Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.238
Поени од реакции
8.136
i lani bese proglasen za izguben,ali se pojavi nekade okolu 60 min na golemoto finale:wink:
Не оди толку далеку до лани, врати се на мечот со Арсенал. Еден дечко од форумов го бараше во џепот на Вермален после првиот меч:tapp:. За секој играч од Барса би се нафатил да фаќам сеир ама за Месијата никако. Малиот враќа четирикратно. Овие од Фејс се заебале, може само поголем сеир да испијат после, ништо повеќе.

Член од
29 август 2009
Мислења
327
Поени од реакции
23
Дечки ја не знам шо се замарате со задридистиве, битно им покажавте нив кој е кој во Шпанија и толку! Ова е само нивни синдром на болка и долгогодишна депресија која ги следи низ годиниве уназад во Лш. А Интер супер се држеше, ама мислам дека нивните соништа на Камп Ноу ќе се распаднат како кула од карти!

Член од
6 март 2008
Мислења
1.645
Поени од реакции
424
Не оди толку далеку до лани, врати се на мечот со Арсенал. Еден дечко од форумов го бараше во џепот на Вермален после првиот меч:tapp:. За секој играч од Барса би се нафатил да фаќам сеир ама за Месијата никако. Малиот враќа четирикратно. Овие од Фејс се заебале, може само поголем сеир да испијат после, ништо повеќе.
Их колку убав коментар :D Четирикратно :D Ништо, згреши Пеп што згреши, идеме на победа на Камп Ноу. Онака, од прва секунда напаѓачки, како во првите 15 минути против Арсенал во Лондон. Се може да се деси, јас сеуште не верувам дека ќе помине Интер. Само не верував дека од пацерски тим ќе изгубиме.

B

Beck's

Гостин
znam sto motivaciski zbora ke im kaze Pep na igracite: decki ako sakate da puknat dusmanite od Madrid,vlezete vecer u finale.Dovolno:tv:

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Дечки ја не знам шо се замарате со задридистиве, битно им покажавте нив кој е кој во Шпанија и толку! Ова е само нивни синдром на болка и долгогодишна депресија која ги следи низ годиниве уназад во Лш. А Интер супер се држеше, ама мислам дека нивните соништа на Камп Ноу ќе се распаднат како кула од карти!
си го кажа своето мајсторе одамна,знаеме веќе... не си отварај стара болка :smir:
бај д веј имаш свој колега, ама за жал него го нема веќе :pos2:

Член од
14 март 2009
Мислења
276
Поени од реакции
10
си го кажа своето мајсторе одамна,знаеме веќе... не си отварај стара болка :smir:
aj te molam ne mi pusi kurov i goni se od fan klubov ete imas tvoj fan klub pravi taktiki kako da gi pominete baern vo polufinaleto.

edit:zaboraviv ne igrate vie polufinale so baern lion igra vie odpadnavte vo 1/16 finaleto:kesa::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Член од
29 август 2009
Мислења
327
Поени од реакции
23
Жал ми е што навивате за тим кој вклучува играчи кои се само платеници и немаат тимски дух, односно играат за своја слава ставајќи го клубот во споредна улога.:smir:

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
aj te molam ne mi pusi kurov i goni se od fan klubov ete imas tvoj fan klub pravi taktiki kako da gi pominete baern vo polufinaleto.

edit:zaboraviv ne igrate vie polufinale so baern lion igra vie odpadnavte vo 1/16 finaleto:kesa::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
еден од многуте...
јбг на секого не можеш да вградиш култура, некои или го имаат или никогаш нема да го имаат... тоа е тоа :wink:

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.491
Абе ајде еднаш засекогаш разберете дека ИНДИВИДУАЛЕЦ не е поважен од ЕКИПА!

И каде сакате да излезете со ваквите муабети демек Роналдо или друг или друг е подобар од Меси?? Па ајде кажете го тоа директно не треба да правите кругови!
Португалецот Роналдо не! Али Бразилецот у најдобрите денови да!!!

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.808
Поени од реакции
1.529
Па реално гледано судијата можеби направи неколку пропусти но и Барселона не одигра онака како што сме навикнале да ја гледаме. Имајте на ум дека и од Челзи се очекуваше да го испердаши Интер па видовте што го снајде :)

Мурињо не е заебанција. Со еден Порто се секавате ли што направи? На прсти се броат тренери што направиле таков голем успех со мали клубчиња, посебно во поново време кога поголемите клубови со огромните буџети ги надкласуваат сите (освен Мурињо со Порто :) ) Кога за последен пат некој така ги ставил Челзи во џеб среде Лондон? Уште му се секавам на фацата на Анчелоти...

НО, далеку е од готово има уште еден натпревар, се може да се случи. Што беше со Ибракадабра инаку незнам, изгледа не беше фит. Ама не беше само тој, не видовме ништо и од Меси и од Чави..... Ке мора многу многу повеке да покажат Барса и Гвардиола ако сакаат да направат нешто, мислам дека и го потценија малку Интер.

Како и да е, реваншот ке биде добар за гледање. До тогаш.... :helou:

Член од
19 септември 2008
Мислења
730
Поени од реакции
62
Не знам некој од Барса фан да рекол дека Меси е екипата, цело време трубиме дека барса игра како тим. А другите што не навиваат за Барса се трудат дека ако не бил Меси во екипата не ќе сме биле нигде. Па затоа е тука. А и ќе биде и за следната со Интер. Има време почекајте. Ако Интер мисли дека веќе се пласирал, јас ќе бидам среќен. Да почекаме на Ноу Камп да видиме што ќе се случи.

Член од
17 јули 2008
Мислења
280
Поени од реакции
5

0:34 wow offside lol - ама и линиски судија касни ама тоа е што е+имаа 9 офсајди како и да е еден им се погоди. Ако сакаме да биднеме шампиони треба да се намачиме а до сега со сите екипи си поминувавме лесно мора и некоја да застане на пат. Судат и за нас и против нас зависи како се погоди. Имаме лесен меч со Ксерез а потоа нека си размислат за Интер
Поздрав и се гледаме утре

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom