Лион. Знаев дека Перез требаше да ги купи и Руни, Рибери и Евра.
(пробувам да се ставам во кожата на навивачите на реал, оние кој ќе домимираа во светот на фудбалот после „страшните“ засилувања):salut:
бледа копија на мојот пост, каде иако сте актуелни шампиони(светски, Европски и Шпански и секоја чест за оствареното) покажувате колку длабоко ви го има набиено Реал (М)
комплексот... :salut:

ИЗВИНИ ОВАКА ЗА КОЈА КЛАСА ЗБОРУВАШ???

За оваа ли???
http://sportdenes.com/index.php?option=com_content&view=article&id=5938:2010-04-29-13-31-37&catid=7:2009-12-26-20-26-31&Itemid=9 - за оваа

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
бледа копија на мојот пост, каде иако сте актуелни шампиони(светски, Европски и Шпански и секоја чест за оствареното) покажувате колку длабоко ви го има набиено Реал (М)
комплексот... :salut:

Тоа е реакција откако фудбалерот на Гетафе глумеше пенал што до висока мера го изнервира касапот, а Реал победи на оваа утакмица ,нали?
Вие тепавте, ама ова се случуваше во моменти кога Реал губеше, кога Реал беше доста бодови позади Барселона и не сум сигурен дали беше пред или после Бернабе и поразот од 2-6. Тоа е таа класа људи моји:)
П.С. Не го едитирај постот:)....абе до класата е тоа бе па и јас забораив

Член од
21 април 2010
Мислења
165
Поени од реакции
16
Барем не го исклоца како Пепе што направи. Дај дечко откажи се, од секој можен агол си матиран. Навивачите на Интер толку не замарат колку вие што сте тука. Ова е само доказ колку сте бедни. Барса да вложеше 250 милиони и да испаднеше од се живо јас сеа ќе бев скриен во некоја дупка од срам.

Едит : Ова било реакција хахахахахха, он го исшутира како топка да шутира бре. Тибам реакцијата.

Член од
2 јули 2009
Мислења
495
Поени од реакции
83
Вие тепавте, ама ова се случуваше во моменти кога Реал губеше, кога Реал беше доста бодови позади Барселона и не сум сигурен дали беше пред или после Бернабе и поразот од 2-6. Тоа е таа класа људи моји:)
П.С. Не го едитирај постот:)....абе до класата е тоа бе па и јас збаораив
Во целиот овој циркус учествуваше еден играч на Реал Мадрид, а не целиот тим со се навивачите, управата итн.

Барем не го исклоца како Пепе што направи. Дај дечко откажи се, од секој можен агол си матиран. Навивачите на Интер толку не замарат колку вие што сте тука. Ова е само доказ колку сте бедни. Барса да вложеше 250 милиони и да испаднеше од се живо јас сеа ќе бев скриен во некоја дупка од срам.

Едит : Ова било реакција хахахахахха, он го исшутира како топка да шутира бре. Тибам реакцијата.
Да, да матиран сум од секој агол, во сите можни натпреварувања сте подобри од нас години и години наназад... ах бе

Па на секоја акција има реакција :baeh:

Член од
16 јули 2007
Мислења
2.165
Поени од реакции
134
Сакам искрен одговор на следново прашање?
- Колку пати го издрка на фактот дека Барса отпадна?

Да направеше Реал некој успех има смисла да пукаш сеир, ама навивач на Реал да кажува нешто за Лига на Шампиони и во било кое натпреварување против Барса, срамота е. Никако не можам да ве сватам, опседнати сте со Барселона, страшна работа е тоа.

Ајде сега почни да кажуваш како Барса нема класа, како имате 9 титули во Лига на Шампиони итн.

Член од
30 октомври 2008
Мислења
1.046
Поени од реакции
35
ајде објаснете ми како АНТИ ФУТБАЛОТ на интер ви закачи три гола?

Picasso`

Schizophrenic!
Член од
26 јануари 2007
Мислења
4.149
Поени од реакции
197
Еј шо јајте лајна бе! За она што Барселона го пишува во светската фудбалска историја, како визуелно, така теоретски, не постои екипа во светот што го сторила тоа во последните 15 години.
Фудбал гледам од 1994 година, навивач сум на Јувентус. Сум ги гледал како го дрмале светот, ама никогаш не биле како Барселона.

Не тропајте, и продолжете да сонувате за играта на Барселона. Барселона може да е спречена, но никогаш надиграна. Особено не од екипи со антиталентирани перформанси како Интер и Баерн (тука може и Реал Мадрид да се вброи, како медиумска екипа а не спорт-фудбалска).

Уживајте, нека дојде некој наредната година (Интер, Реал, Баерн, или кој било друг), нека изигра како Барселона после ќе праиме муабет. ;)

Засега сус (особено навивачите на Реал - изгубивте два пати, не е срамота да се надевате на титула кога два пати ве пердаши главниот конкурент(?)...).

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom